Widok

Fotelik chicco key 1 X Plus isofix- opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś z Was ma taki fotelik i może podzielic się doświadczeniem?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może ktoś się nad nim zastanawiał i wybrał inny. Podzielcie się swoim zdaniem :-)

My mamy key 1 z isofixem (nie wiem czym różni się x plus) i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Zosia wygodnie w nim siedzi, łatwo się go pochyla do drzemki, a tapicerkę łatwo umyć przy małych wpadkach jedzeniowych :)
My się nad nim bardzo poważnie zastanawialiśmy, tym bardziej że akurat w tym czasie był w promocji w bobowózkach i kosztował 699 zl.
Ostatecznie kupiliśmy Tobi, w sumie tylko dlatego że wszędzie piszą że chicco mają materiały do bani, od wszystkiego się zaciągają i bardzo szybko niszczą.
Ale ogólnie umyślę że to bardzo dobry fotelik. I w testach pozytywnie.
My mamy ale bez isofixa. Bardzo dobrze sie sprawuje,dobrze rozklada do spania,nie ma z nim zadnego problemu. Stabilnie przyeczepiony :)
a jak z materiałem? czy dziecko nie poci się w foteliku?

Na allegro są nawet za 577zł z przesyłką. Myslę, że to świetna cena.

Ja miałam bez iso - byłam bardzo zadowolona szczególnie z opcji 3 pozycji pochylenia - jak dziecko zasnie to nie opada mu głowka
Kupiłam na allegro - tam było najtaniej
POLECAM szczerze
co do materiału - mi sięnie zniszczył wcale, no a zeby zaciagnąc to chyba trzeba dac dziecku ostre zabawki, a takich małe dzieci nie uzywają :)
Materiał oceniam na 5
My też używamy tego fotelika, bez isofixa.
Jestem bardzo zadowolona. Wygodny, stabilny, co ważne, zrobiony z materiałów, które się nie niszczą, a i pocenie w nim jest minimalne.
Polecam.
my tez mamy keya i polecam,dwa razy prałam i z materialem wszystko oki . Co do pocenia to w kazdym foteliku dziecko troszke sie spoci ale latem nie bylo tragicznie
Zawsze latem mozna połozyc pod plecki pieluszkę flanelową i zawinąc ją u góry za fotelik zeby się nie zsuwała...
Dziękuję bardzo za opinie. Jutro pojadę obejrzec go w sklepie, przymierzę córeczkę i do samochodu :-)

a gdzie mozna zobaczyc ten fotelik chicco (bez isofixa) ? mamy ktore posiadacie ten fotelik: czy mozna wozic w nim juz 6-miesiecznie dziecko??????
Mam pytanie do mam które mają ten fotelki chicco key 1 X Plus, czy to prawda, że jak się wsadzi zimą 3 letnie dziecko w kurtce to pasy są za krótkie?? Takie opinie czytałam.
do jakiego wzrostu uzywalyscie tego fotelika?mi sie zdaje ze juz moja wyrosla

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry