Widok

EFECT doradztwo finansowe kto ich zna

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak wyżej czy byli moze u was

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
UP

Uważaj na takie firmy. Wyciągają kasę, a pomogą ci tak samo, jakbyś sama wzięła do ręki gazetę finansową, poczytała podstawowe przepisy i tyle.

"Doradztwo" :)

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

właśnie wiem byli u nas na 1 spodkaniu z tego co mówił koleś to razem z mężem stwierdziliśmy ze sami potrafimy zainwestować swoja kase pytam dla tego bo może ktoś dał się złapać w ich sidła

Ja polcam GOLDENEGG, korzystałam zarówno ja jak i moja siostra przy załatwainiu kredytu hipotecznego. Szczerze polecam, prawdziwi profesjonaliści. Mogę dać namiar na konkretnego doradcę z którego korzystaliśmy.

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Zdecydowanie odradzam firmę Efect. Ja niestety dałam się nabrać rok temu i do dnia dzisiejszego nie odzyskałam swoich pieniędzy.

Zamierzasz złożyć sprawę cywilną w sądzie?

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

mogła byś napisać jak utraciłaś swoja kase czy ci domokrążcy chcieli kase od ciebie :)
oj popedze ich jak mnie najda jeszcze raz

Mieliśmy założyć fundusz inwestycyjny i na początek mieliśmy wpłacić 200 zł na konto funduszu. Wszystko było ok. Podpisaliśmy umowę i czekaliśmy. W razie czego pieniądze miały być do zwrotu. Od tego momentu nasz "doradca" zniknął. Nie odbierał telefonów, maili...itd. Do tej pory się nie odezwał. Potem od wielu znajomych słyszałam, że podobnie się wkopali. Zdecydowanie odradzam. Oni ładnie potrafią opowiadać, ale to wszystko.

Może już czas zgłosić sprawę aby nie naciągali kolejnych ludzi?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry