Widok

ELSE

Podaje maila, ale jest problem-ani do mnie maile nie dochodza , ani te ktore probowalam wyslac.Nie wiem dlaczego i musze zlapac naszego Technika, aby mi cos na to poradzil.Grrr...Pogon Aspis:-)))i pozdrawiam Was Obie serdecznie!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Alchemik

niebieskie dzialaja, ja cie wcale nie potepiam wiec usmiechnij sie ladnie, wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszego swieta, czekam na list, pozdrowienia, :)))

ASPIS

Jak ja sie ciesze, ze udaje nam sie ostatnio tak czesto spotykac :) Brakuje mi tych letnich wtorkow, Kwadratow, strychu i srody. Tyle sie zmienilo. Chce Cie widziec usmiechnieta. WALENTYNKI spedzimy razem, skoro nie mozemy liczyc na naszych facetow. Dla nich 14 to tylko data w kalendarzu.

Gratkowicze

Batman otworzyl swoja Herbaciarnie w Sopocie!
Prosze o blizsze dane wiedzacych cos na ten temat!

plagiat zalewasz

krztusisz przestrzen elektronicznym tsunami...i nic z tego nie wynika.

burzan

pozdrowienia dla miltedusa.ledwo odrosles od ziemi a juz zrobil sie z ciebie zgorzknialy fruatrat kalibru niezapomnianego cool m /cesarza frustratow i nieoficjalnego rekordzisty w ilosci pryszczy na cm kwadratowy ciala- gdybys zobaczyl jego cialo.to bys uwierzyl ze pryszcze moga rosnac na pryszczach/.ale wracajac do ciebie, strona utknela na krotka chwile bo jej os marzan spoczal w warszawskim szpitalu, w towarzystwie ciagle jeszcze wzburzonych pielegniarek, izaznawal rozkoszy kolonoskopi, galaretkowej diety oraz co tu duzo mowic,
dal z siebie wszystko na stole chirurgicznym/koty chirurgow sa takie tluste/.nie podoba ci sie kufel, to nie
czytaj.nie bedziesz wtedy skamlal na forum, by w tak
lnfantylny sposob zyskac nieco uwagi innych.kufel jest
luznyn zrzeszeniem pasjonatow, psychopatow i ludzi
dla ktorych rzeczywistosc jest nieco przyciasna-piszemy bo lubimy a zdanie tobie podobnych wyzwan
psychologow , niespecjalnie nas interesuje.docen ze nararzajac sie na erupcje oczoplazmy stukam do ciebie te slowa, czynie to dla twojego dobra moj drogi ciumulungu.

esclarmonde

zadziwisz swiat swoja muzyka.wystrzelisz w eter niczym korek z ruskiego szampana, z gardzieli tryliona mediow.przenicujesz gusta i poglandy. zamkniesz swiat w piesci swego talentu niczym mozart i podobnie jak on skonczysz w bezimiennej mogile.
ps.sam cie zakopie.
pps.no i co ty na to krolowo sniegu.

ciri

pani jezora, potomkini walecznych wikingow.co tam u ciebie, nadal miazdzysz oponentow swa bujna, zbrojna w stal piersia, czy nadal uklasz w okrutny usmiech swe pelne wargi, czy nadal urzywasz niewlasciwego szamponu do wlosow.twoj ulubiony instruktor operowania nosem.

aspis

gdzie moja kasa grzywaczoholiku.wiesz, widzialem mieszanke grzywiastego golopupca z dalmatynczykiem,
jeszcze budze sie w nocy z krzykiem.

krabate

czesc psychopato.przekarz dilemmie ze nadal czekam na konfrontacje.kupilem kombajn.

mikser...

...zaurus to ty bedziesz jak cie wykopia.tak to ja imoie poczucie humoru.no to aufwiderzejn o wlochaty.

lenn

ty wiesz ptaszku.z okazji swienta przyniose ci zwloki sw walentego

Toast

niech kochają nas ci co nas kochają,
a tym co nas nie kochają niech Bóg odmieni serce,
a jak nie odmieni to niech im połamie kostki,
zebyśmy poznali ich po kulawym chodzie

Walenty

mam nadzieje, ze walenty raz w roku widzi, ze jego cierpienia zwiazane z fatalnym imieniem nie poszly na marne, kiedy blyszcza usmiechniete oczy tych, o ktorych pamietano w dzien jego imienin.
Wszystkim zycze blasku w zreniczkach i dolkow w policzkach(a szczegolnie gratkowiczom)

Gratkowicze i Kiszczaki

Ufff... zrobione! Zmienilem znow uklad stron Gratkowiczow. Czy teraz lepiej?
Dostales juz moja Walentynke? ;-)

Brudny Las

Byłem ostatnio na spacerze w lesie przy klifie redłowskim. Ludzie !! To straszne jaki tam jest syf !! Czy ktokolwiek dba o to miejsce. Przecież to jest park krajobrazowy !! Po pierwsze apeluję do wszystkich: Nie śmiećcie tam !! Przecież jak to zobaczą latem turyści to... sami wiecie. To w naszym interesie, żeby tam było czysto. Po drugie miasto mogło by się tym trochę zainteresować, przy samym wejściu stoi jakieś stare łóżko, wygląda na szpitalne. Czy służby komunalne nie mogłyby tego zabrać, przecież to nie są takie wielkie pieniądze. A łóżko psuje wrażenie już na samym początku. Mam nadzieję, że to się zmieni, liczę na to bardzo.

Mixer

Ha.Jeśli będzie następny raz, postaram się pamiętać.

Plagiat

No tak.Jak możesz.Obnarzasz moją ignorancję
przed wszystkimi.Co to jest icq ?

Plagiat,ps

naturalnie tam miało być przez z z kropką,
ale mnie tu wszyscy rozpraszają.

7sk

Bardziej demoniczne byłoby BUAHAHAHA...
Uuu, jakież to mroczne.
Moja mroczna dusza aż się wzrusza...

Walentynki

zyczę wszystkim miłości: na sniadanie, obiad i kolację w poniedziałek, wtorek, środę, czwartek, piątek, sobotę i niedzielę.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (158 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry