Widok

FAKTYCZNIE

TO PODSTĘP WYWIADU. MNIE TU NIE MA. KAFELKUJĘ
SIEĆ MA MÓJ OJCIEC. OD TYGODNIA WISI PAJĘCZYNA NAD JEGO ŁÓŻKIEM.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Looser

** **** **
* *
** * * * * * * **
GrrrrrrrrrrrrrWrrrrrrrrrrrAm

Lemira

Frustracja występuje na niskim poziomie zwiazana z tym, że nie jestem najlepszym we wszystkim co robię.

Lemira

Diuna jest dla mnie najważniejszą książką z fantastyki. A ideały Atrydów są mi bliskie. Ja też jak Leto II chciałbym stworzyć Złotą Drogę. Ostatnio czytam serię Diuny w orginale. Na tłumaczeniu jednak dużo traci.
Trochę czytam ale nie tak intensywnie

Lemira

Zazwyczaj staram się być obiektywny ale drażni mnie już widok amerykańskiej flagi na każdym kroku. Tym bardziej że wiele faktów sugeruje w przyszłości (może niezbyt bliskiej) prawdopodobny konflikt (niekoniecznie zbrojny).

wer

Jestem w trochę lepszej sytuacji niż początkujący naukowcy zazwyczaj. Mam dobrego szefa. Wymagający ale dobry organizator. Dzięki niemu do pracy magisterskiej mogłem dołączyć rozdział Prace Własne Współautorstwo. Jest tam prawie 30 pozycji w tym dwie publikacje z listy Filadelfijskiej (zachodnie prestiżowe czasopisma naukowe) A kolejność nazwisk, no drugie z pięciu na razie mi starczają. Jeśli chodzi o patenty to u nas o to ciężko. Tu raczej jedzie się na grantach czy publikacjach.

walentynki

* *
* ** *
* *
* *
* *
* *
* *
*
:):):):):) dla was - wiecie dla kogo
walentynkowe serducho

kimok

już pędzę

wer

nie dowierzasz ludziom, co?

Zwierz

To teraz tej frustracji juz nie ma?

Czarne ladys... załuję i szkoda mi ze w niektórych miejscach aż sie od nich roi. Cóz, trace poczucie swojej niepowtarzalności i stale musze wymyślać coś nowego.Męczące.

Kwisatz

Ze zbierania sie w sobie może się czasem zebrać na...Ksywka z Diuny, czy jest to twoja ukubiona książka z dziedziny fantastyki? Dużo czytujesz fantastyki?

Coś strasznie antyamerykańskie nastroje. Hmmmm.....

Mixer

Niezbyt starannie. Zdziwisz się ale w tej witrynie ( i w dawnym HP też ) są osoby które Ty znasz osobiscie i ja też (osobiście). Pozdrawiam je w tej chwili bo wiem , że to przeczytają :)))

Kabarety w Malarni

Pytanie do ludzi którzy widzieli kabarety w sobotę i niedzielę w Malarni. Co o nich myślicie? Powiedzcie o czym były skecze, żebym wiedział, że na prawdę tam byliście.

Wer

Kiedyś byłeś na etapie Kwisatza, ta To teraz czekasz pewnie na przyznanie Nobla? Z prasy dowiemy się o Noblu dla Wera bo starannie ukrywasz wszystkie swoje stare swoje ksywy

Zwierz

Kiedyś byłem na Twoim etapie. Znam to wszystko dobrze, wiem , że jak coś zechcesz opublikować to kier.
pracy będzie "dużymi literami " a Ty najmniejszymi i to mu sie będzie liczyc do dorobku nauk. Jeśli coś zechcesz opatentować to nie będziesz właścicielem pat. i musisz "odpalić" (ciekawe czy cenniki odpału są takie same ?? ) za "przyczynienie się do powstania pat." by wogóle był rozpatrywany . Jestem na nieco innym etapie ogólności , nazwijmy to "organizowaniem pracy innych" .

Zły

Gdzie się podziałeś?
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Fionn

"Dobrze się czujesz?
NAPRAWDĘ dobrze się czujesz? "
"Lost Highway"

Fionn

Kozetka? Chyba się niezrozumieliśmy. Sprawę przekarzę Dr. Lecterowi.

Mixer

A czy zwolnienie z podatków produkcji na eksport jest według ciebie uczciwą praktyką handlową. Amerykanie nie zlikwidowali może zupełnie i dla wszystkich ale bardzo obniżyli podatki dla największych eksporterów?
NATO powoli przestaje istnieć gdy nie ma już dla niego wroga, jedynie Rosja jeszcze go utrzymuje w całości. NATO w momencie konfliktu ekonomicznego Europa-USA zupełnie się rozpadnie.

Inne tematy z forum Hydepark

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (150 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (74 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

do góry