Widok
Rzeczywiście dużo teraz wszędzie Amelek, ale...
Mi się od zawsze podobały imiona: Maja, Julia i Zuzia. I moja córka będzie Zuzia. Nic na to nie poradzę, że imię to stało się tak popularne. Nie będę na siłę wymyślać jakiegoś innego.
A co powiecie na imię Borys?
Mojemu mężowi się bardzo podoba. Ja już się do niego przyzwyczaiłam ale przyznaję że jest chyba dość egzotyczne.
Jak patrzycie na kombinacje imion i nazwisk typu: Michał Michałowicz, Adam Adamski itp? Siara czy brzmi fajnie?
Mi się od zawsze podobały imiona: Maja, Julia i Zuzia. I moja córka będzie Zuzia. Nic na to nie poradzę, że imię to stało się tak popularne. Nie będę na siłę wymyślać jakiegoś innego.
A co powiecie na imię Borys?
Mojemu mężowi się bardzo podoba. Ja już się do niego przyzwyczaiłam ale przyznaję że jest chyba dość egzotyczne.
Jak patrzycie na kombinacje imion i nazwisk typu: Michał Michałowicz, Adam Adamski itp? Siara czy brzmi fajnie?
Jak zwykle macie jakis dziwny problem z imionami......To sprawa rodzicow jak ich dzieci maja na imie Wanessa,Jesica,Brajan czy Amelka moga wam sie nie podobac ale czy to odrazu wiocha....dlaa innych inie Zuzia,Julia,Zosia to jest obiach ale czy tzrba ich krytykowac kazdego indywidualna sprawa jak nazywa dziecko,a wam g....o do tego
Dla mnie nie ma znaczenia jak kto nazywa swoje dzieci, ale własnemu dziecku nie dałabym Brajan itp. (jak już to Brian lub Bryan, gdybym miała jakieś powiązania z zagranicą). Imię nie powinno ośmieszać dziecka a potem osoby dorosłej.
A co do Tomasza Tomaszewskiego, Macieja Maciejewskiego - co sądzicie o takich połączeniach?
A co do Tomasza Tomaszewskiego, Macieja Maciejewskiego - co sądzicie o takich połączeniach?