Widok
Bawiłam się na weselu przyjaciół w Falko w kwietniu. Nic do zarzucenia. Sama się zastanawiam nad tym miejscem. Ładna sala, obsługa bardzo miła. Jedzenie smaczne. Okrągłe stoły stwarzają fajną atmosferę. Elegancki wystrój sali. Ogólnie same pozytywne wrażenia.
Spełnij marzenie chorego dziecka www.trzebamarzyc.org
Tez na początku byłam sceptyczna, ale jak na poprawinach zasiedliśmy do klasycznego długiego stołu, to stwierdziłam, że okrągłe były lepsze. łatwiej było nawiązać rozmowę z towarzystwem przy stole, łatwiejszy dostęp do parkietu, komfort wstawania bez przeszkadzania innym, nie trzeba sie przeciskać. Chciałabym mieć tak ustawione stoły na weselu, ale nie wiem czy sala, którą wybiorę będzie miała takie możliwości. Jeśli nie znajdę pensjonatu na wesele z noclegiem nad morzem albo jeziorem (spełniającego moje oczekiwania i możliwości finansowe) na pewno wybiorę Falko i okrągłe stoły :)
Spełnij marzenie chorego dziecka www.trzebamarzyc.org
Bylam tam w zeszlym roku na weselu i generalnie wszystko ok. Tylko troche tandetnie - mala butelka... Dorato dla Mlodej Pary do pokoju? Zwlaszcza ze wynajeli caly hotel. Z mezem kupilismy butelke "lepsiejszego" i poprosilismy, zeby pod koniec wesela ktos z obslugi wstawil ja Mlodym do pokoju z bilecikiem z zyczeniami. No i dostali. Raz, ze jak juz bylo po weselu, dwa ze zyczenia byly na jakims malym oberwanym swistku... Zawiedlismy sie.