Widok

EKSPERTKI STREETCOM cz. 14 :)))

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zapraszam do nowego wątku
link do poprzedniego
http://forum.trojmiasto.pl/EKSPERTKI-STREETCOM-cz-13-t271614,1,16.html

właśnie wypełniłam raport końcowy Gerber 3-ile miałyście raportów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja nie :(
czy ktoś już dostał potwierdzenie udziału w kampani nestle ?
Ja jeszcze nie dostalam ale patrzac na ich "obietnice" danego dnia to zawsze sie spozniaja i potwerdzaja jakies 2 dni pozniej bynajmniej u mnie na 3 kampanie tak bylo 2 razy :( ale lubia wysylac w czwartki paczki takze moze mam cicha nadzieje ze dzis potwierdza , jutro wysla i moze w piatek bedzie :P a jak nie ten tylko nastepny tyo tez bedzie dobrze, byle sie dostac :D

a jak tam Wasze kapsulki? ja rozdalam juz 5 w sama 1 zurzylam zostalo mi jeszcze zebym ja przetestowala biale-moze dis bo sie jasne nazbieralo?? zobacze...
napisałam do streetcomu i uzyskałam informację że dzisiaj będą wysyłali maile o dostaniu się do kampani nestle
No przeciez mowili ze dzisiaj, nie ma co histeryzowac, dzien sie jeszcze nie skonczyl;)
bo ja wcześniej miałam informację że do 27 stycznia
Aaa, mi napisali ze 1 lutego wlasnie dadza znac. Dziwne bo ja ta ankiete dopiero dostalam 26 stycznia w czwartek
Tak sobie mysle ze moze za malo znalezli osob do testowania kaszek i puscili druga serie ankiet
Chyba tak jest. Podobno jak sie testuje ariela to nie ma szans na kaszki i moze malo im zostalo. JESLI to prawda, to pewnie stad te dodatkowe ankiety-ja swoja dostalam 30 stycznia :)
mozna brac udzial w kilku kampaniach na raz - ja raz mialam 3 kampanie jednoczesnie
ostatnio wyczytalam na FB ze wprowadzili okres karencji, zeby ktos nie dostawal wszystkich kampani a ktos inny nic, jezeli oczywiscie przejdzie sie wstepny przesiew z ankiet ktore wypelnialismy na poczatku
Sylwia co to znaczy okres karencji i przesiew bo nierozumiem. Kolezanka pisala ze miala az 3 kampanie na raz, ja skolei mialam 3 kampanie jedna po drugirj od razu wiec nierzumeim gdzie ten "przesiew" i "karencja"?? i jak to mialo by wygladac? ze np po skonczonej jednej kampani bede musial np. czekac miniumum miesiac na 2ga i nic nie dostane czy co??
no własnie ja tez nie rozumiem ja tez mialam czasami naraz kilka kampani albo jedna po drugiej , moze teraz maja za duzo ludzi i wszystkich cha obdzielic
mój m od czasów wojaka nie dostał żadnej ankiety;/
własnie dostałam maila o konkursie Ariel smsowym konkursie
Alice tak napisali na FB, ja to rozumiem tak ze jezeli przejdziesz wstepna"selekcje"(na podstawie ankiety ktora wypelnialas jak sie rejestrowalas na Streetcomie)i przejdziesz do nast etapu i masz potwierdzenie adresu a masz w tym czasie jakos kampanie to niestety ominie cie ta
pisali o tym chyba 3 dni temu
ariel sprał buraczki :)
ale ze szpinakiem i plamkach po soku z mandarynki już sobie nie poradził :((
na B pierwsze wiadomosci ze potwierdzili udzial w kampani nestle
i ze maile do osób zakwalifikowanych wysłali przed chwila a bylo to 13 minut temu , no to niestety chyba sie nie zakwalifikowalam , szkoda
dostałam się testuje kaszki :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

do góry