Widok

Endokrynolog poszukiwany

Rodzina i dziecko Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Pilnie szukam endokrynologa który porzadnie zajie się leczeniem hormonów po ciąży no i tarczycą przez 3 miesiace bralam Euthyrox ale obecny endo kazal mi odstawic bo wyniki oki tylko jak to sie ma do choroby Hasimoto którą mam...chciałabym zasięgnąć opini jeszcze innego endo.Chciałam iść do dr Mizan ale kolleeejkkaaa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja brałam tylko w ciązy a potem sama odstawiłam

zrobiłam wyniki i moja endo potwierdziła ze ie musze przyjmowac ( niedoczynośc moze byc tylko ciążowa)

dodam ze mam bardzo wysokie tpo ..

ale ja brałam w ciazy najniższa dawke - moze dlatego mogłam odstawic..
odradzam Kalas. Chodzę od ponad 2lat do dr Sharmy, myślę, że można mu ufać, urodziłam zdrową córeczkę dzięki niemu, teraz czekam na drugie...pod kontrolą doktora.
Wiem ze jest tez dr Ratnicka, ona jest chyba gin-endo ale nie jestem pewna, endo napewno, moja Mama u niej byla i wizyta trwala 40 minut, o wszytsko ja wypytala, pelny wywiad, rozne opcje, mnostwo badan do zrobienia. I ponoc mowila z sensem kobitka, bardzo sie angazuje w przypadek. Tylko na wizyte trzeba czekac okolo 3 miesiecy i chyba kosztowala 250zł.
Ja w googlach wpisałam no ale wiesz wydaje mi sie ze kazdy lekarz ma swoje + i minusy wiec czasami nie warto patrzec na te opinie ale dziekuje Ci za rade kurcze najchetniej to w Gdyni bym szukala ale jak bedzie rewelacyjny w Gdansku to tez pojade
Tak z ciekawosci zerknelam i na trojmiescie doktor ma same super opinie.
Ja chodze do niej od 5 lat i jestem zadowolona. Chodzilam do niej takze w ciazy, i nie wiem ile w tym zaslugi dobrego doboru dawki, ale corka wyniki tarczycy ma dobre i nie musi nic brac.
Kurcze dr Gross Tyrkin nie cieszy sie zbyt dobra opinia z tego co widzie w internecie hmmm ciekawe ile w tym prawdy
Co to za pomysł, aby odstawiać Euthyrox ?! Bierze się go zazwyczaj do końca życia.
Ja polecam panią dr Hannę Czaplińską - Kałas, przyjmuje w Gdańsku Wrzeszczu przy ul. Grunwaldzkiej (wejście od ul. Dmowskiego ), w czwartki w godzinach 17.00 - 19.00 (lub 20. 00 ) , w tych godzinach możesz tam zadzwonić - 58 346 01 79, koszt wizyty 100 zł.
Tak tak dr Mizan a i owszem ale nie przyjmuje juz nowych pacjentow tak samo jak Dr Sworczak
Polecam cenioną i znaną na całym pomorzu dr Mizan.
polecam ginekolog- endokrynolog dr Tomasz Skweres. Przyjmuje w Gamecie w Gdyni.
ja tez od sierpnia zaczelam sie leczyc na tarczyce, lekka niedoczynnosc. tez chcialam do mizan, no ale wlasnie kolejka, na nfz nie ma szans przez najblizsze 2 lata, wiec poszukalam na necie opinii o endo i z tych w miare dobrych znalazlam w invikcie hindusa dr sharmę. dobrze zna polski i wydaje sie byc ok i znac sie na rzeczy. wydaje sie, bo bylam u niego dopiero 2 razy, ale doprowadzil moje wyniki do normy. jednak kazal brac euthyrox n50 1 tabl dziennie do konca kwietnia a potem sprobujemy odstawic i kontrolowac co jakis czas wyniki. minus bo wizyta 140zl i nie daje skierowan na badania nfz tylo trza se robic wsio prywatnie, jedynie mozna pojsc do rodzinnego po skierow na tsh, wtedy bezplatnie, zawsze to cos. a kazal mi zrobic usg, zbadac ft4, atpo i atg. od razu dodam ze najtaniej jest w brussie atpo i atg po 30zl a potem ciut drozej w diagnostyce 35 kazde. powodzenia w leczeniu!
Eee dziwne, ale wyniki masz ok biorac euthyrox? Ja mam hashimoto i caly czas biore. Polecam dr Ewe Gross-Tyrkin, przyjmuje w Gdańsku blisko starówki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry