Widok

Forum ok.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Chciałbym napisac tu o jednej rzeczy.
Jestem uczestnikiem wielu for i nawet tu czasmi popisze choć czasmi nie na temat to widzę ,że to forum jest jedno z lepszych ponieważ jest temat i piszecie na temat.
A forum tzw.TOWARZYSKIE jest jednym wielkim czatem dla wybranej grupy ludzi .Nie wazne jaki temat jest to w każdym temacie nie istnieje dyskusja na ten temat lecz na to czy tamta zrobila sobie naleśniki a ten zrobil siku w pisuar lub do kibla.Tak przesadzam ale tak jest.
No i oczywiscie jest tak ,ze jak np. ja zakladam jakis temat to oczywisćie jest on zly i nie budzący zainteresowania choc podobne tematy daję na inne fora gfdzie jestem uczestnikiem i jakos dyskusja leci i jest ok.
Zaraz pewnie szpieg szoguna z tamtego forum przekabluje ze ja tu takie rzweczy piszę a nie sobie kabluje bo mnie to nie obchodzi.
Pozdrawiam wszystkie STARE forumki i nowe tyż. Hej

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tedik..wkońcu mądrze napisałes..każdy ma prawo do wyrażania swojej opini dlatego nawet jeśli jest ona zła i nie na temat..choc czasem bardzo złośliwa to jest..ty masz taki styl bycia wiec ja cie wcale negatywnie nie odbieram.
No, Tedik :) My też Cię lubimy :)

dzięki za miłe słowa..... pozdrawiam oczywiście też....

image
image
image

image
image
Tediku, cóż to za zmiana podejścia???:)))jak miło:) Ja chyba kwalifikuję się jeszcze jako "nowa" forumka, więc dziękuję za pozdrowienia i również pozdrawiam;)

P.S. Tedik, a może Ty coś knujesz???;)))przyznaj się;)

[url=http://www.weddingcountdown.com]
image
[/url]
Jaka tam nowa forumka.Ja internet traktuje jako dobrą zabawę i lubię robić troszkę zamieszania.
Taki już jestem .

Aha .NIC NIE KNUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Cześc tedik jak miło cie "usłuszeć " po tygodniu w szpitalu

cześć pmadziu, cieszę się że już jesteś :)

tedik napisał(a):

> Zaraz pewnie szpieg szoguna z tamtego forum przekabluje ze ja
> tu takie rzweczy piszę a nie sobie kabluje bo mnie to nie
> obchodzi.
> Pozdrawiam wszystkie STARE forumki i nowe tyż. Hej

Wiesz, ty się wogóle nie znasz na żartach. Jak ty obrażasz - to ma być ubaw po pachy, bo ty taki super śmieszny (choć chamski) jesteś. Jak ktoś zażartuje z ciebie - to na wszekich dostępnych forach będziesz się żalił i obrobisz mu d...
Od dłuższego czasu nie zakładasz innych tematów na Towarzyskim niż takie typu: "jesteście towarzystwem wzajemnej adoracji", "to czat, nie forum", "minęła godzina 10" itp.
Sama ostatnio prawie nie pisuję na Towarzyskim (bo mnie tematy nie wciągają), ale - w przeciwieństwie do ciebie - nie wystawiam całemu forum żadnej "laurki".
http://img179.imageshack.us/img179/4638/7695yy6.jpg
image
A nie mówiłem ,ze szpieg tu jakiś się znajdzie.Been a zobacz sobie jacy to inni twardziele proponują tematy gdzie i tak nie ma pisania na temat tylko niekończace sie rozmowy o niczym.
A tu prosze bardzo jest temat o np.grypie to jest o grypie a nie to jak np.co Gizmo zjadl dziś na kolację bo takie rzeczy i takie gadanie powinno sie prowadzić na czacie a nie na forum

No, Tediku, chyba nie widzisz, pod czym się wpisujesz. Miało być o forum, a tutaj ktoś wkleja jakieś bezy. W innym wątku to samo...
tedik napisał(a):

> A nie mówiłem ,ze szpieg tu jakiś się znajdzie.Been a zobacz
> sobie jacy to inni twardziele proponują tematy gdzie i tak nie
> ma pisania na temat tylko niekończace sie rozmowy o niczym.

Nie czuję się "szpiegiem"; mam dom, męża, córkę (i psa), wobec czego uważam, że mogę się wypowiadać na forum Rodziny.
A kiedy chcę się trochę odstresować, to czytam głupotki na Towarzyskim. Zresztą trafiają się tam tematy ważne, a prezentowane wtedy opinie odbiegają od poziomu typu "kulinaria kolacyjne Gizma".

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

pomysł na biznes-może doradzicie:) (44 odpowiedzi)

Dziewczyny wyobraźcie sobie,że macie lokal ponad 100 metrowy za który nie płacicie czynszu i...

Czy wiecie gdzie w troijmiescie są fajne krzesła??? (30 odpowiedzi)

Chodzi mi o krzesła drewniane, tapicerka z jakies skórki ecru

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (71 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry