Widok

EKSPERTKI STREETCOM cz. 14 :)))

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zapraszam do nowego wątku
link do poprzedniego
http://forum.trojmiasto.pl/EKSPERTKI-STREETCOM-cz-13-t271614,1,16.html

właśnie wypełniłam raport końcowy Gerber 3-ile miałyście raportów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No ja tez jeszcze poczekam bo proszki jeszcze mam :)
tak poprostu się zastanawiam kiedy zmienic proszek. mi się kiedyś zdarzyło że wsadziłam cos tam małej do naszego prania nic nie było ale jakoś mam stracha
Sandra kup proszek sensitive(np persil) i po kłopocie ;)mozesz w nim prac dla całej rodziny.Ja tak robiłam jak Zuzia miala uczulenie niby na proszek i wszystko jak leciało prałam w sensitive. A teraz obojetnie w czym i jest ok!
i koniecznie prasuj ciuszki ;P
U nas niestety było. ciekawa jestem jak będzie po tym mocno perfumowanym arielu bo młoda ma (miała) też uczulenie po dotykaniu naszych ubrań wypranych w mocno perfumowanych proszkach.
Jak mam prasować to już wolę kupić lovelle:)
Ja tylko chyba przez pierwsze 3 miesiące prałam w dzieciowych,proszki dostałam tzreba było zużyć ,a potem vizir sensitive,od dłuższego czasu ariel ale ten prod. na zachód , zawsze też można dodać opcję dodatkowego płukania
mnie wlasnie tak jak pisalam na samym poczatku tez zastanawia ta marchewka ze sliniakow i inne dzieciowe plamy. np po zelazie plynnym i po kupach niektorych ktore bardziej plamia bodziaki niz cokolwiek innego. Na razie niedopral mi sparpetek ten kapsulkowy ariel ale zobaczymu co dalej. Cudow nie oczekuje ale oczekuje ze bedzie rownie dobry jak jego brat-proszek a jak na razie wydaje mi si egorszy w praniu. Ale na razie wypralam tylko raz wiec zobaczymy co bedzie dalej.
No narazie skończę te co mam i zobaczymy. Stopniowo będę zmieniać . Aneta - ty się nie bój prasowania to ja mam w ciul :D Szczególnie Madzi rzeczy. Uwielbiam je prasować.

Ale kończę moje pytanie. Dziękuję za porady.

Wracamy do wątku STREETCOM
moj brzdac ma 10 miesiecy i jest malym alergikiem wiec w razie czego piore jej jeszcze w lowelach i jelpach. w swoich zapasach mam persil sensitive wlasnie i dreft dzieciecy zobaczymy jak wykoncze wszystkie dzieciece czy ja uczuli cos.
Ja jakis juz czas temu przerzucijłam sie na Drefta w plynie dla dzieci i jestem bardzo zadowolona. Podoba mi sie duzo bardziej niz lovela i jest tanszy. Ale wciaz boje sie prac w srodkach dla doroslych...
Jesli sie wahasz to z drefta mozesz byc zadowolona :)
a ostatnio byla mega wyprzedaz drefta i innych detergentow w tesco. 3 litrowy dreft za 12zl :D
to wyobrazcie sobie jakie zapasy porobilam hehe chyba 6 roznych baniakow mam ;) zapas na ponad rok przy moim praniu :P no i do tych zapasow doszedl teraz ariel :) takze mam w czym prac ze hoho :)
Ja mam ciekawy sprawdzian za sobą. Wczoraj młoda urządziła nam przedstawienie z rzygankiem więc miałam sporo prania do którego oczywiście dałam ariela i .... nie wszystko się doprało:(((( dałam zieloną kapsułkę do białego.
Dostalam potwierdzenie adresu do kaszek nestle. Ale nie wiem czy to jest ta ostatnia ankieta sprzed paru dni? Zdaje sie ze w czwartek sie pojawila w systemie
Aha i jest info ze poinformuja 1 lutego o zakwalifikowaniu sie do kampanii.
Tez wlasnie dostalampotwierdzenie do adresu kaszki nestle :)
To napewno ta ankieta sprzed kilku dni bo innych ankiet w tym temacie niemialam wiec to napewno to :)

Ciekawe czy dostaniemy kaszki? moj bobas tak wsowa kaszki rono ze hoho. A jakbardziej jej smakuje nestle 5 zboz z lipa :)
a ja nic nie mam juz wczesniej mialam potwierdzenie adresu a teraz nic
czytałam na FB w postach że już niektórzy dostali potweirdzenie dostania się do kampani kaszek , szkoda że ja nic nie mam :( ale moze jeszcze bedzie juz nie wiem do kiedy czekac na to
sorki żel przeczytałam to byly maile o potwierdzenie adresu tylko , to ja też miałam , i że 1 lutego bedzie wiadomo kto sie dostal

nie ma to jak czytać ze zrozumienie :)
No wlasnie Alice, ja tez innej ankiety nie mialam, jestem zdziwiona ze tak szybko powteirdzenie adresu jest;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

do góry