Widok
mnie wszyscy lekarze wysłali do wspomnianego tu wcześniej dr
Chojnickiego (mimo iż moje Maleństwo jest jeszcze w moim brzuchu).
Echo serca płodu bardzo dobrze wspominam - lekarz bez proszenia
wszystko szczegółowo opowiadał, rozwiewał wszelkie wątpliwości.
To jest lekarz, który również pojawia się w szpitalach (Zaspa,
Kliniczna, Wojewódzki, między innymi na oddziałach
neonatologicznych) by jako b. dobry specjalista pomagać.
Ja byłam u Niego w Madisonie, w klinice na ostatnim piętrze (nazwa
mi uciekła)
Chojnickiego (mimo iż moje Maleństwo jest jeszcze w moim brzuchu).
Echo serca płodu bardzo dobrze wspominam - lekarz bez proszenia
wszystko szczegółowo opowiadał, rozwiewał wszelkie wątpliwości.
To jest lekarz, który również pojawia się w szpitalach (Zaspa,
Kliniczna, Wojewódzki, między innymi na oddziałach
neonatologicznych) by jako b. dobry specjalista pomagać.
Ja byłam u Niego w Madisonie, w klinice na ostatnim piętrze (nazwa
mi uciekła)
witam,
najlepszy na pomorzu jest de Maciej Chojnicki przyjmuje w invicta w gdansku robilam u niego pare razy echo serca plaodu moich dzieci i echo seca juz narodzonych dzieci jest poprost super sprawdzony bardzo dokladny wszystko wyjasni powie co jest grane itd.polecila mi moja znajoma z AMG w gdansku rowniez Pani dr wiec warto pojsc do niego zycze powodzenia i duzo zdrowka
najlepszy na pomorzu jest de Maciej Chojnicki przyjmuje w invicta w gdansku robilam u niego pare razy echo serca plaodu moich dzieci i echo seca juz narodzonych dzieci jest poprost super sprawdzony bardzo dokladny wszystko wyjasni powie co jest grane itd.polecila mi moja znajoma z AMG w gdansku rowniez Pani dr wiec warto pojsc do niego zycze powodzenia i duzo zdrowka
my robiliśmy echo serduszka w 27 tc :)
dlatego, że na wcześniejszych USG nie było dokładnego obrazu serca :)
i moje Pani Dr prowadząca ciążę wolała mieć pewność, że wszystko jest ok - wysyłając mnie na echo :)
poleciła tylko 2 lekarzy :)
Prof. Preisa (300zł)
i Dr Leszczyńską (200zł)
obydwoje przyjmują na Zaspie
Byliśmy u Dr Leszczyńskiej :)
dlatego, że na wcześniejszych USG nie było dokładnego obrazu serca :)
i moje Pani Dr prowadząca ciążę wolała mieć pewność, że wszystko jest ok - wysyłając mnie na echo :)
poleciła tylko 2 lekarzy :)
Prof. Preisa (300zł)
i Dr Leszczyńską (200zł)
obydwoje przyjmują na Zaspie
Byliśmy u Dr Leszczyńskiej :)
Jak moja Kornelka byla jeszcze w brzuszku robilam wlasnie to badanie u dr Chojnackiego w INVICTA. Wczesniej bylam na usg 4d w INVICA platnie i dr Puzio nie mogl ze wzgledu na ulozenie Malej zbadac wszystkiego mimo usulnych staran i dostalam od niego skierowanie. Nic nie placilam juz za to. Lekarz przemily i bardzo dokladny, wydrukowal mi mase zdjec, wszystko wyjasnil, cale szczescie bylo i jest wszystko dobrze:)
Nigdy w życiu do tego lekarza, byliśmy 2 razy i każde 2 nieprzyjemne. Zero podejścia do dzieci, traktuje je przedmiotowo.
2 wizyta prywatna, zapłacone za Echo i nie wykonał badania bo uznał, że nie ma sensu. Nie przyłożył nawet słuchawki do serduszka... nie zbadał dziecka. Po wywiadzie stwierdził, że na pewno migotanie zastawek i że rokowania są słabe i nic nie można zrobić, tylko kontrolować...
2 wizyta prywatna, zapłacone za Echo i nie wykonał badania bo uznał, że nie ma sensu. Nie przyłożył nawet słuchawki do serduszka... nie zbadał dziecka. Po wywiadzie stwierdził, że na pewno migotanie zastawek i że rokowania są słabe i nic nie można zrobić, tylko kontrolować...