Widok

EVENT ktos pracowal?

siema ktos wie moze cos na temat klubu event i pracy w tym miejscu? dostałam propozycje pracy w tym klubie i waham się, boję się przekrętu ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
do - ja- aaa no i gratuluję Ci wybornej idolki w postaci Marylin Monroe, toż to pierwszorzędny wzór cnót do naśladowania haaaaa haha chyba mało jednak wiesz ;> Z całym szacunkiem do jej filmografii i wielką sympatią, to nie można zapominać, że była zwykłą, luksusową damą do towarzystwa, do tego narkomanka i alkoholiczka po operacjach plastycznych, zagubiona w świecie show biznesu, jak większość z tamtego światka.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
dokładnie teraz jest sezon,najwiecej osób odwiedza klub wiec mozna najlepiej zarobic:)A czy warto?jak masz do wyboru siedzieć na d*psku przez całe wakacje albo w 2miesiące zarobic na fajną wycieczkę za granicę to odpowiedź jest chyba jasna:D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A co z praca w administracji w avencie? księgowi, prawnicy?
ktoś tam pracuje czy terzeba tańczyć?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jasne,teraz najlepiej pracować!nie tylko ze sa ludzie ale i pogoda jest ładna to lepiej się chodzi po miescie,wszyscy usmiechnieci:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
naprawdę :)
geniusz pracujący na jakimś portalu, na pewno nie jako dziennikarka i wytyka ludziom błędy. sic!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja mam iść na rozmowę na tą promotorke ale jakoś tak się boje co znajomi powiedzą...czy którać z was miała takie problemy co wtedy powiedziałyście rodzinie i w ogóle???????????????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja zapytałam mamę, czy będzie mi płaciła za siedzenie w domu. Powiedziała, że nie, absolutnie, więc problem z głowy. teraz cięzko o pracę, o dobre zarobki. Na początku się boczyła, ale teraz jak widzi, ze wszystko jest ok, że to normalna praca i do tego pieniędzy juz z domu nie ciągne, tylko mam swoje, to jest git :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
no ja miałam to samo na początku mój tata miał straszne wąty, że co jak mnie jego koledzy zobaczą itp. a teraz jak widzi ile zarabiam i że pracuje w sumie tylko kilka dni w tygodniu to jakos się przekonał. Nie jest może zadowolony ale nie robi problemów:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie taki diabeł straszny, jak go malują :) Trzeba spróbować, żeby się przekonać (i rodzinę też).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czy macie jakiegos meila, na ktory mozna wyslac swoja kandydature? do gdanska lub sopotu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
sopot.rekrutacja@firmaevent.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Jeśli nie spróbujesz to się nie przekonasz. Barmanki bardzo dobrze zarabiają. Nawet jeśli nie masz doświadczenia, to nauczysz się wszystkiego na szkoleniu - po to jest :) Agencja zapewnia mieszkanie służbowe i zwraca koszt podróży.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
a jak wyglada szkolenie? chodzi o to czy jest platne czy nioe? A jak platne to w jakiej wysokosci?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
tak, szkolenie jest płatne. opłacają ci też mieszkanie na czas szkolenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
ty nic nie płacisz jesli o to ci chodzi. Będąc na szkoleniu dostajesz pieniazki za każdy dzień i masz tez mieszkanie za darmo.Jedyne o co musisz zadbac to jedzenie:) Ale w domu też się przeciez gotuje i kupuje wiec na jedno wychodzi:P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
gdzie to mieszkanie i z kim ? jakie warunki ktoś wie ? ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Przekrętów nie ma. Kasę wypłacają normalnie. Zaznaczę, że dobrą kasę ;) Ogólnie miła atmosfera. Należy pamiętać, że to nie agencja towarzyska, tylko klub i nie ma czego się bać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
No nie ma :) Ja jestem juz po 2 etapach rektutacji i czekam na wynik. ;) Potem bede myslec do dalej hehe. A z tym szkoleniem ro chodzilo mi to, ze ktos wczesniej pisal, ze sie dostaje 50zł brutto diety. Myslalam tylko, ze oprocz tego dostaje sie tez wynagrodzenie za szkolenie , nawet niewielkie. Bo netto wychodzi jakies 37zl i za to trzeba kupic jedzonko, wiadomo, ale tez jakby uzbierac na oplacenie swojefgo mieszkania, ktore sie zostawi na ten msc czasu ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Zobaczcie ,ze większość pytań i potem odpowiedzi piszą te same osoby.Jaja - biuro Eventu
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
taka praca :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry