Widok
FOTOGRUPA?
Wiadomo, że fotogrupa to Sławek i Radek i że mają sporo pozytywnych opinii;)
Jednak jak przystało na "grupę" jest ich więcej niż tylko ta 2jka? Czy któraś z Was miała okazje pracować z którymś z fotografów z fotogrupy podczas ślubu i wesela? Bo plenery już robi Sławek lub Radek.
Proszę o opinię.
Jednak jak przystało na "grupę" jest ich więcej niż tylko ta 2jka? Czy któraś z Was miała okazje pracować z którymś z fotografów z fotogrupy podczas ślubu i wesela? Bo plenery już robi Sławek lub Radek.
Proszę o opinię.
Nie . : )
Tzn. wiem , że jedna dziewczyna ale nie pamietam jaka miała chyba Marka- ponieważ Radek czy Sławek zachorowali . Natomiast wiem- ze zdjecia jego w ogole nie odstawały od standardó Radka i Sławka. :)
A ja współpracowałam z Radkiem na ślubie i plenerze, natomiast miałam i nie tylko jak okazje współpracować z Nimi oboje na Sesji Poślubnej Panien Młodych 2010 . : )
REEEWEEELACJA . - mało powiedziane :)
Tzn. wiem , że jedna dziewczyna ale nie pamietam jaka miała chyba Marka- ponieważ Radek czy Sławek zachorowali . Natomiast wiem- ze zdjecia jego w ogole nie odstawały od standardó Radka i Sławka. :)
A ja współpracowałam z Radkiem na ślubie i plenerze, natomiast miałam i nie tylko jak okazje współpracować z Nimi oboje na Sesji Poślubnej Panien Młodych 2010 . : )
REEEWEEELACJA . - mało powiedziane :)
Z całej tej grupy tylko Radek ma pojęcie o fotografii. Na ślubie mojej siostry był jeden z pracowników a na plenerze Radek jakoś zdjęć zdecydowanie inna.
Szkoda, że poszli w ilości i nabijanie kasy a nie w jakość tak jak np. BW gdzie podpisując umowę mamy pewność kto będzie na naszym ślubie foto. A tak to nie wiadomo jaki słup nam się trafi.
Szkoda... ale siostra była ze zdjęć zadowolona, ja się znam trochę na fotografii i niestety widziałem wiele rażących błędów szczególnie przy reportażu, bo plener fajny.
Szkoda, że poszli w ilości i nabijanie kasy a nie w jakość tak jak np. BW gdzie podpisując umowę mamy pewność kto będzie na naszym ślubie foto. A tak to nie wiadomo jaki słup nam się trafi.
Szkoda... ale siostra była ze zdjęć zadowolona, ja się znam trochę na fotografii i niestety widziałem wiele rażących błędów szczególnie przy reportażu, bo plener fajny.
nie tu nie chodzi o żadne zastepstwa. Sławek otwarcie powiedział, że on i RAdek mają zajęte terminy mają 3 innych współpracowników którzy zrobią reportaż a plener zrobi Sławek z Radkiem.
W tej kwestii nie ma, żadnych niedomówień.
Wydaje mi się, że nie mogą pozwolić sobie na 'kiepskich' pracowników w końcu i tak to ich firma bedzie pdopisywała się pod tymi zdjęciami i Sławek będzie je "wypuszczał"
W tej kwestii nie ma, żadnych niedomówień.
Wydaje mi się, że nie mogą pozwolić sobie na 'kiepskich' pracowników w końcu i tak to ich firma bedzie pdopisywała się pod tymi zdjęciami i Sławek będzie je "wypuszczał"
a poza tym co opinia to co innego:)
mi np. osobiście zdjęcia Radka jak i jego osoba i styl bycia nie odpowiadaja. Zaznaczyłam, żeby na moim plenerze był sam Sławek z asystentem, nie podoba mi się atmosfera przy Radku.
Ale to są moje prywatne odczucia i dodam, że na fotografii w ogóle się nie znam więc subiektywnie oceniam co mi sie podoba:)
mi np. osobiście zdjęcia Radka jak i jego osoba i styl bycia nie odpowiadaja. Zaznaczyłam, żeby na moim plenerze był sam Sławek z asystentem, nie podoba mi się atmosfera przy Radku.
Ale to są moje prywatne odczucia i dodam, że na fotografii w ogóle się nie znam więc subiektywnie oceniam co mi sie podoba:)
Fotogrupa to dla mnie numer 1 na rynku jeśli chodzi o fotografie :) i Radek i Sławek robią znakomite zdjęcia. Szukam od dłuższego czasu fotografa który zrobi mojemu zespołowi sesje zdjęciową, i jestem zdecydowany właśnie na nich. Czekam tylko jak będzie lepsza aura za oknem, bo chcemy zrobić sobie plener ;) Oglądałem ich wiele fotek, i oprócz jakości którą widać od razu, to przede wszystkim można dostrzec pomysł i artyzm ..co nie jest często spotykane wśród fotografów. Artystą trzeba się urodzić, i oni właśnie nimi są :) Jeśli miałbym wybierać między Radkiem i Sławkiem do zrobienia nam sesji, to byłoby mi ciężko wybrać :)
www.krukduo.pl
e-mail: kruk-duo@o2.pl
tel. 503710210
tel. 503533006
e-mail: kruk-duo@o2.pl
tel. 503710210
tel. 503533006