Widok

ENDOKRYNOLOG dzieciecy....pilnie!!!!

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny,pilnie potrzebuje namiary na edokrynologa dzieciecego,tylko ktos sprawdzony,,,,,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Sztangierska, przyjmuje na Jaśkowej Dolinie i podobno na Kowalskiej, prywatnie. Nie jest to największa sława, ale największa sława wolała konsultować wyniki przez telefon zamiast obejrzeć dziecko ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a cennik?
na Jaskowej przyjmuje na NFZ?
Byłam na NFZ na Jaśkowej.
Agatha-powiedz mi proszę,czy badanie na hormony tarczycy,chodzi mi tutaj o krew nalezy wykonac na czczo? bylismy u endokrynolog i polecila zrobic badanie krwi,chce jeszcze skonsultowac z innym lekarzem...
Większość źródeł podaje, że nie trzeba na czczo, tylko przed badaniem nie należy przyjmować rano leków hormonalnych. Ale wiele razy pielęgniarki gdy sama szłam na pobranie krwi, mówiły, że mam być na czczo...

Moje dziecko w pierwszym roku życia hormony tarczycy miało badane kilkakrotnie, również podczas pobytu na oddziale szpitalnym, zawsze po jedzeniu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
poprosze o nr telefnu do dr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://www.szozmd.pl/index.php?sub=por_endo

Szukałam na Kowalskiej, ale chyba jednak tam nie przyjmuje, jest tam dr Szczepańska, też bardzo polecana.

Tel na Kowalską to 3057972

Mam jeszcze do Akademii, do dr Birkholz: 349 26 32, jak już pisałam - znana i podobno świetna lekarka, ale mnie nie udało się do niej dostać. Nigdy nie wiadomo, kto na koniec roku jeszcze będzie przyjmować, więc pewnie będziesz musiała sprawdzić wszystkie kontakty...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a ja z moją malutką byłam u endokrynologa w lux medzie u dr Joanny Bautembach - Minkowska.
Jak dla mnie super babeczka, wszystko dokładnie wytłumaczyła i miała super podejście do małej, Maja w ogóle się jej nie bała, śmiała się i gadała sobie z panią doktor.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry