Podaje maila, ale jest problem-ani do mnie maile nie dochodza , ani te ktore probowalam wyslac.Nie wiem dlaczego i musze zlapac naszego Technika, aby mi cos na to poradzil.Grrr...Pogon Aspis:-)))i pozdrawiam Was Obie serdecznie!!!
Miłość to uczucie nieskazitelnie czyste, niezaplamione modnymi "sloganami". Kobiety nie potrafią zrozumieć mężczyzn? A Ty je rozumiesz? Co ze strony faceta może być odwrotnie? Ściskam trąbkę ps. k. w wypowiedzi o ur.
Pani księżycowych smoków, nie zadeptuj kwiatków, proszę. Nie odbieraj im wolności. Poczekaj troszkę, na pewno któryś smok wskarze Ci w blasku księżyca nieśmiały kwiat. Sciskam smoczą łapkę
...z powylamywanymi slowami. Niektóre treści nie powinny popjawiać się nawet w nieświadomości. Po co upiększać tylko "nie"wypowiedź (krótką i na temat) śmieciami? Ściskam dziobek
icq to cos takiego dzieki czemu mozna porozmawiac online z ludzmi wiadomosciami tekstowymi i nie tylko, mozna wysylac smsy z inetu mozna pogadac normalnie, mozna pisac message siedzac gdziekolwiek indziej dostaje sie numerek identyfikacyjny i sie mozna bawic :)
saga o nomach jest saga o nomach to ze mnie sie podoba nie znaczy ze bedzie sie podobala komus innemu dopoki jej nie przeczyta a sygnowana jest jako bajka dla dzieci