Widok

EKSPERTKI STREETCOM cz. 14 :)))

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zapraszam do nowego wątku
link do poprzedniego
http://forum.trojmiasto.pl/EKSPERTKI-STREETCOM-cz-13-t271614,1,16.html

właśnie wypełniłam raport końcowy Gerber 3-ile miałyście raportów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja nie :(
czy ktoś już dostał potwierdzenie udziału w kampani nestle ?
Ja jeszcze nie dostalam ale patrzac na ich "obietnice" danego dnia to zawsze sie spozniaja i potwerdzaja jakies 2 dni pozniej bynajmniej u mnie na 3 kampanie tak bylo 2 razy :( ale lubia wysylac w czwartki paczki takze moze mam cicha nadzieje ze dzis potwierdza , jutro wysla i moze w piatek bedzie :P a jak nie ten tylko nastepny tyo tez bedzie dobrze, byle sie dostac :D

a jak tam Wasze kapsulki? ja rozdalam juz 5 w sama 1 zurzylam zostalo mi jeszcze zebym ja przetestowala biale-moze dis bo sie jasne nazbieralo?? zobacze...
napisałam do streetcomu i uzyskałam informację że dzisiaj będą wysyłali maile o dostaniu się do kampani nestle
No przeciez mowili ze dzisiaj, nie ma co histeryzowac, dzien sie jeszcze nie skonczyl;)
bo ja wcześniej miałam informację że do 27 stycznia
Aaa, mi napisali ze 1 lutego wlasnie dadza znac. Dziwne bo ja ta ankiete dopiero dostalam 26 stycznia w czwartek
Tak sobie mysle ze moze za malo znalezli osob do testowania kaszek i puscili druga serie ankiet
Chyba tak jest. Podobno jak sie testuje ariela to nie ma szans na kaszki i moze malo im zostalo. JESLI to prawda, to pewnie stad te dodatkowe ankiety-ja swoja dostalam 30 stycznia :)
mozna brac udzial w kilku kampaniach na raz - ja raz mialam 3 kampanie jednoczesnie
ostatnio wyczytalam na FB ze wprowadzili okres karencji, zeby ktos nie dostawal wszystkich kampani a ktos inny nic, jezeli oczywiscie przejdzie sie wstepny przesiew z ankiet ktore wypelnialismy na poczatku
Sylwia co to znaczy okres karencji i przesiew bo nierozumiem. Kolezanka pisala ze miala az 3 kampanie na raz, ja skolei mialam 3 kampanie jedna po drugirj od razu wiec nierzumeim gdzie ten "przesiew" i "karencja"?? i jak to mialo by wygladac? ze np po skonczonej jednej kampani bede musial np. czekac miniumum miesiac na 2ga i nic nie dostane czy co??
no własnie ja tez nie rozumiem ja tez mialam czasami naraz kilka kampani albo jedna po drugiej , moze teraz maja za duzo ludzi i wszystkich cha obdzielic
mój m od czasów wojaka nie dostał żadnej ankiety;/
własnie dostałam maila o konkursie Ariel smsowym konkursie
Alice tak napisali na FB, ja to rozumiem tak ze jezeli przejdziesz wstepna"selekcje"(na podstawie ankiety ktora wypelnialas jak sie rejestrowalas na Streetcomie)i przejdziesz do nast etapu i masz potwierdzenie adresu a masz w tym czasie jakos kampanie to niestety ominie cie ta
pisali o tym chyba 3 dni temu
ariel sprał buraczki :)
ale ze szpinakiem i plamkach po soku z mandarynki już sobie nie poradził :((
na B pierwsze wiadomosci ze potwierdzili udzial w kampani nestle
i ze maile do osób zakwalifikowanych wysłali przed chwila a bylo to 13 minut temu , no to niestety chyba sie nie zakwalifikowalam , szkoda
dostałam się testuje kaszki :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry