Widok

FUUJ

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
FUUJ JAKIE GRUBE DZIEWUCHY CHODZĄ PO ULICACH. TLUSTE BRZUCHY NA WIERZCHU, TLUSTE DUPY, WEZCIE SIE ZA SIEBIE!! NA SZCZESCIE MOJA MA 170 CM I WAZY 43 KG. ZABRANIAM JEJE PRZYTYC ANI GRAMA.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fuj, jacy okropni, grubi faceci chodzą po ulicach! Brzuchy im zwisają obrzydliwie i na pewno cierpią na "lustrzycę" :)))
NORMALNE POTWORY NA WYBRZEZU NIE KOBIETY. NO PO PROSTU MAMUSKI Z WIELKIM KARMIĄCYM OBWISŁYM CYCEM
Brunon, mam diagnozę: Wasze kłopoty wynikają z Twojej ukrytej nekrofilii.
sory ale FFUUUUUUUUUUUUJJ jaka ty masz obrzydliwa laske szkieletor
image

Uploaded with ImageShack.us
CHUDE=PIEKNE A WSZYSTKO INNE WYJEB...
My na was tez mamy wyj.........wiec zabieraj sie z tego forum
image

Uploaded with ImageShack.us
Brunon pisz jeszcze bo humor dzisiaj kiepski a Ty go skutecznie poprawiasz swoimi postami.....jeszcze jeszcze.....
hehe...co za pajac

image
A o co mu własciwie chodzi? Jakis ferment robi. Chce zrobić małą awanturkę na forum, by poruszyć towarzystwo, czy co? Może dorwał się do kompa i chce udowodnić, że umie pisać na klawiaturze; byle co, byle pisać.
Brunon twoja laska to anorektyczka, uważaj, żeby Ci nie odfrunęła przy większym podmuchu wiatru. A kochanego ciałka nigdy za wiele :)
Współczuję Twojej dziewczynie, że jest niewolnicą swojego ciała bo facet nie pozwala jej prztyć ani grama, to jest żałosne. Druga sprawa nie jesteś trendy, ponieważ w prasie i TV bardzo dużo się mówi o tym że "szkieletory " już dawno wyszły z mody, teraz trendy są kobiety, które wyglądają jak prawdziwe kobiety czyli z pełną piersią i mają na czym siedzieć i nie wyglądają jak deski do prasowania.
wiecie co?

może mam ciut więcej taktu niż brunon, czy-jak-mu-tam .... dlatego nie otwieram tego typu watków .... ale ja sadze podobnie, przynajmniej w jednej kwesti się zgadzam, zadko kiedy można spotkac na uluicy ładną, zgrabną dziewczynę ... nie mylić z usmazonymi na solarium, szponiastymi, utapetowanymi na sztywno lalkami, co maja raptem 16 lat, i cellulitu czy ciązy jeszcze nie doświadczyły ...

powiedzcie szczerze, czy nie widzicie tego? obwisle brzuchy, bez krepacji pokazywane, wszące wręcz znad za ciasnych biodrówek .... niedobrane staniki, cellulit po kolana, zaniedbane paznokcie u stóp, odrosty, i wszechobecny TŁUSZCZ !!!! tez jestem zwolenniczką (i posiadaczką) szczupłej sylwetkiwięc może łatwo mi mówić, ale na prawde, żadko można zobaczyć na prawde zadbaną, dobrze ubrana dziwczynę

oczywiście nie podzielam opini dotyczącej jego szkieletorowatej dziewczyny, bo faktycznie dziewczyna się uśmierca na własne życzenie i to za namową i pochwałą własnego faceta ....

image
Tak samo mnie rażą sterczące gnaty... Niestosownie ubiera się wiele dziewczyn - te szczupłe często są ubrane jak pracownice klubu nocnego, staniki wyłażą im z dekoltów a stringi ze spodni.
fakt, wiele jest takich kobiet dookoła, czy to zbyt szczupłych, czy zbyt obfitych, ale to mnie zupełnie nie razi, natomiast nie mogę zrozumieć, jak ktoś może chodzić w brudnym staniku (ktoś już o tym wspomniał), który wystaje spod bluzki, nie kumam jak można mieć tłuste włosy i chodzić tak po ulicy, nie golić pach i pokazywać je wszem i wobec choćby w autobusie, jak można śmierdzieć potem, itd...itd...są to rzeczy, nad którymi chyba można zapanować:)))mogłabym wymieniać jeszcze dłuuugo, ale aż mi się niedobrze zrobiło, nie wiem, jak można być takim obleśnym!!!!
a wszystko się wzięło z wizyty na poczcie, z której własnie wróciłam hihihihi:))))
Mnie też nie razi sam fakt, że ktoś jest za chudy, czy za gruby. Niespecjalnie lubię tylko patrzeć na takie wyeksponowane, niezbyt piękne ciała. Zwłaszcza, że każdego można fajnie i stosownie ubrać.

Ugh, o higienie nie ma co dyskutować. Kilka lat temu przejażdżka tramwajem w upał tak mnie zdopingowała, że zrobiłam prawo jazdy.
Agatha napisał(a):

> > te szczupłe często są ubrane jak pracownice
> klubu nocnego,

tak, też i te szczupłe i te grube niestety tak sie ubierają, coraz częściej skłaniam się ku opini, że nie ma juz takiego czegoś, jak bielizna, teraz wszystko nosi się na ;P gacie na wierzchu, staniki na wierzchu, dramat, i to nie tylko te chude Agatho ...

image
ale co by nie powiedzieć, lepiej wygląda odkryty brzuch gdy jest gładki i płaski, niż wywalona szyna że guzik spodni zakrywa, a wystarczy o siebie zadbac troszkę, lub zakryć co za dużo ...

nie próbuję teraz wywołać burzy w szkalnce wody, nie myślcie sobie, po prostu zgadzam się, że opinia że Polki sa piękne, jest z deka przestarzałe lub naciągane ....

image
Brunon to pewnie z tych macho dla którego ucielesnieniem kobiety jest szkieletor z wieszakiem na plecach i aby na rozkazy podawała piwo i słuzyła swemu panu.

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
Dla mnie nie ma wielkiej różnicy... Jak widzę taką fałdę, to przynajmniej się pośmieję... Nie rozumiem mody na pokazywanie brzucha, dla mnie to widok zarezerwowany dla plaży - tak samo, jak np uda...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

szkoła podstawowa nr 24 we Wrzeszczu - poproszę o opinie (21 odpowiedzi)

szkoła znajduje się przy ul .Lilli Wenedy, muszę zapisać córkę i szukam opinii o tej szkole.

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Ciemieniucha - skuteczne metody (51 odpowiedzi)

Może doradzicie coś skutecznego na ciemieniuchę. Moja mała ma na środku główki cały placek....

do góry