Widok
Fryzurki ślubne
Pewnie część z was już tą stronkę widziała ale dla tych co nie to proszę bardzo. Ja niestety dla siebie nic nie znalazlam bo z moich krótkich, cienkich włosków takich pięknych fryzurek się nie wyczaruje:(
fryzurki
fryzurki
To mnie pocieszyłaś, Witch... Ale nic to, do ślubu jak widać jeszcze dużo czasu (czyżby?), czyli dobrze że zaczęłam już teraz; jest szansa że jakoś dam radę do ślubu.
A ile to trzeba brać to nie mam pojęcia.
Przy okazji, czy brałaś właśnie SkrzypoVitę? Bo ta osoba co polecała (nie pamiętam teraz kto to był) mówiła, że inne skrzypy też na nią nie działały, a to zadziałało.
Ale próbuj z tym Merzem, jak mi skrzyp nie pomoże, to zgłoszę się do Ciebie po obserwacje.
I jak zwykle zmieniłam temat w wątku ;-)
A ile to trzeba brać to nie mam pojęcia.
Przy okazji, czy brałaś właśnie SkrzypoVitę? Bo ta osoba co polecała (nie pamiętam teraz kto to był) mówiła, że inne skrzypy też na nią nie działały, a to zadziałało.
Ale próbuj z tym Merzem, jak mi skrzyp nie pomoże, to zgłoszę się do Ciebie po obserwacje.
I jak zwykle zmieniłam temat w wątku ;-)
Wlaśnie się dokopałałam do tego na forum . opakowanie kosztuje na miesiąc ok.40 zł a najlepiej brać dwa miesiące żeby zadziałało. A potem powtarzac kurację co pół roku. A ja mam właśnie 2 miesiące więc chyba w poniedziałek do apteki:)
P.S. Ale najpierw chyba spróbuję Skrzypovitę (troszkę tańsze) bo moja kolezanka brała i też mówiła, że pomogło.Może na mnie też podziała.
P.S. Ale najpierw chyba spróbuję Skrzypovitę (troszkę tańsze) bo moja kolezanka brała i też mówiła, że pomogło.Może na mnie też podziała.
... to chyba jakiś krem, czy coś ;)
oglądałam sobie fociaki na tej stronie z fryzurami ;) na ciemnych włoskach to ładnie wygląda jak są takie błyszczące ;) ja mam jasne i na moich lakier chyba będzie wyglądał jakby byly brudne :) więc staram się cos wykombinować inszego niż koczek i loczki :) moja kumpela miała włosy nakręcone na francuskie loki i na to chyba jakis nabłyszczacz, bo włosy się jej świeciły jak gwiazdeczki......
oglądałam sobie fociaki na tej stronie z fryzurami ;) na ciemnych włoskach to ładnie wygląda jak są takie błyszczące ;) ja mam jasne i na moich lakier chyba będzie wyglądał jakby byly brudne :) więc staram się cos wykombinować inszego niż koczek i loczki :) moja kumpela miała włosy nakręcone na francuskie loki i na to chyba jakis nabłyszczacz, bo włosy się jej świeciły jak gwiazdeczki......
No tu to Ci niestety nie pomogę; włosy mam co prawda cienkie jak szczypiorek, ale w sumie zdrowe, więc tematu kuracji włosowej nie zgłębiałam. Mogłabym powiedzieć, żebyś zapytała u fryzjera, ale jak Twoja fryzjerka jeszcze się nie nauczyła trzymać nożyczek, to tym bardziej nie będzie wiedziała o kuracjach ;-).
Ja się w przyszłym tygodniu wybieram na podcięcie grzywy i końcówek, to się popytam mojej pani Dorotki, i jak się czegoś mądrego dowiem, to dam znać.
Ja się w przyszłym tygodniu wybieram na podcięcie grzywy i końcówek, to się popytam mojej pani Dorotki, i jak się czegoś mądrego dowiem, to dam znać.
a jakie masz wloski? :) ogolnie kerastase jest dobre ale niektorzy twierdza ze "uzaleznia" wlosy, wiec tak na stale Ci nie sugeruje nic, ale przezd weselem to z czystym sumieniem, niestety koszt jest dosc duzy ... cena sie zmienia ale wydaje mi sie ze za 4 ampulki bylo to okolo 160 zl :/ - to tak do domu, w salonie okolo 40 zl za jedna, ale plus czesanie czyli okolo 37 zl, i tak bardziej oplaca sie sprobowac taka jedna zeby stwierdzic czy Ci pasuje :]