Widok

Dziwne Pragnienie yhm.... co robić ;

Od około tygodnia nie mogę spokojnie w normalnym trybie penerskim funkcjonować......cały czas chodzi mi po głowie jedno uniesienie - jakieś dziwne parcie na dojrzałą babeczkę. Z dnia na dzień jest to coraz silniejsze, powoli zaczynam się tego obawiać, a przed oczami zaczynają rodzić mi się wizje w stylu "nie wytrzymał i popuścił". Ciężka sprawa, nie potrafię tego wytłumaczyć dlaczego, skąd sie wzięło. Jedno jest pewne - gdy potrzeba wzywa to trzeba działać i ją realizować. Dlatego też mam pytanie do Was, czy w 3-mieście są jakieś kluby w których można wyrwać taką zdrową pupeczkę +45. Coś mi się obiło kiedyś o uszy, że gdzieś jest taki klub do którego często wbijają żony marynarzy etc w poszukiwaniu młodych samców - czyli coś dla mnie, strzał w 10tkę ! -]. Tylko wtedy jakoś wpadło jednym uchem a drugim od razu takie info wyleciało, a teraz nie ukrywam, że owa wiedza byłaby grubo przydatna i na czasie. Zdrowy Milf na pewno się mną zainteresuje, mam sporo argumentów -].

Dobra, bez pier....enia - ktoś tutaj się orientuje co to za klub, co to za miejsce i podzieli się informacją. Oddam nerkę za dobre info ^^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myśl to! No.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nigdy na takowym forum nie przesiadywałem :-) - może z innych mnie kojarzysz, nie jestem anonimowy =]

Amaranth - gdybym chciał zostać Twoim znajomym to bym się na wstępie przedstawił - Think iT ^_-
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@WCz Brakuje Ci dystansu do mojej osoby. Znajdź sobie innych znajomych.
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
a byles kiedys aktywny na innym forum? chodzi mi konkretnie bramka sms,tak jakbym cie kiedys czytala :)
"i widzisz Twój przed ostatni post napisany już w stylu Penera!
no i już wiem dlaczego nick Pener..."

Tutaj należało by rzecz:
http://www.youtube.com/watch?v=g9AqsnCXFgM
co do celu,też tak sądzę...

i widzisz Twój przed ostatni post napisany już w stylu Penera!
no i już wiem dlaczego nick Pener...

ale to bejbe to zostaw dla jakis dziewczynek,ok
btw. bo w dziwny trend zaczynacie popadać, a to grozi zawaleniem.

Nie traktujcie moich postów bezpośrednio, one są pozbawione adresata, mimo, czasem skierowane bezpośrednio do kogoś z Was.
Nie znam Was, nie mi Was oceniać. Nie musicie w moim kierunku wytaczać dział, serio - wyluzujcie "rotfl".
""ja" a tak w ogóle to był żart mój pierwszy post który Ty wziełaś poważnie,dobra niewazne...

WCz Twój pierwszy post napisany w tym wątku jako Pener30 był naprawdę dobry,chodzi mi o styl tego postu.
Trochę z ironią,ytochę w formie żartu..no w kazdym razie pomyslała,ze autor tego watku musi być jakiś,moze nawet fajny.

no i temat mi się spodobał,a Ty dałeś pupy ze się sam sprzedałes i po temacie...

Cel osiągnąłeś co?"

Przykro mi, nic na to nie poradzę.
Życie to nie pitolony taniec kokodżambo.

Co do celu - Think It.
oł noł !

hehe, dobra odpuść sobie, ide spać, nie wejdę już w twoją grę napiszę - sprawdzam. Napisz tutaj wszystkim dlaczego tak to skomentowałaś.

Dawaj karty na stół bejbe =]
Posty P bardziej luzackie,posty WCz zajezdzaja trochę filozofią.
"A i tak nie dokońca zrozumiałam,walczysz z tym by mieć w końcu serce czy przestać przejawiać ludzkie odruchy?

I wiesz co jako Pener byłes bardziej wyluzowany,hehehe.
Ta 30-stka to faktycznie Twój wiek?"

No i co ja mam Ci odpisać, bo nie rozumiem.

Ok, podejmę próbę.

Pener to ja, a ja to ja. Zależy w jakim sensie rozpatrujesz termin "wyluzowany".

I wiesz co jako Pener byłes bardziej wyluzowany,hehehe.
Ta 30-stka to faktycznie Twój wiek?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
"ja" a tak w ogóle to był żart mój pierwszy post który Ty wziełaś poważnie,dobra niewazne...

WCz Twój pierwszy post napisany w tym wątku jako Pener30 był naprawdę dobry,chodzi mi o styl tego postu.
Trochę z ironią,ytochę w formie żartu..no w kazdym razie pomyslała,ze autor tego watku musi być jakiś,moze nawet fajny.

no i temat mi się spodobał,a Ty dałeś pupy ze się sam sprzedałes i po temacie...

Cel osiągnąłeś co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak umiem jak chcesz to cie naucze,myslisz(taaa )ze
slowo obcy w tym kontekscie znaczy nie spokrewniony? a moze , wyda ci sie to bez sensu na pewno , chodzilo tu o sex z osoba obca , do ktorej nic nie czuje i ktorej nie znam??? mam nadzieje ze tym razem informacja znalazla mozg
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
"WCz ale to Twoja odpowiedz,moze prowokacja moze nie..
jednak często młodsi mężczyźni mają ochotę na strszą babkę,argumentując to własnie tym ze te starsze bardziej doświadczone z czym absolutnie się nie zgadzam!!!"

Dobra, napisałem, że prowokacja - rozumiem nie znasz mnie, możesz to poddawać wątpliwość.
Ale odpowiedz mi na pytanie, jaki miałbym potencjalny cel w tym aby kłamać, na czym więcej mógłbym skorzystać. Przyznając się czy dalej w to brnąć ?
Cała moj trolling upadł w raz z chwilą gdy przypadkowo zalogowałem się na tym koncie i odpowiedziałem z perspektywy Penera.
Wtedy też byłem zmuszony przyznać się do tego, że ja to ja, a on to też ja.

Do tego, że to prowokacja się przyznać zostałem zmuszony Przez Amarath (wybacz jeśli źle napisałem nicka), a raczej już nie chciałem tego ciągnąć, żeby się troszkę uspokoiła :). Przykro mi, mimo iż nie wiem co to serce, czasem zdarza mi się przejawiać ludzkie odruchy. Wiem to moja największa słabość i z tym walczę :)
A po co używasz dwóch nicków???Pener i WCz ?

i gadasz sam ze sobą!"

Bo jestem internetowym Trolem. Hej !
A po co używasz dwóch nicków???Pener i WCz ?

i gadasz sam ze sobą!
WCz ale to Twoja odpowiedz,moze prowokacja moze nie..
jednak często młodsi mężczyźni mają ochotę na strszą babkę,argumentując to własnie tym ze te starsze bardziej doświadczone z czym absolutnie się nie zgadzam!!!

WCz kobiety tak samo reagują na facetów jak wy na nas i nie ma w tym nic niemoralnego ani fuj,tylko wy-faceci to mówicie glośno,a większośc kobiet tylko o tym mysli i tyle...
Zdrowa kobieta ma takie same potrzeby jak zdrowy facet,a jak ich nie ma to coś z nią jest nie tak.
"jezu , to kobiety patrza tak na facetow na zasadzie "przeleciala bym go"? fuuj ja sobie nie wyobrazam trzymac obcego kootasa w łapie... dziwne masz wyobrazenie o kobietach, albo jeszcze dziwniejsze koleżanki! :P"

Mało znasz życie jeśli twierdzisz, że nie.
Kłamałbym gdybym napisał, że mi się nie zdarzało tak pomyśleć widząc jakąś laskę - to chyba powinno być normalne i zrozumiałe co ? Nie tylko facetowi tak wolno, jestesmy ulepieni z tej samej gliny. Tak wiec, raczej w zadnym zlym/dziwnym towarzystwie sie nie obracam, a swoich kolezanek nie uważam za dziwnych/nie normalnych/pozbawionych moralności - inna sprawa, że już jakiś czas temu kontakt się z nimi urwał. Są normalne, mieszkają z jednym facetem, nie zdradzają i mnie próbują ukierunkować, żebym się związał =] Ostatnio miałem taką sytuacje, było to nie dawno, aczkolwiek jak juz wczesniej wspominalem moje życie towarzyszkie upadło już jakiś czas temu.

Aczkolwiek też sobie nie wyobrażam trzymać w rękach obcego kitasa :D z tym się zgadzamy :D
"ja" czy Ty czytac ze zrozumieniem umiesz?
Brata nie ma,jestem jedynaczką,a post wyzej byl odpowiedzią do wczesniejszego Twojego postu w którym to pisałaś,ze fuj jest trzymanie obcego kootasa w łapie to grzecznie zapytałam czy trzymasz w takim razie brata?
Bo jak nie patrząc kazdy facet jest obcy!!!

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (264 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Własna firma? (49 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

Klimatyzacja w biurze (63 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

do góry