Widok

FPD Supply

witam!
mam pytanko,czy ktoś z was pracował w FPD Supply?
Może wiecie co to za firma,jak klimat i traktowanie ludzi?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
pracowałam tam i powiem tak jest nienajgorzej czesto robia przerwy zmiana od 6-14 robic trzeba jak wszedzie ale ogolnie atomosfera przyjemna.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
dzięki za odpowiedż.Ale jeszcze coś mnie interesuje.Byłam zobaczyć co to za miejsce i jestem dość podłamana okolicą.Droga od tramwaju katastrofa.Czy tam jest bezpiecznie?Wiesz rano na 6 ciemno,po drugiej zmianie o 22 też strach.Chyba tego najbardziej się boję.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Super miejsce. Praca w spokojnej atmosferze. Brygadzista uprzyjemni wam pracę włączając radio. Dzięki muzyce i kolegom obok, którzy pracują przy pomocy młotków miło mija czas. Poza tym są piękne toalety i szafki, gdzie możesz schować swoje rzeczy. Tak, że nie bój się , że ci coś zginie. Jest miejsce, gdzie możesz spokojnie zjeść i wypić herbatę.
Poza tym jest czysto i jest porządek. Polecam ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7
co do okolicy to sie zgadzam nie jest zbyt przyjemna do tramwaju kawalek jest;/ ja chodziłam na 6 ale jeszcze wtedy byłodługo jasno a teraz niestety ta pora coraz krotsza....no niewiem co Ci na to mam poradzic hmm moze jakis paralizator do torebki badz gaz? nie głupie jesli rzeczywiscie sie obawiasz...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam przestrzegam przed tą firmą kierownik kawał kretyna i hama pod nosem wyzywa pracowników normalnie obóz pracy słowa powiedzieć nie możesz a jak mu się sprzeciwisz zostajesz bez pracy z dnia na dzień.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 9
chyba tam nie ma nawet o co pytać i o co się kłócić,odklejasz i przyklejasz,jaki obóz,miło nudno muzyka,praca dorywczo tymczasowa,byłam tam jakieś 2 tyg. latem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
ja tam chcialam podjac prace kilka dni temu,ale niestety juz nie maja wolnych miejsc...:(
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cham pisze się przez "ch" kretynie :)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3
czepnij sie tranwaja palancie tylko nie kretynie szacunek
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10
Ty mądralo tu tylko chodzi o hama człowieka ,Celowo zrobiłam błąd bo czytając to co ktoś napisał zgadzam się w zupełności.szkoda że dyrekcja o niczym nie wie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pracowałam zadne młotki tylko przyklejanie poskow blaszek8-10-12godzin.Atmosfera nie napawa optymizmem ludzie kobiety pracuja w ciszy bo gadac nie wolno terror....niemiło przede wszystkim ....
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
Atmosfera niemiła,nie ma szacunku dla pracownikow . Osoby pracujace na stałe uwazaja sie za lepszych.Zwolnienia sa ot tak za nic.Wszyscy wiedza ze pracy nie ma wiec siedza cicho.Ta co umie i chce po prostu sie podlizuje by pracowac.tez nie polecam .....tam pracy
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 16
Zgadzam się nie było mlotków tylko paski i blaszki się przyklejalo (blaszki byly na akord) byly tez jakies dekory czy na akord to nie wiem. co do ludzi z tej pseudo firmy to banda debili ktorym sie wydaje ze sa najmadrzejsi i pogardzają pracownikami z agencji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
sarkazm level 10 , brawo!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Każdy wie o kogo chodzi tak nie wychowanej i chamskiej osoby nigdy nie poznałam, co to jest żeby tak odzywać się do pracowników jak można tak poniżać kogoś kiedy samemu nie jest się nikim nadzwyczajnym. Jak kierownik w pracy może pokazywać na pracownikach kogo lubi a kogo nie i to w taki sposób przecież to praca a nie szkoła podstawowa.Ogólnie ludzie są fajni i gdyby nie ta osoba to naprawdę z przyjemnością chodziło by się do pracy , ale iść z myślą że jakaś gówniara ma manie wyższości i słuchać jej prymitywnych wypowiedzi pod swoim adresem nikt raczej nie chce.

Zastanawia mnie jak dyrektorzy i prezesi tak znanej firmy mogą przymykać na to oko przecież takie traktowanie pracowników nie przynosi firmie raczej dobrej opinii , a na tym chyba się opiera zdobywanie klientów.Każdy czyta takie fora nawet klienci .

Pracuje i pracowali tam tacy fajni i naprawdę ludzie którzy chcieli pracować i robili to naprawdę dobrze, a nie ma ich bo pani "I" się nie spodobali.
Zamiast trzymać dobrych pracowników załatwia zatrudnienie swojej rodzie kolejna rzecz która jest dla mnie zagadką ,że zarządzający tą firmą pozwalają na to.

To nie jest tylko moje zdanie ale wielu osób, nie chcę nikogo obrazić tym co piszę ale otworzyć oczy osobom których obowiązkiem jest zwracać na takie rzeczy uwagę a nie przymykać oko.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 15
Jest tak jak piszesz Pani "I" nie jest tam nikim nadzwyczajnym......kierownikiem jest "M" i on jest jak najbardziej w porządku. Pani "I" dostała trochę władzy i wygląda to tak jakby sodówka jej odwaliła traktuje ludzi przedmiotowo i bez szacunku, mogła by przekazywać swoje uwagi bardziej w ludzki sposób........ogólnie firma jest OK pracuje się w przyjemnej i wesołej atmosferze i mogę polecić tam pracę.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 10

Pani B....n

Pani I i Pan M buhahaha nieźle się uśmiałam, ciekawe co ty kobieto jeszcze wymyślisz żeby się zemścić i zwrócić na siebie uwagę. Daj sobie już spokój, miej trochę godności pani B. Starczy zamieszania jakiego narobiłaś w firmie. Dyrektor powiedział ci wyraźnie ze nie wrócisz do firmy. Jechać na forum anonimowo na kogoś to każdy potrafi, czemu nie byłaś taka mądra na żywo. Będziesz teraz co miesiąc wypisywać jakieś bzdury, wiemy jaką masz bujną wyobraźnie. A tak dla sprostowania w FPD nie pracuje nikt z rodziny pani I ,
Wszystkie ostatnie opinie pojawiły sie Gdy Pani B.... nie przedłużono umowy, dziwny zbieg okoliczności ..........
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 9
Sorki ale nie jestem żadną panią B coś ci się Iwonko albo kim kolwiek jesteś pomyliło ale ok po prostu źle strzeliłaś .Może nie załatwiłaś swojemu mężowi pracy, a sorry może nie pracował tam twój teść i niedoszła jeszcze wtedy bratowa, więc nie tłumacz się w taki sposób bo to bez sensu każdy kto tam pracował dobrze wie.. ...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 12
Widzę że zero odzewu , a jednak coś w tym musi być że nie odpisujesz,rozumiem pewnie nie chcesz się bawić w głupie pisanie , z kimś kogo nie znasz , mam nadzieję że udało ci się zatrudnić znowu biedaków których będziesz poniżała ale każda taka zabawa ma kiedyś finał:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
dokładnie głupie pisanie koleżanko Moniko S.....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
No proszę zostałem kolejną osobą osobiście nie znam ale współczuję że pracowała tam:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
autorko, ZOSTAŁEŚ kolejną osobą? masz rozdwojenie jaźni? problemy osobowościowe? A może już Ci się mieszają fora i pseudonimy? odpuść...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Heh nie wiesz że na forum nie musisz podawać także płci prócz imienia i nazwiska jeśli nie wiedziałaś i bardzo proszę wyjawiłem ci sekret :) pozdrowionka:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
...poważnie??? :DDDDDD
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

NIE POLECAM

Widzę że już tu pisano o złym traktowaniu ludzi w tej pracy . Pracowałam tam i brak słów , najgorsza praca jaką miałam nie chodzi o rodzaj pracy tylko o atmosferę. Trzeba siedzieć cicho i najlepiej robić za dwóch .
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
Też tam pracowałam.Kierownik jest normalny,ale za to brygadzistka,to jakaś masakra,czepia się ludzi naprawdę dobrych,ma mniemanie jakby sama była prezesem i dobrze,że nadrabia pracą,bo tylko wtedy się sprawdza.Praca przyjemna,poza brygadzistką,bo nie ma szacunku do ludzi i dlatego tam nikt długo nie pracuje.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
Daj już spokoj
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
A teraz bedzie ona,on czy ono?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Zgadzam się całkowicie z tą opinią . Tam w tej pracy na prawdę jest potrzebna wymiana brygadzistki . Pracowałam tam przez wakacje i miałam dosyć tej dziewczyny po kilku dniach , masakra jak ona się odzywa do dziewczyn , nawet nie ma szacunku dla starszych od siebie nawet o 20 lat . Trzeba jej "wchodzić w du...." to może nie spojrzy się na ciebie krzywo przez 5 minut . NIE POLECAM DOPÓKI TA DZIEWCZYNA TAM PRACUJE !
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6
Tak wiemy że sie nie lubiłyście.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
Po takich komentarzach,to jednak mam obawy,aby tam iść do pracy na miesiąc i jeszcze wylatuje się za nic przez jakąś dziewczynę,niby kierowniczkę.Mam obawy,ale co mam do stracenia,najwyżej spotka mnie to co innych.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Masz rację, że masz obawy ale.... z tego co wiem to nie wylatuje się za nic!, jedynie nie przedłużą Ci umowy, a teraz to nie wiem czy warto nastawiać się na miesiąc pracy.... chyba lepiej poszukać firmy gdzie nie ma przestojów.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dobrze że istnieje takie forum ,teraz chociaż wiem że nie warto iść tam się pytać o prace . Po tych komentarzach co tu przeczytałam wole poszukać w innym miejscu .
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Masz rację,lepiej poszukać w innym miejscu,gdzie niema aż tak długich przestojów.Pracowałam tam a po miesiącu do widzenia za pól roku,atmosfera też nie napawa optymizmem...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie polecam,wszyscy ludzie pracujące tam na stałe uważają się za lepszych.ale na miesiąc można zaryzykować.płace normalne,ale musisz się podlizywać,aby przedłużono ci umowę.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
to dobrze,że są takie fora i tam nie poszłam,chociaż ciężko z pracą,ale odmówiłam agencji,jak mi zaproponowano.Mam spore doświadczenie w takich firmach i na pewno byłabym zagrożeniem dla pani brygadzistki.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
I tak wiadomo kim jesteś :)
Zakładanie kolejnych kont na niewiele ci się zda!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
w firmie pracuje się dobrze, poki ktos, kto zreszta tam juz nie pracuje, nie zacznie jątrzyć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Brygadzistka jest osobą wymagającą, ale w porzadku!
Jeśli ktoś jest, za przeproszeniem, leniem śmierdzącym, to pozytywnej opinii na temat podwładnego/ej nigdy nie wyrazi. Robiłam, co do mnie należy i jakoś nigdy nie zdarzyło się tak, by Brygadzistka była wobec mnie nieprzyjemna. Ktoś tu celowo szkali jej dobre imię...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
no wreszcie ktoś docenił nielubianą panią brygadzistkę???- która de facto wcale nie jest brygadzistką hehe ale miło poczytać coś pozytywnego
A co jesli pani B. nie wie, czym jest godność?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dwie Beaty!!!
Skąd w was tyle zawiści? Ty Beato K. to już za dużo pomyj na ludzi wylałaś!!!
Ktoś ciągle ma problem, aj nie ma kim rządzić i przyszłość już nie taka świetlana:(
witam:)
ponawiam pytanie jak wyżej; czy ktoś pracował w tej firmie i jak naprawde tam jest TERAZ?
Jest super, polecam miesiąc, dwa można przepracować, potem trzeba odejść bo takie dobre warunki...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki 'polecam' za odpowiedź.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Iwono!!! Tu prawdziwa Beata K.Dowiedziałam się przypadkiem,że kolejny raz jestem przez Ciebie rozpisywana na tym forum!!!!Tym razem za dużo tego!!! i Twych pomyłek!!! Oznajmiam Ci,że dziś piszę pierwszy raz!!!.Już raz żle trafiłaś!!!!!Teraz drugi !!!!.W życiu nie pisałam na tym forum!!!! i wbij to Sobie do Twego czarnego umysłu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12
ja też pracowałam tam kiedys i potwierdzam, praca monotonna, w wiekszosci na akord, jak sie nie wyrabiasz dziekuje do widzenia na Twoje miejsce maja 3ech innych, czesto trafialy sie partie z brudnymi blaszkami co spowalnialo Twoja prace bo trzeba bylo czyścić, ale kogo to obchodzi, zakaz jakichkolwiek rozmow miedzy soba, próby rozmow sa zle odbierane i wtedy za dlugo tam nie popracujesz, no i dosc czesto przestoje sa,ale dla kogos kto nie potrzebuje stalej pracy tylko tak by cos robic i cos tam zarobic to czemu nie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
"Prawo pracy nie dopuszcza możliwości nieodpłatnego zatrudniania na próbę. Inspekcja pracy gwarantuje anonimowość wszystkim, którzy zgłoszą skargę na pracodawcę. W celu sprawdzenia kwalifikacji pracownika pracodawca może zawrzeć umowę o pracę na okres próbny, maksymalnie na 3 miesiące. Za każdą pracę, nawet jeśli pracownik przystąpił do jej wykonywania na podstawie ustnej umowy, jeszcze przed jej podpisaniem, przysługuje wynagrodzenie."
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Firma w upadłości i nie polecana na rynku bardzo złe opinie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry