Widok

Esc

Jesli Ci ciezko, to pusc sobie Es-dur (V), od razu chce sie zyc. Tak, czy inaczej... Jakkolwiek by to nie zabrzmialo....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

postregiment

jakie słowa?
kolorowych snów

Mixer

zzera mnie ciekawosc -m mianowicie - gdzie???

plagiat

przepraszam, ponowny plagiat. poprawie sie :-)
pamietaj, poloz sie spac!!

Teczka KUFLA

Aktualizacja:
- Nowa galeria
- Wiersze Adama Majewskiego

Jan Paweł II i Ciociolina po dwóch stronach barykady!

Esclarmonde

Nia insynuuje.To byl myslowy skrot.Ale moge rozwinac:
Trzeba miec odwage i wyjatkowa pewnosc siebie, aby homosexualizm nazwac zyciem w czystosci i to dla wyzszych celow.
A z faktu, ze kilku kochajacych inaczej okrzyknie sie nosicielami wyzszych wartosci, nie wynika nic.Dokladnie nic.
Chetnie dowiem sie, gdzie, i kiedy, i kto sposrod nich popchnal (do przodu) cywilizacje.
Bo normalnymi jest zadrukowana encyklopedia.
Oczkuje przykladow.
Pozdrawiam

Nefer

Wyslalem w ubiegly poniedzialek po poludniu niebieska
chyba przepadlo - nie sadze by sie to udalo wyjac
trudno - chcialem by bylo 08.03
pozdrowienia
P.S. gryzie mnie ciekawosc -- czy uwazasz , ze ta
recenzje (Bb) sam napisalem czy odpisalem???

Cathar Greetings

Do wszystkich, ktorzy wysylaja do mnie listy- o wiele szybciej ida poczta LOTNICZA! Nefer, Agentko, Waszych tez jeszcze nie ma.
Katarskie pozdrowienia!

Digital Structures Full Moon Label Party

Był ktoś na sobotniej imprezce w Sfinksie?

...ANUD....

......NIE WIEM CZY TO JESZCZE CZYTUJESZ, ALE MAM NADZIEJĘ, ŻE TAK.....NAPISAŁAM TU TAKI SOBIE WIERSZYK O SZCZURZE...Z RESZTĄ MÓWIŁAM CI O TYM NA KÓŁKU....CHCIAŁAM CI TYLKO POWIEDZIEĆ, ŻE CIESZĘ SIĘ, ŻE CIĘ POZNAŁAM...POZDRAWIAM CIEPLUTKO...

KISZCZACZKU........ŻE TAK POWIEM....

....SZCZUR TO CHOLERNIE INTELIGENTNE STWORZENIE...SOBĄ PRZEWYŻSZAJĄ CZŁOWIEKA WIELOKROTNIE...NIE CHCIAŁABYM BYĆ ICH WROGIEM...

KISZCZACZKU......ŻE TAK POWIEM...

.....DZIĘKUJĘ......A DO AKTORÓW POSTARAM SIĘ WPAŚĆ W NAJBLIŻSZYM CZASIE...POZDRAWIAM.

Kiszczak

Nnno...dobrze, trzymam za slowo. Adj.poprzedniego textu - tak, Odense to miasto Andersena. Co ma znaczyc "zbieram dane o tobie"???

F...L...K

To, ze w kazdej epoce rodza sie psychopaci nie neguje tych, ktorzy dzialaja w imie dobra. nie upieram sie, by Cie przekonac. Pisze to, co mysle, podobnie jak Ty. I co w pierwszym zdaniu insynuujesz?

Alchemik

niebieskie wybierane sa w poniedzialki i srody, ale dzis nic jeszcze nie przyszlo. Jesli w srode nie dotrze to bedzie 1-wsza przesylka do mnie ktora zaginela. A moze ktos widzial ze jakis nie-kupon wkladasz i wyciagnal? Poczekam cierpliwie do srody. Przesylka do ciebie juz jest bedzie polecona, wybacz niezbyt estetycznie w srodku zakamuflowalam ale mam nadzieje ze nikt sie nie polasi niepowolany. Pozdrowienia,

Gratkowicze

Villemo!

big brother atakuje cala polske!!!:)))

a ty kiszczak to ta alicje big brothera lubisz?!?!?

kiszczak

LUDZIE KTORZY ZNAJA MNIE DLUZEJ AKCEPTUJA MNIE
to nie twoje slowa?

UUU

A MYSLALEM ZE NIC MNMIE JUZ NIE ZDZIWI, A TU PROSZE: MOJA KOLEZANKA ALICJIA , KTORA NA WYKLADACH SIEDZI W LAWCE PRZEDE MNA I KTORA ZAMOWILA U MNIE RYSUNEK, POJAWILA SIE W BIG BROTHERZE...PRZYNAJMNIEJ Z TYM ZAMOWIENIEM NIE MUSZE SIE SPIESZYC

VILLEMO

JEZELI SAMA NIE WEJDZIESZ DO KUFLA ZOSTANIESZ TAM ZAWLECZONA.

f...l...A...k

NIE DOSC ZE NIE ROZUMIESZ TO JESTES NIE SLOWNY, PRZECIEZ DOPIERO CO STWIERDZILES ZE SZKODA CI NA MNIE SLINY I SLOW...CO W TWOIM PRZYPADKU NA TO SAMO WYCHODZI, A TU ZNOW COS OD CIEBIE...KOCHANIE WZROSZYLES MNIE DO LEZ.NIE POTRZEBUJE NICZYJEJ AKCEPTACJI, PRZED GRATKA BYLEM ZUPELNIE SAM 20 LAT I ZYJE.KIEDYS LGALEM JAK PIES, DO CHWILI GDY POJOLEM ZE PRAWDA MOZE BYC STOKROC BARDZIEJ ZABOJCZA.NIE BAJERUJE WIEC I NIE BAWIE SIE W POZERSTWO BO DOSWIADCZYLEM W ZYCIU TYLE , ZE MOGE SOBIE POZWOLIC NA SZCZEROSC I PRZYJAC ZE SMIECHEM KONSEKWENCJE. W TEJ RZECZYWISTOSCI POTRAFIE PORADZIC SOBIE Z KAZDA TRUDNOSCIA I TO DAJE MI SILE GDY MUSZE WSTAC OD KLAWIATURY I ZNOW ZATANCZYC Z ULICAMI. NIE ROZUMIESZ TEZ ZE NIE TRAKTOJE CIE JAK WROGA, KONFRONTACJA Z TOBA DALA MI WIELE RADOSCI I NA NOWO OZYWILA. WYCHOWANIE? TO FIKCJIA, FALSZ, Z TEGO TEZ WYROSLEM, STAC MNIE NA SZCZEROSC, UDAWANIE MECZY I DEPRYMUJE. PODOBNO CZLOWIEK JEST DOBRY Z NATURY, WIERZE W TO, COKOLWIEK ZROBIE ZWIEKSZY SUME DOBRA JAKA POZOSTAWIE PO SOBIE. WIERZE SOBIA.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (162 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

do góry