Widok

FUUJ

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
FUUJ JAKIE GRUBE DZIEWUCHY CHODZĄ PO ULICACH. TLUSTE BRZUCHY NA WIERZCHU, TLUSTE DUPY, WEZCIE SIE ZA SIEBIE!! NA SZCZESCIE MOJA MA 170 CM I WAZY 43 KG. ZABRANIAM JEJE PRZYTYC ANI GRAMA.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Boże, co ta tobieta ma ze skurą, taka pomarszczona, czy co? Jak szar-pei. Powiem tak, obecnie mam lekką nadwagę (wzrost 170, waga 75 kg, rozm 42-44), tzn reszta może być ale brzuch bardzo gruby. Niebardzo mi sie to podoba i wkuża strasznie, ponieważ w moim wiejskim mieście Starogardzie jest kult patyczaków i nie mogę na siebie dostać fajnych ciuchów. Natomiast mojemu mężowi podoba się ten brzuch bardzo, mojemu drugiemu mężowi. Z pierwszym rozeszłam się m. in. dlatego iż uważał że przy wzroście 170, 60 kg to za dużo. Wtedy tyle ważyłam i miałam rozm 38. Pewnego razu przyjechal do mnie (nie mieszkaliśmy razem) i wręczył mi przepis na "super dietę" tłumacząc że to dla mojego dobra. Ja mu wręczyłam wtedy pozew rozwodowy i też powiedziałam że to dla mojego dobra.

matko boska ....

ladna kobieta to kobieta zadbana zarowno szczupla czy grubsza ale MUSI BYC ZADBANA!!!!

A za 40 lat dziewczyna brunona będzie tak wygladać,sexi no nie?
image
Shot at 2007-08-03
Spójrzcie na te silikony.
image
Shot at 2007-08-03
hm...generalnie ludzie tylko patrza "ale gruby" "ale chudy" ale moze ludzie sa tacy bo sa na cos chorzy?nie mowie ze zawsze tak jest bo jak widze 3 letnie dzieci objadajace sie w Macdonaldzie to masakra.Ale duzo osob jest chorych wiec człowieku brunonie zastanow sie zanim cos chlapniesz głupiego bo nie kazdy jest gruby czy chody z wyboru.Tak jak zapewne Twoja dziewczyna:p
wiesz co? bardzo spłyczasz to co piszę, więc już nie będę się tłumaczyć ...

koniec :)

Kobieto, czytaj uważnie swoje własne posty i zobacz, jak sypią się Twoje wypowiedzi na temat TŁUSZCZU. Jak wymieniasz jednym tchem nadwagę z brzydotą i zaniedbaniem. I jak gloryfikujesz szczupłość.

Autor: misia_b 01-08-2007 15:33 wyślij odpowiedź

wiecie co?

może mam ciut więcej taktu niż brunon, czy-jak-mu-tam .... dlatego nie otwieram tego typu watków .... ale ja sadze podobnie, przynajmniej w jednej kwesti się zgadzam, zadko kiedy można spotkac na uluicy ładną, zgrabną dziewczynę ... nie mylić z usmazonymi na solarium, szponiastymi, utapetowanymi na sztywno lalkami, co maja raptem 16 lat, i cellulitu czy ciązy jeszcze nie doświadczyły ...

powiedzcie szczerze, czy nie widzicie tego? obwisle brzuchy, bez krepacji pokazywane, wszące wręcz znad za ciasnych biodrówek .... niedobrane staniki, cellulit po kolana, zaniedbane paznokcie u stóp, odrosty, i wszechobecny TŁUSZCZ !!!! tez jestem zwolenniczką (i posiadaczką) szczupłej sylwetkiwięc może łatwo mi mówić, ale na prawde, żadko można zobaczyć na prawde zadbaną, dobrze ubrana dziwczynę

oczywiście nie podzielam opini dotyczącej jego szkieletorowatej dziewczyny, bo faktycznie dziewczyna się uśmierca na własne życzenie i to za namową i pochwałą własnego faceta ....
sylvia na pewno coś wnosi :) -> moim zdaniem często celnie wszystko podsumowuje :)

Nie wypaczajcie tylko naszych słów! Ja nic nie mam do mniejszej czy większej wagi, tylko do obnoszenia się tą wagą na ulicach. Przez facetów i kobity.

kobieto !! czytaj uważnie, i nie wkładaj mi w usta słów których nie wypowiedziałam ....

nie nazwałam grubych brzydkimi, ani chudych ładnymi od tak, z definicji i nie stawiam znaku równości pomiędzy szczupły=ładny, gruby=brzydki

jest wiele pięknych niekoniecznie szczupłych dziewczyn, i jak jeszcze potrafią się do tego odpowiednio ubrać, to chwala im za to

jest też wiele szczupłych ale niezgrabnych, brzydkich, zaniedbanych dziewczyn, też to widzę ....

nie o to chodziło
tylko nic nowego do rozmowy nie wnosisz
to ze sa i grube i chude to wiadomo i zawsze tak bedzie

chodzi o to ze kazdy widzi tylko wady u dziewczyn które maja tłuszczu za duzo a te chude juz nie śa krytykowane .Dlaczego?

aha ................wtrącam sie??? heh to dobre.przeszkadzam najwazniejszym forumkom w rozmowie.

Nie przeprasam za bledy
skoro ci sylvia to zwisa i powiewa po co sie wtracasz w rozmowe?

co to wogole za dyskusja i obgadywanie. niech sie kazdy o siebie martwi . i jak ktos lubi byc gruby to niech sobie bedzie a chudy tez niech sobie bedzie. zwisac to powinno wam i powiewac.

Nie przeprasam za bledy
Pewnie, tylko dlaczego według Ciebie wszystko, co grube, jest od razu brzydkie? I czy masz jeszcze jakąś wartość pośrednią pomiędzy "szczupłe" i "grube"?
moceza dobre

Oj, nie wiecie, dziewczyny, dlaczego na ulicach spotyka się tyle albo grubych kaszalotów albo chudych szkieletorów i w dodatku nieodpowiednio ubranych? Własnie po to, żebyście Wy (i ja też czemu nie) mogły się dowartościować ;)))
Misia, to już przeczysz samej sobie - przecież Nigella ma na ciele TŁUSZCZ!
To Nigella jest moją jeszcze większą idolką :) Odchudza się, a jest okraglutka :) I ma rewelacyjną bieliznę - perfekcyjnie dobrane biustonosze i jakieś pantalony korygujące (a przynajmniej ja ją o nie podejrzewam)
Agatha napisał(a):

> Może
> niech Monica Bellucci i Nigella Lawson się zaczną odchudzać?

no tego by brakowało :) i J.Lo na dokładkę,

one właśnie sa przykładem na to, że nie trzeba być chudą, by być atrakcyjną ...

Agatha napisał(a):

> Ładne jest ładne :) A szczupłe jest szczupłe:)

.... a grube jest grube zapomniałas dodać .....

ale nic to, nie mój cyrk

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry