Widok

Fryzjer Orunia Górna/Ujeścisko

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy jest gdzieś na Orunii Górnej, albo na osiedlu Pogodne fryzjer? Zdaje mi się że widziałam na okulickiego, ale nie wiem czy to nie było tylko solarium, bo średnio się rozglądałam.
Jeśli macie jakieś namiary i opinie, to bardzo poproszę.
Z góry dziękuję za odp.
goska
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też chodze na Rogalinskiej. polecam :)
Altea, a gdzie dokładnie koło carrefoura? Gdzieś w stronę przychodni na Rogalińskiej czy w stronę ronda?
Ja chodze do fryzjera na Rogalinskiej i polecam, zaraz za pogodnym niedaleko carrefourr express
Na Oruni Górnej na Okulickiego jest fryzjer ale ja z niego nie korzystalam,ja jezdze do Gdanska Gl., do fryzjerki ktora strzyze mnie juz od dawna
Ja wolę podjechać na Chełm do salonu Viva w pasażu chełmskim... Świetni fryzjerzy! poza tym nie jest tak strasznie daleko z Pogodnego.

Nigdy nie miałam okazji korzystać z tych na Orunii Górnej :) Aha i z tego co mi wiadomo na Pogodnym chyba nie ma żadnego salonu fryzjerskiego...
Nie wiem jak na Pogodnym,ale na Orunii Górnej jest sporo fryzjerów.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry