Widok
Ewa czy Sara ?
Przez cały czas sie waham. Już prawie miałabyć Ewa a teraz znowu Sara mi chodzi po głowie. Jakby były dwie dziewczynki to by nie było problemu ale już więcej nie będzie, bo mamy synka krystianka i trzeba się zdecydować jak tu nazwać dziewczynkę bo do porodu coraz bliżej.
Gdybyście miały wybrać między tymi dwoma to które. Inne imiona jakoś mi nie leżą chodzi o te dwa. I nie piszcie,że sara to imię dla psa, bo ludzie nazywają zwierzęta innymi ludzkimi imionami też:)
Gdybyście miały wybrać między tymi dwoma to które. Inne imiona jakoś mi nie leżą chodzi o te dwa. I nie piszcie,że sara to imię dla psa, bo ludzie nazywają zwierzęta innymi ludzkimi imionami też:)
Ewa :)
Ale ja jestem raczej tradycjonalistką w tym względzie :)
Ale ja jestem raczej tradycjonalistką w tym względzie :)
moja psina była Sara i to imie bardzo mis się podoba, gdybym miała wybierać pomiędzy Ewą a Sarą to zdecydowanie Sara :)
Tak przy okazji, moja koleżanka miała również problem z wyboram pomiędzy Natalia a Paulina, zmieniała zdanie co chwilę, również po porodzie nie mogła się zdecydować. Kiedy nadszedł dzień meldunku w USC zdecydowała ze będzie Paulina, potem zmieniła ostatecznie na Natalia i jak już mąż wyszedł z mieszkania to ona z 4 pietra krzyczała do niego że jednak Paulina!
Natalia dzisiaj ma 10 lat :)
Tak przy okazji, moja koleżanka miała również problem z wyboram pomiędzy Natalia a Paulina, zmieniała zdanie co chwilę, również po porodzie nie mogła się zdecydować. Kiedy nadszedł dzień meldunku w USC zdecydowała ze będzie Paulina, potem zmieniła ostatecznie na Natalia i jak już mąż wyszedł z mieszkania to ona z 4 pietra krzyczała do niego że jednak Paulina!
Natalia dzisiaj ma 10 lat :)
Sara ;)

[/url]