Widok
Zwierzaq...
Nie ograniczyłam się....Wychowanie moich dzieci jest dla mnie sprawą priorytatywną. Dodatkowo mam jeszcze dwie inne prace, które również dają mi mnóstwo satysfakcji.
Moje dzieci już chodzą do szkoły (9 i 10, 5 lat) :) tv ich nie wychowuje - jeszcze ja to robię :)
DO WSZYSTKICH !!!
Kochani, nie wiem jak będzie z weekendem, muszę jechać do Warszawy.staram się to przesunąć, a jeśli nie uda mi się to może wrócę na niedzielny wieczór.
Jeśli uda się odwołać spotkanie, to będę napewno.
Jestem pod telefonem
Moje dzieci już chodzą do szkoły (9 i 10, 5 lat) :) tv ich nie wychowuje - jeszcze ja to robię :)
DO WSZYSTKICH !!!
Kochani, nie wiem jak będzie z weekendem, muszę jechać do Warszawy.staram się to przesunąć, a jeśli nie uda mi się to może wrócę na niedzielny wieczór.
Jeśli uda się odwołać spotkanie, to będę napewno.
Jestem pod telefonem
Mixer
Brak przeciwwagi militarnej dla USA byłby kożystny gdyby USA przestrzegało międzynarodowych ustaleń w dziedzinie handlu czy ochrony środowiska. Cóż zrobi taki nieuzbrojony kraj który w odpowiedzi na Amerykańskią nieuczciwą politykę eksportową wprowadzi cła na Amerykańskie towary chroniąc swój przemysł, gdy Amerykanie w ramach drobnej sugesti zdjęcia ceł przyślą mu pod brzegi kilka uzbrojonych po zęby okrętów...
Zły
Zaproponowan przez ciebie kwestia nie jest tak prosta, W 1812 roku Napoleon nie pokusił się już o wprowadzanie rewolucji na ziemie rosyjskie, co mogłoby drastycznie poprawić rolę białoruskiego chłopa. Gdyby odwarzył się na jednoczesne z kampanią wojenną zmiany ustrojowe tak jak to było 1796 we włoszech kampania rosyjska mogłaby się zupełnie inaczej potoczyć. A tak białoruski chłop stracił wszystko bo rosjanie zastosowali taktykę spalonej ziemi. Ciekaw jestem Twojej opinii.