Widok

Ekspres do kawy Tchibo

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktos ma to cudo? Jaka kawka wychodzi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pinia - własnie mnie zachęciłaś do kupienia expresu tchibo: i nie żebym była "chytruskiem" i nie chciała kupować kapsów ale mi po prostu kawa Tchibo tak nie smakuje. Za to pijam inną sypaną, którą ubóstwiam i mogłabym ją pić z expressu - a expressy Tchibo są ładne i w miarę tanie. :)
Heh Polak potrafi :) Niestety taki kraj że ludzie oszczędzają jak mogą i nawet na głupich kapsułkach dają rade :)) Mówię z góry że biedronkowe kapsułki nie pasują do Tchibo ;)

na stronie jest promocja i jak kupię ekspres i kapsuły o wartości 100zł to mam je tak na prawdę za darmo:) czy w sklepach też tak jest?
jaka cena ekspresu w sklepie stacjonarnym?

Paula81
2010-02-03 21:49:54
Czy ekspres sprawdzi się w biurze?

Merlina
2021-11-24 11:59:04
Paula81
2010-02-03 21:49:54
Czy ekspres sprawdzi się w biurze?
Kup taki, który nie ma rurki z mleka do czyszczenia . Mam obecnie taki - jest Ok i co najważniejsze łatwo myje sie pojemnik na mleko ... bo wiadomo czasem w pośpiechu zapomni sie go schowac do lodowki i jest Ups ;)

Jesli kupujesz ekspres do biura, polecam poza tym nie taki do użytku domowego, ale do użytku firmowego . Ekspresy takie są o wiele bardziej wytrzymałe, poza tym łatwiejsze do czyszczenia i późniejszej konserwacji. Tutaj dobiorą Ci odpowiedni ekspres do firmy. Polecam kontakt.

Też zastanawiałam się nad wyborem pierwszego ekspresu do kawy. Z pomocą przyszedł artykuł od https://swiatekspresow.pl/blog/jaki-ekspres-wybrac-na-poczatek. Eksperci udzielają w nim cennych wskazówek, na co zwrócić uwagę przy zakupie ekspresu.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki krem na skórę z AZS? (31 odpowiedzi)

Dziewczyny proszę polećcie jakiś krem do buźki, który pomoże zlikwidować suchą skórę ze zmianami...

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

do góry