Widok

Fryzurki ślubne

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pewnie część z was już tą stronkę widziała ale dla tych co nie to proszę bardzo. Ja niestety dla siebie nic nie znalazlam bo z moich krótkich, cienkich włosków takich pięknych fryzurek się nie wyczaruje:(

fryzurki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie słyszałam o tym studiu... coż to takiego, gdzie i co robia i za ile :) i czy dobrze robią ? :) (tzn robią dobrze)

hmmm. nie wyszlo mi , chodzi mi o studio izyda

image czy ktos slyszal o uslugach tego salonu jak czytam ich oferte , to mam ochote oddac sie w ich rece ;) a moze sa jakies ciekawsze oferty

A propos Skrzypowita - mam próbkę kremu - nawilżająco regenerujący - jakiś taki dziwny ......dziwny ma zapach skrzyp + pokrzywa + A + E :) i taki zupełnie inny niż większość kremów :) mam nadzieję że jutro mi na twarzy pokrzywy nie wyrosną :) ;)

Ja zafundowałam sobie - a konkretnie swoim pazurkom - kompleksową kurację: doustnie SkrzypoVita, a miejscowo olejek z arniką Yv.. Roch... i odżywka do paznokci rozdwajających się Maybe...

Wydaje mi się że olejek już dał pozytywne efekty, a stosuję go ledwie od soboty. Obiecałam sobie że w końcu będę systematyczna, i na razie jakoś mi się udaje. Oby tak dalej, bo w chwili obecnej moje paznokcie to prawdziwa ruina.

A jak je doprowadzę do stanu używalności, to będę polecać (nie reklamować) :-).

ja właśnie od dziś zaczynam kurację skrzypowitą :) o efektach będę oczywiście informować ;)dostałam równiez melatoninę, o której mój sen ponoć ma przebiegać bez zakłóceń i mam nie mieć koszmarów :) :)

Sabra,

zatem Tobie zrówka życze :))))

della,
mój ukochany zaraz jedzie do sklepu wieć poprosze go o zakup bananków,
a co do zakupów, to jedyne co mi pozostaje to dzisiejszy zakup garnituru dla mojego (wczoraj tez był gajer ale to do pracy), dzis na ślub, a mi pozostał na otarcie łez mój make-up, kolejna butla, aby tapete dobrze zrobic i ładniejsza być...
a dziś po gajerku na SGH do bibliotek materialy do pracy kserowac i pisaneko do białego rana kolejnego rozdziału pracy...

i jak tu nie wyc kochane... ;)))

buzi,
meg
meg glowa do gory :):) usmiechu zycze !!!! a ja dzis jestem zasmarkana z goraczka , rozlozylo mnie na dobre :(

dobrze wiem Meg, jak się czujesz - tez tak czasami mam :(
Potrawy zawierające tryptofan wyraźnie poprawiają nastrój, a znaczne ilości tryptofanu zawierają takie potrawy jak: indyk, chleb, mleko, ser żółty czy banany. Więc wyskocz po kilka bananków i może troszke przejdzie Ci ta pozimowa depresja. A po pracy na zakupki, kawkę i szarlotkę z bitą śmietaną z przyjaciółką :).

Kruchość włosów - może ją powodować brak wapnia. Jedz więcej warzyw liściastych, nabiału, fasoli, orzechów i nasion.

- Kruche paznokcie i włosy, ziemista cera - w organizmie brakuje żelaza, ważnego składnika hemoglobiny, która stanowi budulec czerwonych krwinek. Źródła żelaza to czerwone mięso, zielone warzywa liściaste, orzechy, nasiona, kiełki pszenicy, suszone morele, pokrzywa i szczaw.

- Słabe, rozdwajające się włosy i paznokcie - mogą świadczyć o braku krzemu. Występuje on we włóknach roślinnych i zbożach.

- Słabe i często przetłuszczające się włosy - to pewnie wynik braku witaminy H (biotyny). Poszukaj jej w mleku, serze, brązowym ryżu.

kochane, tylko jak tu beczec w pracy???
całe szczęście mam sama pokój, wieć jest mi łatwiej, juz troszkę kropelki poleciaŁY MI Z OCZU, ale co tam... Musi byc dobrze, muszę qwziąść się w garśc i tyle...
dziekiuje za podtrzymanie na duchu...
buziaki,
meg
Ja jestem dziś niedysponowana i pomogło mi na doła spanie do dwunastej :) ale niestety dziś znowu mialam koszmary :( .........

Meg mi zawsze poprawiają nastrój następujące rzeczy: zakupy :) - nowy ciuszek lub kosmetyk, pyszne jedzonko - nie koniecznie słodkości, dobry film, a jak mam juz wielkiego doła, to najlepiej coś do wypłakania się ;) i wtedy po takich wielkich łzach juz jest o wiele lepiej, no i oczywiście bardzo poprawia mi humor wtulenie się w ramiona mojego Mężczyzny :)). Spróbuj - będzie lepiej!!

meg :) to chyba taka pogoda, ze kazdy ma jakis dziwny humor co chwile, nawet jak bylam u fryzjera ostatnio to TAKI tlok i z fryzjerka stwierdzilysmy ze chyba to pozimowa depresja :) a ladna fryzrurka poprawia nastroj :)

hm rzeczy ktore poprawiaja nastroj :
slonko, narzeczony:), sukienki :), mierzenie sukienek, rozmawianie o sukienkach ;), sok marchewkowo-bananowy, prezenty :), przytulanie, mili ludzie, skakanie po lozku

witch,

na szyjke koniecznie tę klolie, a jak nie bedziesz dostatecznie grzeczna to nic sie nie stane jak bransoletki nie bedziesz miała, bo pewnie rękawiczki planujesz do suknii. ale macie fajnie.... a ja dzis znowu kolejny dół... nie wiem co się dzieje, zale jest źle...
Dziewczyny apropos włosów to podobno aby włoski się wzmocniły i wogóle były lepsze to naj lepiej jest brać MIKROELEMENTY (dokładne taka nazwa w aptece) a nie żadne witaminki które zaczynają działać dopiero po minimum 3 miesiącach.
Tak mi doradziła fryzjerka.
Pozdrawiam
wiem witch bo ja mierzylam i czulam sie w niej jak krolowa , czulam ze to nie dla mnie takie dostojnosci :) jakies sztuczne swiecidelka na szyje bylyby super , szkoda ze w salonach jest tak maly wybor , bo niby jak my ,mamy to dopasowywac . ja pewnie odwiedze BB ten sklep ze sztuczna bizuteria , tam sa ladne swiecidelka:)tylko trzeba pamietac by nie bylo tego za duzo , welon moze byc gladziutki , taki delikatny , a reszta to nalezy do twojej fantazji...

ja bym została przy kwiatach we włosach
jeżeli chodzi o model 1448 :)

sabra :) właśnie na fotce ona się wydaje bardzo prosta i skromna, ale w rzeczywistości jest dość bogato zdobiona :) prawda? :) na razie mam kolczyki wisząco - dyndające srebrne z cyrkoniami i może jak będe grzeczna dostanę jeszcze kolię i bransoletkę :) ale może dla odmiany na szyjkę właśnie jakieś koraliki z przezroczytstych kamyczków na żyłce? :):) nie wiem czy przy welonie mam przypinać jakieś ozdóbki, a może rękawiczki ? jakaś dziś jestem niezdecydowana ........

dziekuje brzoskwinko ;) myslicie ze jakis kapelusz by pasowal do tych sukienek czy pozostac przy kwiatach we wlosach , w kolorze sukni

do góry