Widok

Fryzurki ślubne

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pewnie część z was już tą stronkę widziała ale dla tych co nie to proszę bardzo. Ja niestety dla siebie nic nie znalazlam bo z moich krótkich, cienkich włosków takich pięknych fryzurek się nie wyczaruje:(

fryzurki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a o ktora pytasz?:) ta odzywke Wax to w aptekach, np w tej w carefurze ;) ale w sklepach roznych z zolkami tez i nawet taniej :), tylko uzywa sie jej nakladajac na umyte wlosy wmasowujac w skore glowy glownie we wlosy tez ale glownie skora:), na to cos foliowego na to cieply recznik ;) i jeszcze najlepiej podgrzewac caly czas przez pol godzinki i dopiero zmyc ;) takze ciut klopotliwe to

te golwell to w salonach ktore uzywaja kosmetykow tej firmy :)

kerastase i te zabiegi na wlosy sa np. w jean louis david kolo krewetki :) tam na pewno doradza ktore ampulki wybrac

ma.sia - ja od prawie miesiaca jadam Skrzypo Vite, jakichs oszalamiajacych efektow niw widze, ale generalnie chyba wloski ladniej wygladaja i paznokcie mam wrazenie, ze odrobine mocniejsze.

I jak sie spało :) ja mam lekki zgon i obiecuje uroczyście że nie bede wiecej siedzieć przy kompie do drugiej w nocy :)

no glowa mnie troche boli;) potem jeszcze nie moglam zasnac ;) ale ogolnie ok :) a dzis jest wazny dzien bo dokladnie 4 lata temu spotkalam mojego narzeczonego :)) na pewno bedzie dzis pelno niespodzianek :)) (jak co roku) ale mam romantyczny nastroj (:

No to miłego dnia, Jestdobrze :-). Na pewno będzie lepszy niż wczorajszy.

A co do siedzenia po nocy, to ja za każdym razem sobie obiecuję, że nigdy więcej, i jakoś tak potem nie mogę przestać. No ale ja już dawno mówiłam, że się uzależniłam. Przynajmniej to nieszkodliwy nałóg :-)

:)))) dzieki

ps. a w tajemnicy Wam powiem ze juz 2 razy zdarzylo mi sie zapomniec ze to wlasnie w ten dzien ;) i bylam totanie zaskoczona niespodziankami przygotowanymi przez misia :))
a teraz mam taki przypominacz - strona http://lifeisbusy.com :)) wpisalam wazne daty i na kika dni przed -przychodzi mail :P z powiadomieniem i z moimi notatkami

NIEZŁE, NIEZŁE JESTDOBRZE :) chyba też skorzystam z tej przypominajki :) szczerze mówiąc to ja poznałam swojego ;) na studiach - jakoś w lutym 2003 ;) bo znaleźliśmy sie w jednej grupie ;))))) ale pierwsza randka była dopiero w lipcu 2003 :)) jakie to romantyczne, o kurcze :) chyba stworzymy wątek "jak się poznaliśmy" :)

ech :)

Cześć Dziewczyny:o)

jeśli mogę doradzić to jeśli jesteście zaintersowane kupnem jakichkolwiek "magicznych" odżywek, maseczek to polecam hurtowanie fryzjerskie. Sprzedaż detaliczna. Ceny są niższe niż kosmetyki na pólkach w salonach fryzjeskich :o)

Ja sama mam włosy, krótkie i cienkie. Co dzień stosuję troszkę żelu i lakieru do włosów. Męczę je również suszarką.
Na szczęście mam włosy zdrowe i lśniące :o) od kiedy zaczęłam używać maseczki do włosów Kadus'a . Szczerze Polecam :o)

Hurtownia o której wspomniałam mieście się we Wrzeszczu na Batorego teoretycznie na rogu ulicy Batorego Topolowa .

Natomiast z farmaceutyków polecam Silica (listek kosztuje około 5zł.) naprawdę działa :o)

Apeluję Do Wszystkich Krótkowłosych :o))
jeśli macie jakiekolwiek zdjęcia krótkich fryzurek to proszę o ich wklejanie .

Serdeczne Dzięki :o)
A taką sobie wymarzyłam fryzurkę ślubną:

fryzura ślubna ma.si

Z tą różnicą, że ja mam jeszcze grzywkę ciętą z ukosa (no i nie tyle włosów, niestety). Ale ogólnie w tego typu fryzurach wyglądam dziewczęco, a pod kapelusz jak znalazł.

JA mam 2 wizje - na półropuszczone i spięte :)wizja witcha nr 1
wizja witcha nr2

Ja Cię Witch widzę w tych półrozpuszczonych. Prześlicznie byś wyglądała!

A ja cię widzę w twojej, z podkręconymi końcówkami :)
tylko powiedz mi , czy w tym kapelinderku z welonem zamierzasz być cały czas? bo wiesz, ja jak noszę kapelinderek to po pół godziny mam odciśnietą krechę na czole, przuklapane włosy itd..... i poł kilko tapety na kapelusiku :) chyba bym nie wytrzymała w kapeluszu więcej niż godzinę, dwie.......

pierwsza fryzurka jest barzdzo ladna :):) wiecie gdzie jest duzy wybór kapelusikow???? bo ja chyba chcialabym miec jakis zwiewny kapelusz z duzym rondem , moze jakis tiul lub piora ?

Do Witch: oczywiście że nie cały czas. Głównie chodzi o ślub, bo potem to nie za wygodnie. Może jeszcze do jakichś zdjęć z gośćmi, i na oczepiny. No wiesz, Witch, liczy się wejście; z czasem goście i tak coraz mniej widzą.

Do Sabry: ja kapelusze mierzyłam w A. w Gdyni. Wybór nie jest może oszałamiający, ale i tak najlepszy chyba w Trójmieście, no i ja znalazłam to czego szukałam.

A znasz ten piórkowy od nich? Bo mnie się on straszliwie podoba!!!
kapelusz

ma.sia !!!!!! cudowny ten kapelusz ile kosztuje , jak bylam wczoraj to tylko jeden mierzylam , bo nie wiedzialam zeby bylo wiecej ale moze to dlatego ze bylo bardzo duzo ludzi . dziekuje :)w watku suknie napisalam wam trzy modele ktorymi jestem zaintertesowana napiszcie jak wam sie podobaja --tylko szczerze:)

strasznie fajny ten kapelusz, sama go przymierzalam, do sukienki podobnej jak na Twoim zdjeciu, rewelacja :-) Taki dostojny, elegancki, ale i fikusny :-) U mnie w koncu stanelo na welonie :-)

No właśnie, mnie też on rzucił na kolana, i teraz mam dylemat, bo znajomi i pani z salonu doradzali mi inny; też ładny, ale już nie tak oszałamiający. Zobaczymy co Ma i Pa powiedzą jak przyjadą i zobaczą...

A co do ceny to niestety nie wiem. Ten mój (zaraz go wkleję) to 200 za wypożyczenie, a za kupno to nie wiem, bo tak szczegółowo to się jeszcze nie wypytywałam.

czy te kapelusiki sa na stronie z sukniami Agnes???? zaraz wejde i poszukam

kapelusz ma.si 1
kapelusz ma.si 1
kapelusz ma.si 2
kapelusz ma.si 2

A to są te dwa które doradzała mi moja Loża Komentatorów. Ten pierwszy to na pewno był jeszcze z taką małą woalką za brodę, a ten drugi to już dokładnie nie pamiętam.

do góry