Widok

Family Med Sopot- Jaki gin do prowadzenia ciąży?.

Witam, pytanie j/w.

lek. med. Małgorzata Niedźwiecka

dr med. Sylwia Łapińska-Szumczyk

Kogo doradzicie- jakieś opinie .

Z góry dziękuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tylko dr Łapińska. Leczę się u niej od lat, ostatnio prowadziła moją pierwszą ciążę. Nie wchodząc w szczegóły bo dużo by pisać :) świetny lekarz! Tylko zapisać się do niej ciężko, musisz zadzwonić do przychodni i spytać na kiedy są zapisy.
Chodzę prywatnie do dr Łapińskiej w Oliwie, bo na NFZ na ten rok najprawdopodobniej się nie dostaniesz-ja próbuję od 2 miesięcy i niestety bez rezultatu. Mówią, że rejestrują na początku miesiąca na następny miesiąc ale ja już drugi raz próbowałam-dzwoniłam 1 października i od rana ciągle zajęte, a jak się dodzwoniłam w końcu to mi powiedzieli że już zakończyli rejestrację(miejsca się rozeszły w ciągu godziny podobno).
image
ja tez polecam dr Łapińska.mi sie wkoncu udalo zarejestrowalam na listopad-najlepiej byc tam osobiscie bo jak dzwonisz to juz brak miejsc ;/

Inne tematy z forum Zdrowie

Swędzenie, łuska i pieczenie czy to łuszczyca skóry głowy? (6 odpowiedzi)

Od ciąży, czyli od 6 lat, mam potworne problemy ze skórą głowy. Swędzenie, łuszczenie, sypiąca...

kolezanki z nerwica poszukiwane:) (672 odpowiedzi)

Może znajda się tu jakies kobietki które chorują na nerwice(rozne postacie).Ja niestety choruje...

Polecicie jakieś dobre męskie perfumy? (19 odpowiedzi)

W cenie do max 200 złotych ( na pewno nie dam za perfumy 5 stów jak zdarza sie niektorym)....

do góry