Widok

Dzień Matki a teściowa:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny takie pytanie - czy w Dzień Matki składacie życzenia również teściowej? Czy dla niej rezerwujecie Dzień Teściowej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
NIE, Broń Boże!
Nigdy w życiu.
Ja mam tylko jedną Mamę.
A o dniu teściowej nawet nie pamiętam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja składam teściowej zyczenia w dniu jej święta, czyli 5 marca
ja też teściowej nie składam życzeń, mamę mam tylko jedną.

nie składam, jakos tak nie umiałabym :)

ale moj mąż składał mojej takze to bardzo miłe :)
to jednak nie jestem wyrodna... bo juz zwatpilam, bo co slysze to wiekszosc do tesciowej rowniez z kwiatkiem idzie...
Mam jedna Mame i jedna Tesciowa...
a ja składam. Dziś już dzwoniłam. Mamę mam jedną, ale nic mi nie będzie jak złożę życzenia też teściowej :-) W końcu mówię jej mamo...
ja mame mam i miałam jedną :(
M mama nie jest dla mnie mamą może gdyby była inna ale nie jest wiec mówie do niej Pani lub babcia heheh
Ja też mam jedna mame :) a mężowi od wczoraj mówiłam ze ma dzisiaj chociaż zadzwonić do swojej mamy.. mówił że "ok jak bede pamiętał".
Chociaż w moim gronie dziewczyny też idą do teściowej z kwiatkiem..
Ja twierdze że jeżeli teściowa bedzie miała jakies pretensje to tylko do swojego syna a nie do mnie,ja wykonałam swoja powinność :)))
Tak samo jest w dzień babci czy dziadka to mój syn dzwoni i składa życzenia
Dla obu mam zamówiliśmy kartki, na których oboje byliśmy podpisani
Mąż dodatkowo dzwonił do swojej mamy (100km od nas), ja jadę do swojej, gdzie z bratem złożyliśmy się na prezent
Moja teściowa obchodziła swoje świeto w marcu, bo był dzien teściowej :) Dzis jest dzień matki, i świetuje moja mama :)
a ja sie własnie szykuje do tesciówki:) zawsze maz składa zyczenia a ja stoje obok i i tak zgarniam od niej buziaka...ehhh:p
A ja mam super teściową i złożyłam jej już życzenia i jak tylko będę miała okazję to pojadę bo mam dla niej prezent :)
teściową mam bardzo dobrą, życzliwą i miłą, ale NIGDY W ŻYCIU nie złożyłabym jej życzeń na Dzień Matki ;-)
ja mojej teściowej też złozyłam życzenia, ona traktuje mnie jak córkę więc jej się należy - a dnia teściowej nie obchodzę bo dla mnie to taki sam wymysł jak dzień listonosza czy kominiarza.
A na dzień babci/dziadka też nasi rodzice dostali od nas życzenia i prezenty.
ja skaldam zyczenia mojej tesciowej- moja mama dostanie prezent ja do niej pojade- zyczenia dostala dzisiaj.

mam z tesciowa dobre stosunki, wiec skoro mowie do niej mamo to uwazam, ze wypada zlozycz zyczenia
A ja złożyłam życzenia teściowej. Głupio by mi było nie złożyć bo w dzień dziecka pomimo że jej dzieckiem nie jestem to zawsze życzenia i prezencik tez dostaję :)
Dla mnie mama to mama :) A teściowa to teściowa:)
Składam zyczenia mojej mamie:)
My z Mężem oboje składamy życzenia obu naszym mamom razem. A Dzień Teściowej bojkotujemy, moim zdaniem to idiotyczne "święto".
Składam...
na szczescie telefonicznie tylko bo daleko jest :D
w innym przypadku byłaby smiertelnie obrazona... :/

ale nie robie tego z potrzeby serca ani zadnej innej potrzeby :D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

dom czy mieszkanie??? (436 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Jaki krem na skórę z AZS? (31 odpowiedzi)

Dziewczyny proszę polećcie jakiś krem do buźki, który pomoże zlikwidować suchą skórę ze zmianami...

do góry