Widok
Esclarmonde
Nia insynuuje.To byl myslowy skrot.Ale moge rozwinac:
Trzeba miec odwage i wyjatkowa pewnosc siebie, aby homosexualizm nazwac zyciem w czystosci i to dla wyzszych celow.
A z faktu, ze kilku kochajacych inaczej okrzyknie sie nosicielami wyzszych wartosci, nie wynika nic.Dokladnie nic.
Chetnie dowiem sie, gdzie, i kiedy, i kto sposrod nich popchnal (do przodu) cywilizacje.
Bo normalnymi jest zadrukowana encyklopedia.
Oczkuje przykladow.
Pozdrawiam
Trzeba miec odwage i wyjatkowa pewnosc siebie, aby homosexualizm nazwac zyciem w czystosci i to dla wyzszych celow.
A z faktu, ze kilku kochajacych inaczej okrzyknie sie nosicielami wyzszych wartosci, nie wynika nic.Dokladnie nic.
Chetnie dowiem sie, gdzie, i kiedy, i kto sposrod nich popchnal (do przodu) cywilizacje.
Bo normalnymi jest zadrukowana encyklopedia.
Oczkuje przykladow.
Pozdrawiam
Alchemik
niebieskie wybierane sa w poniedzialki i srody, ale dzis nic jeszcze nie przyszlo. Jesli w srode nie dotrze to bedzie 1-wsza przesylka do mnie ktora zaginela. A moze ktos widzial ze jakis nie-kupon wkladasz i wyciagnal? Poczekam cierpliwie do srody. Przesylka do ciebie juz jest bedzie polecona, wybacz niezbyt estetycznie w srodku zakamuflowalam ale mam nadzieje ze nikt sie nie polasi niepowolany. Pozdrowienia,
f...l...A...k
NIE DOSC ZE NIE ROZUMIESZ TO JESTES NIE SLOWNY, PRZECIEZ DOPIERO CO STWIERDZILES ZE SZKODA CI NA MNIE SLINY I SLOW...CO W TWOIM PRZYPADKU NA TO SAMO WYCHODZI, A TU ZNOW COS OD CIEBIE...KOCHANIE WZROSZYLES MNIE DO LEZ.NIE POTRZEBUJE NICZYJEJ AKCEPTACJI, PRZED GRATKA BYLEM ZUPELNIE SAM 20 LAT I ZYJE.KIEDYS LGALEM JAK PIES, DO CHWILI GDY POJOLEM ZE PRAWDA MOZE BYC STOKROC BARDZIEJ ZABOJCZA.NIE BAJERUJE WIEC I NIE BAWIE SIE W POZERSTWO BO DOSWIADCZYLEM W ZYCIU TYLE , ZE MOGE SOBIE POZWOLIC NA SZCZEROSC I PRZYJAC ZE SMIECHEM KONSEKWENCJE. W TEJ RZECZYWISTOSCI POTRAFIE PORADZIC SOBIE Z KAZDA TRUDNOSCIA I TO DAJE MI SILE GDY MUSZE WSTAC OD KLAWIATURY I ZNOW ZATANCZYC Z ULICAMI. NIE ROZUMIESZ TEZ ZE NIE TRAKTOJE CIE JAK WROGA, KONFRONTACJA Z TOBA DALA MI WIELE RADOSCI I NA NOWO OZYWILA. WYCHOWANIE? TO FIKCJIA, FALSZ, Z TEGO TEZ WYROSLEM, STAC MNIE NA SZCZEROSC, UDAWANIE MECZY I DEPRYMUJE. PODOBNO CZLOWIEK JEST DOBRY Z NATURY, WIERZE W TO, COKOLWIEK ZROBIE ZWIEKSZY SUME DOBRA JAKA POZOSTAWIE PO SOBIE. WIERZE SOBIA.