Widok

Dziura w macicy po cc 4 mm

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam. Mam pytanie może ktoś mi pomoże. 7 lat temu urodziłam córeczkę w 38/39 tyg ciazy przez gg że względu na problemy z sercem. Wszystko było ok na wizytach, po 5 latach okazało się że mam dziure w macicy że blizna puściła i dziurka jest 4mm. Lekarze (bylam u kilku) nic nie chcieli z tym zrobić ponieważ stwierdzili,że dziura jest mała i plastyki nie zrobią bo nie znajdą tak małej dziurki. Obecnie jestem na początku ciazy tzn test tak wykazał natomiast lekarz w usg jeszcze nic nie widzi, twierdzi że ciąża może być za mała aby ka już ujrzeć. Pytając go o dziurkę i o to czy pęknie macicy powiedział że może ale nie musi. Poradzcie mi proszę, napiszcie jak było u Was. Dodam że konieczne będzie cc w rozwiązaniu 2 ciazy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, dziury w macicy chyba nie mam, ale blizny po 2 cc ogromne i żylaki , nikt nie da mi gwarancji że się rozjedą lub nie, lub czy żylaki pękną bo u każdej kobiety różnie bywa, no i z żylakami też nic robić nie chcą. Każda nowa operacja względnie zbędna niesie za sobą różnorakie powikłania łącznie ze zwykłymi zrostami, które mogą dużo napsuć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Niania- jaki macie zakres obowiązków? (55 odpowiedzi)

Chodzi mi o czas, w którym np dziecko śpi- powiedzmy 2-3h w ciągu dnia. Czy niania gotuje obiad,...

tabletki antykoncepcyjne- jakie polecacie?? (71 odpowiedzi)

chciałabym zacząć brac tabletki antykoncepcyjne, wiem że lekarz powinien je dobrać. Ale jestem...

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

do góry