Widok

FAKTYCZNIE

TO PODSTĘP WYWIADU. MNIE TU NIE MA. KAFELKUJĘ
SIEĆ MA MÓJ OJCIEC. OD TYGODNIA WISI PAJĘCZYNA NAD JEGO ŁÓŻKIEM.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do zainteresowanych

Już się cieszę na to nasze spotkanko. Chyba może być piątek, chociaż chłopaki mają jakiś egzamin w sobotę. Ale wiem, że z kolei Gosia nie może w sobotkę.
Niech każdy się określi. Chyba, że w niedzielę jeszcze jak będzie widno...

Zwierzaq...

Nie ograniczyłam się....Wychowanie moich dzieci jest dla mnie sprawą priorytatywną. Dodatkowo mam jeszcze dwie inne prace, które również dają mi mnóstwo satysfakcji.
Moje dzieci już chodzą do szkoły (9 i 10, 5 lat) :) tv ich nie wychowuje - jeszcze ja to robię :)

DO WSZYSTKICH !!!
Kochani, nie wiem jak będzie z weekendem, muszę jechać do Warszawy.staram się to przesunąć, a jeśli nie uda mi się to może wrócę na niedzielny wieczór.
Jeśli uda się odwołać spotkanie, to będę napewno.
Jestem pod telefonem

Atmo

Czasami...
Teraz miałam trochę loozu

No i jest fajnie

zupełnie jak za dawnych czasów, tylko to niedogranie czasowe może nieco popsuć szyki tym, ktorzy chcieliby zamieszac.Liczyłam na Waszą czujnośc i sie nie zawiodłam.Pozdrawiam .Wasza ulubiona

Wicherku

Taka młoda i już miewasz zaniki pamięci...popraw się kochana.

Plagiat

A może Ty jesteś zazdrosny?
Tak tylko pytam i przy okazji pozdrawiam,

Mixer

Ciekawa jestem kiedy i od kogo Kiszczak oberwie za przekazywanie informacji.Będziesz jutro?

do wszystkich

gdy już będzie wiadomo kiedy i gdzie odbędzie sie spotkanie dajcie mi znac - pse
ps:byle nie w niedziele wieczorem)
pozdrawiam wszystkich

czytaj to idioto

ale wy macie n******* w glowach ze chce wam sie tu pisac!!! bo po co rozmawiac normalnie p2p lepiej nawijac w jakims hajdzie!!! taaaaaaaaaaaaaaa!!! jednak macie P********one mozgi!!! a ja to jeszcze czytam idiota!!!

kubu 104

NA WIDZISZ JAKI Z CIEBIE KRETYN. W SAM RAZ DO MOJEJ KLINIKI

Mixer

Brak przeciwwagi militarnej dla USA byłby kożystny gdyby USA przestrzegało międzynarodowych ustaleń w dziedzinie handlu czy ochrony środowiska. Cóż zrobi taki nieuzbrojony kraj który w odpowiedzi na Amerykańskią nieuczciwą politykę eksportową wprowadzi cła na Amerykańskie towary chroniąc swój przemysł, gdy Amerykanie w ramach drobnej sugesti zdjęcia ceł przyślą mu pod brzegi kilka uzbrojonych po zęby okrętów...

Mixer

Take wypadki już się zdarzały w republikach bananowych, chciałbyś żeby zdażyło się w Polsce czy Europie. Dla Amerykanów reszta świata prawie nie istnieje, to tylko rynek zbytu i dostarczyciel surowców.

Ifka

Że jeszcze masz wpływ na wychowanie swoich dzieci nie wątpie, ale równie duży albo i większy ma środowisko i media. Czy szaleją za Pokemonami lub Dragon Ball'em, a może naciągają Cię na Coca- Colę lub do McDonalda?

Ifka

I jak tu nikogo nie zaczepiać? Bez odrobiny wrzasku i wyzwisk prawie nikt nie podejmuje żadnego tematu? A tak a propo czy zastanawiałś się na ostatnio wychodzącymi filmami dla dzieci i jaki mają wpływ na psychikę?

:)*

Pozdrawiam wszystkich bardzo, bardzo cieplutko. Ifeczko co u Ciebie?? Buziaki Ci ślę:)**
i Wszystkim:)

Lilian i reszta z TWA

A czy moglibyśmy poza twoimi pozdrowieńkami porozmawiać o czymś?
Zapraszam do dyskusji na temat dominacji świata przez USA.
Jeśli ten temat Ci nie odpowiada to może porozmawiamy na temat sensu życia lub światopoglądzie. Czy wierzysz w Boga?

kwis... coś tam

ty sie dobrze czujesz, nie masz ciekawszych tematów to sie powieś

a moze?

Wplyw wojen napoleonskich na dole bialoruskiego chlopa w XIX wieku.

Zły

Zaproponowan przez ciebie kwestia nie jest tak prosta, W 1812 roku Napoleon nie pokusił się już o wprowadzanie rewolucji na ziemie rosyjskie, co mogłoby drastycznie poprawić rolę białoruskiego chłopa. Gdyby odwarzył się na jednoczesne z kampanią wojenną zmiany ustrojowe tak jak to było 1796 we włoszech kampania rosyjska mogłaby się zupełnie inaczej potoczyć. A tak białoruski chłop stracił wszystko bo rosjanie zastosowali taktykę spalonej ziemi. Ciekaw jestem Twojej opinii.

i

Dla ciebi interesujący temat to nowy model telefonu komórkowego lub samochodu? Współczuję, to nie rozwija zdolności umysłowych i nie prowadzi do uściślenia i rozszerzenia światopogladu.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (108 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Pierniki jako forma promocji (3 odpowiedzi)

Przychodzę z tematem pierników. Myślicie, że to dobry pomysł na promocję? Podrzućcie od razu...

do góry