Widok

Falko

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
co sadzicie o falko bo generalnie chcialam w BARDO W KOLECZKOWIE ALE Z ostatniego wesela wyszlam niezadowolona podobnie problem z jedzieniem obsluga i brak jakiejkolwiek organizacji zrezygnowalismy i teraz pomyslalam sobie o falko ??? co wy na to
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej. ja tez mam tam wesele w przyszlym roku. jestem bardzo zadowolona jak na razie.opinie slyszlam same pozytywne :) sala jest przepiekna i jedzonko dobre bo bylam tam na obiedzie

image
hej ja mialam wesele w falko w kwietniu tego roku, wszystko bylo super niczym nie musielismy sie przejmowac...wiec jesli o mnie chodz z czystym sumieniem moge falko polecic...
ja tez mialam Falko i polecam jak najbardziej.Jesli bedziesz miala pytania sluze odpowiedzia :)

sadzisz ze 100 osob pomiesci sie bez scisku
image
byłam w FALKO na weselu i było suuuuuuper
ja mam na 140 osob wesele i w tej duzej sali bez problemu pomiesci

image
Z bardo na falko to jak z deszczu pod rynne
ja mialam na 86 osob- w tym szalejace na maxa dzieci i okragle stoliki i bylo bardzo ok
wiec mysle ze 100 spokojnie sie zmiesci,choc 140 to juz jakos do mnie nie przemawia
dlaczego uwazasz,ze "z deszczu pod rynne"- cos masz Falko do zarzucenia?

Bawiłam się na weselu przyjaciół w Falko w kwietniu. Nic do zarzucenia. Sama się zastanawiam nad tym miejscem. Ładna sala, obsługa bardzo miła. Jedzenie smaczne. Okrągłe stoły stwarzają fajną atmosferę. Elegancki wystrój sali. Ogólnie same pozytywne wrażenia.
Spełnij marzenie chorego dziecka www.trzebamarzyc.org

tak sie wlasnie zastanawiam czy miec te okragle stoly....czy towarzystwo nie bedzieza bardzo skupione przystoliku?jak myslicie okragle stoly to dobry sposob?

image
Selena ja wybrałam okrągłe stoły. Super wygląda, zapewnia wygodę przy wychodzeniu, wstawaniu i siadaniu. Poza tym goście mają się bawić na parkiecie a nie siedzieć przy stole:)
Polecam

image
Tez na początku byłam sceptyczna, ale jak na poprawinach zasiedliśmy do klasycznego długiego stołu, to stwierdziłam, że okrągłe były lepsze. łatwiej było nawiązać rozmowę z towarzystwem przy stole, łatwiejszy dostęp do parkietu, komfort wstawania bez przeszkadzania innym, nie trzeba sie przeciskać. Chciałabym mieć tak ustawione stoły na weselu, ale nie wiem czy sala, którą wybiorę będzie miała takie możliwości. Jeśli nie znajdę pensjonatu na wesele z noclegiem nad morzem albo jeziorem (spełniającego moje oczekiwania i możliwości finansowe) na pewno wybiorę Falko i okrągłe stoły :)
Spełnij marzenie chorego dziecka www.trzebamarzyc.org

miałam wesele w Falko pod koniec mjaa tego roku i wszystko było dopilnowane w najmniejkszych szczegółach. Gorąco polecam a Kierownik sali Pan Łukasz to osoba godna zaufania
Bylam tam w zeszlym roku na weselu i generalnie wszystko ok. Tylko troche tandetnie - mala butelka... Dorato dla Mlodej Pary do pokoju? Zwlaszcza ze wynajeli caly hotel. Z mezem kupilismy butelke "lepsiejszego" i poprosilismy, zeby pod koniec wesela ktos z obslugi wstawil ja Mlodym do pokoju z bilecikiem z zyczeniami. No i dostali. Raz, ze jak juz bylo po weselu, dwa ze zyczenia byly na jakims malym oberwanym swistku... Zawiedlismy sie.
image

[center]image[/center]

Inne tematy z forum Koleczkowo

Włamania w Koleczkowie (65 odpowiedzi)

Witam od dzielnicowego mam informacje ze podobno znasiliły sie wlamania do domkow jednorodzinnych...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

do góry