Widok

Facet i odmowa zdrady z kolezanka

Nie wiem co myśleć...odwiedzili nas znajomi.Wszyscy się nieco upilismy i jak wiadomo-szczerość się włączyła i głupota...
Podczas gdy ja byłam zajęta pijackimi poważnymi rozmowami z kolega, mój facet został sam z jego dziewczyna. Powiedział mu ze bardzo go pragnie i moze mieć ja cała i chce seksu....
Mój partner powiedział ze tez chce z nią seksu i by to zrobił ale nie moze bo wie,ze straciłby mnie na zawsze.
Jestem okropna zazdrośnicą i zdaje sobie z tego sprawę ale nie jestem zła w związku. Mój partner ma wszystko czego potrzebuje i sex kiedy tylko ma na to ochotę i próbujemy nowych rzeczy żeby nie było nudno.Mial wiele partnerek przede mna wiec bie potrzebuje się tez wyszaleć.Jestemy w związku 4lata i mamy mała córeczkę.
Boli mnie ze powiedział ze chciałby ja po prostu przelecieć ale wie ze wyrzuciłabym go z domu w sekundę...
Stawiam się w jego pozycji i dlatego mnie to boli ponieważ ja otrzymując taki tekst od razu powiedziałabym ze nie chce, ze jestem szczęśliwa i nie potrzebuje przygód...
Do tego podeszła do niego i szybko pocałowała go w usta na co on twierdzi ze nie zdołał nawet zareagować co dla mnie jest bzdura bo jak można nie zauważyć zbliżającej się twarzy nawet jesli jest to z zaskoczenia!
Moze ma ktoś radę jak to zrozumieć...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

nie wiem czy uzywaja czy nie, ja sama lubie :d na superlove jest tego od groma wiec co jakis czas kupujemy dla urozmaicenia i do glowy by mojemu nie przyszlo zdradzac :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

niby tak ale tekst jednak durny.. chociaz faceci to zwykle nie mysla a co dopiero po wypiciu.. pogadalabym z nim i powiedziala ze to mnie boli.. a co do zabawek to pewnie uzywaja juz takich :P

to facet, to normalne ze po pijaku ma chcice, wielu by skorzystalo a twoj zostal wierny docen to.. a jak mu malo eksperymentow to kupcie erotyczne zabawki

Tylko rozwod i koniec zwiazku:)

https://dentalart.no
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A co powiecie na to? gość aż zaczął bloga pisać
https://czarnamamba.com
Masakra
takiej k... to bym chyba nogi z d... powyrywał

Tak, potrafimy odmówić. Odmawiam udziału w romansie od 3 lat. Prowodyrem jest mój sąsiad. Nie jest fajnie. Na pewno nikomu nie życzę takiej sytuacji wiecznej odmowy, gdy facet nie przyjmuje niczego do wiadomości i wciąż próbuje uwodzenia na nowo. Kobiety muszą kierować się jeśli nie kręgosłupem moralnym to przynajmniej rozsądkiem.

Napisz do mnie qwzxo2.pl

Ja w Sobotę byłam w pracy . Mój parter się upił a nasza sąsiadka biedna zajęła się nim w odpowiedni sposób ,mamy jedno wspólne dziecko jedno z mojego pierwszego związku w którym była ta sama sytuacja . Mam na codziennie doła od paru dni . Ale stwierdziłam że kolejny nieudany związek porażka jeszcze święta nie będę tego robić dziecką . Więc dałam mu szansę nie wiem czy dobrze ,dowiem się .

Potrafisz odgrać nie swoją rolę. Niestety, dla mnie byłoby to niemożliwe

Zawodowo jeżdżę ciężarówką trzy tygodnie w pracy tydzień w domu z żoną jestem w z wiązku przez 23lata Okazało się że zdradzała mnie ze swoim kolegą w pracy który też ma żonę jako pielęgniarka ma często nocki nigdy nie podejzewałem moją żonę o zdradę idealnie się z tym ukrywała Któregoś dnia przyszedł mi pomysł żeby wynająć detektywa Kolega polecił mi biuro detektywistyczne tajfungroup z Wrocławia Po dwóch tygodniach miałem dowody na zdradę Niestety przemyślałem że tych dowodów jej nie pokaże i też jej nie powiem o zdradzie Ponieważ mamy wspólne kredyty i dzieci nie chce żeby dzieci wychowywały się bez ojca a drugiego domu już ni postawie bo jeszcze jednego ni spłaciłem w którym mieszkamy A kiedyś się zobaczy co dalej z tym dowodami zrobię.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oczywiście można pójścć na terepie ale obie strony muszą chcieć

Co za patologiczne myśli.Co za chory związek...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

To do Hadesu....

Żyjecie już w środowisko bez zasad.Taki wasz los.Przed wojną jak ktoś w towarzystwie przeklął,to nikt się nie chciał zadawać z takim człowiekiem.Upadek obyczajów to wasze czasy i wasze dno i koniec kropka,
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgódź się na trójkącik i powiedz, że masz fajnego bi kolegę ;)

...denne

Trudna sprawa, może warto pójść na terapię żeby lepiej zrozumieć siebie i swoje potrzeby? Czy chcesz być z kimś takim?

Też mam podobnie, mój facet chciałby trójkącika. Ja wiem, że gdybym się zgodziła to mogłyby być później problemy.
Bardziej z mojej strony, kocham ale po takim czymś pewnie bym już bała się, że jak spróbuje to będzie chciał więcej takich akcji. a może już by mnie to obrzydziło? nie wiem sama też myślałam nad tym ale nie chce psuć tego co jest między nami i się nie godze :)
Ale kocha mnie i jeśli powiedziałam , że nie zgodzę się to nie i tyle. Dla niego to byłby czysty sex takie ma podejście nie inne.
Dlatego nie myśl, źle o swoim partnerze :)

Roar - no tak, ale z kimś te samce muszą spółkować. Czyli procent zdradzających kobiet jest taki sam jak mężczyzn ? I w ogóle co to za teza ? "mężczyźni mają zdradę w genach"?

Wera - to, że Twój mężczyzna powiedział Ci prawdę nie znaczy nic, albo bardzo wiele. Mam mieszane uczucia - teraz Ci powiedział, ze odmówił, ale czy powie jak nie odmówi ?? Trudno to zrozumieć. I nie zazdroszczę Tobie.
Nie chciałabym aby mój mąż opowiadał mi tym podobnych sytuacjach. Albo zdradził, mówi o tym i odchodzi, albo niech się zamknie. A prawda i tak wyjdzie na jaw - jak zawsze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pamiętajmy o tym,że mężczyźni od pra pra wieków mają zakodowane w genach,że muszą zapładniać samice, a nie jedną. liczba mnoga. kobiety stworzone do dbania o ognisko domowe. Tego się nie wyzbedziemy. Gdyby nie zdrady to populacja nie wzrosłaby gdyż wszystko odbywałoby się kazirodczo. Zdrady,romanse są,były i będą do końca istnienia tej planety.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Kobieta

Ulubione perfumy (9 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

do góry