Widok

Fryzjer Orunia Górna/Ujeścisko

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy jest gdzieś na Orunii Górnej, albo na osiedlu Pogodne fryzjer? Zdaje mi się że widziałam na okulickiego, ale nie wiem czy to nie było tylko solarium, bo średnio się rozglądałam.
Jeśli macie jakieś namiary i opinie, to bardzo poproszę.
Z góry dziękuję za odp.
goska
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem jak na Pogodnym,ale na Orunii Górnej jest sporo fryzjerów.
Ja wolę podjechać na Chełm do salonu Viva w pasażu chełmskim... Świetni fryzjerzy! poza tym nie jest tak strasznie daleko z Pogodnego.

Nigdy nie miałam okazji korzystać z tych na Orunii Górnej :) Aha i z tego co mi wiadomo na Pogodnym chyba nie ma żadnego salonu fryzjerskiego...
Mąż & Żona od 25 grudnia 2008 r.

image
Na Oruni Górnej na Okulickiego jest fryzjer ale ja z niego nie korzystalam,ja jezdze do Gdanska Gl., do fryzjerki ktora strzyze mnie juz od dawna
image
image
Ja chodze do fryzjera na Rogalinskiej i polecam, zaraz za pogodnym niedaleko carrefourr express
Altea, a gdzie dokładnie koło carrefoura? Gdzieś w stronę przychodni na Rogalińskiej czy w stronę ronda?
image
image
ja też chodze na Rogalinskiej. polecam :)
image[/url]

image
A można prosić o jakieś namiary na tą Rogalińska? Może jakaś stronka, bądź adres i godziny otwarcia? Czy trzeba się zapisywać, czy można iść z miejsca? :) Z góry dzięki
image
image
trzeba sie zapisywać, otwarte chyba od 9 do wieczora (nie wiem dokładnie do której) tel. 325 42 72
image[/url]

image
a ja ide jutro po raz pierwszy, do zakładu na ul strzelców karp. 5 (kiedys był na strzelców karp. 6)- Lucyna
zobaczymy :)
image

Ryba_gda - dziękuję za info, jutro zadzwonię :)
A jak tam wygląda mniej więcej cenowo? Ja chciałam tylko obciąć włosy z długich na krótkie i raczej będzie przedział 0-50 czy 50 w góre? :)
image
image
za podcięcie (skrócenie) z ułożeniem płaciłam 40 lub 45 zł, nie pamiętam dokładnie.
image[/url]

image
Czy któraś z Was zna fryzjera z tej okolicy, który robi fryzury ślubne i którego polecicie z ręką na sercu :)??
image
Z ręką na sercu- polecam Agnieszkę. Przyjmuje na Wilanowskiej. Chodze do niej juz od 5 lat i widziałam w jakims albumie slubnym zdjecia swoich klientek i naprawdę cuda działa :)
image
na bergiela jest fryzjer kaskada... :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a możesz podać jakiś kontakt na ta Wilanowską ?? :)
image

A Pani Agnieszka w którym salonie pracuje? bo na osiedlu wilanowskim są dwa - jeden na ul rogalinskiej a drugi praktycznie naprzeciwko..
image
może ktoś jeszcze poleci kogoś?
Ja byłam jakieś 2 lata temu u p. Lucyny. Porażka! W domu mąż mi musiał wyrównać z tyłu włosy i to niemało. Więcej tam nigdy w życiu nie pójdę.
czy mogłabym prosić o dokładny adres, albo nazwę salonu, gdzie przyjmuje Pani Agnieszka? bardzo, bardzo proszę o namiar:)
strasznie zaluje ze zasugerowalam sie Twoja opinia i tam poszlam, trafilam na jakas mloda, pryszczata z blond wlosami do ramion fryzjerke, ktora chyba zeby poprawic swoj nastroj, bo sama wyglada tragicznie spieprzyla mi wlosy, wyszlam z "salonu" z OKROPNA fryzura i tylko zalowalam ze nie wzielam gumki do wlosow, zeby je jakos spiąć i schowac zeby nikt ze znajomych mnie w takim stanie nie zobaczyl... nikomu nie polecam tego "salonu" i mowie to z pelna swiadomoscia; fryzjerka w ogole nie slucha jaka ktos chce mniec fryzure i scina wlosy wedlug wlasnego widzi mi sie... NIE POLECAM
pisalam o "salonie" kolo carrefour express tel. 325 42 72 NIE POLECAM
ja akurat fryzjera na bergiela (kaskada) nie polecam w ogóle niestety..
image

image

Z tego co kojarzę, to na Rogalińskiej są min dwa zakłady fryzjerskie. Ja już od roku chodzę do p. Lucyny (też na Rogalińskiej) do salonu femmi - strona to http://www.femmi.pl Lucynę mogę polecić z czystym sumieniem i to zarówno jeśli chodzi o cięcie, jak i czesanie.
kiedys bylam w pasażu tak gdzie pepco n a gornej i calkiem niezle,bylam zadowolona.tylko troche brudno mieli :/
image
Polecić mogę salon Dreams Professional, ul. Okulickiego 2B/9, 80-041 Gdańsk Orunia Górna
Jest tam p. Magda i Wioletta, które w pełni wyorzystują swoje doświadczenie i zawsze wychodze od nich zadowolona wraz ze swoją drugą połową. Mają dobre kosmetyki do włosów, sprzęt dobrej firmy i zawsze służą radą.

Natomiast zdecydowanie NIE polecam, podkreślam, NIE POLECAM salonu w tym samym bloku Oaza Piękna (Okulickiego 2A/13)... Pracuje tam zupełnie niekompetentna kobieta, która nie dość że nie potrafi doradzić to nawet nie potrafi słuchać klienta... Całkowicie zmasakrowała moje włosy i przez miesiąc wstydziłam się wychodzić z domu.. Ich kosmetyki są słabej jakości nie wspominając o starym sprzęcie.. Mało co nie spaliła mi włosów prostownicą... Takie salony powinni zamykać. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!
Oaza Piękna - moja opinia wystawiona na gruponie

NIE POLECAM, pomimo umówionej wizyty poprzez rezerwację terminów na gruponie, usługa nie została wykonana, zostałam obrażona w tym "salonie" i wyproszona. Od właściciela dowiedziałam się, iż nie wyraził zgody na rezerwację wizyt poprzez stronę gruponu, co się okazało nie prawdą, po skontaktowaniu się z gruponem dowiedziałam się, że ten "pan" miał to w umowie którą podpisał i bezwzględnie powinien wykonać usługę. Ja z mojej strony zrobiłam wszystko poprawnie wybrałam grupon, usługę,zapłaciłam, zarezerwowałam sobie termin, w "salonie" byłam o umówionej godzinie, a zostałam potraktowana jak intruz, który przeszkadza "Paniu" w życiu. Po powrocie z urlopu złoże oficjalną skargę w Państwowej Ispekcji Handlowej, ponieważ nikt w życiu za moje pieniądze mnie tak nie obraził i nie potraktował jak intruza. Komentarz "Pana " na koniec ja mam teraz, ludzi z ulicy do obsłużenia a nie z grupona umówionego
internetowo, ja to rozumiem- za większe pieniądze, a jak masz grupon to wrucisz, przecież nie chcesz stracić kasy, "pan" wiedział, iż za dwie godziny wyjeżdżam na urlop, po moim pytaniu co ja mam teraz zrobić,usłyszałam cyt. " g*wno mnie obchodzi, że za dwie godziny wylatujesz na urlop...." poczym zostałam wyproszona. Było jeszcze kilka ciekawostek w czasie tej dyskusji, do "pan" nic nie docierało i cały czas traktował mnie jak śmiecia w swoim "salonie"
NIE POLECAM !

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wasze ulubione zapachy (71 odpowiedzi)

Jak w tytule - jakie sa Wasze ulubione perfumy?

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

Zadania do gry dla dzieci (17 odpowiedzi)

Szukam pomysłów na zadania do gry dla dzieci w wieku przedszkolnym. Np. udawaj kota, zrób...

do góry