Widok

Fryzurki ślubne

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pewnie część z was już tą stronkę widziała ale dla tych co nie to proszę bardzo. Ja niestety dla siebie nic nie znalazlam bo z moich krótkich, cienkich włosków takich pięknych fryzurek się nie wyczaruje:(

fryzurki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to miłego dnia, Jestdobrze :-). Na pewno będzie lepszy niż wczorajszy.

A co do siedzenia po nocy, to ja za każdym razem sobie obiecuję, że nigdy więcej, i jakoś tak potem nie mogę przestać. No ale ja już dawno mówiłam, że się uzależniłam. Przynajmniej to nieszkodliwy nałóg :-)

no glowa mnie troche boli;) potem jeszcze nie moglam zasnac ;) ale ogolnie ok :) a dzis jest wazny dzien bo dokladnie 4 lata temu spotkalam mojego narzeczonego :)) na pewno bedzie dzis pelno niespodzianek :)) (jak co roku) ale mam romantyczny nastroj (:

I jak sie spało :) ja mam lekki zgon i obiecuje uroczyście że nie bede wiecej siedzieć przy kompie do drugiej w nocy :)

ma.sia - ja od prawie miesiaca jadam Skrzypo Vite, jakichs oszalamiajacych efektow niw widze, ale generalnie chyba wloski ladniej wygladaja i paznokcie mam wrazenie, ze odrobine mocniejsze.

a o ktora pytasz?:) ta odzywke Wax to w aptekach, np w tej w carefurze ;) ale w sklepach roznych z zolkami tez i nawet taniej :), tylko uzywa sie jej nakladajac na umyte wlosy wmasowujac w skore glowy glownie we wlosy tez ale glownie skora:), na to cos foliowego na to cieply recznik ;) i jeszcze najlepiej podgrzewac caly czas przez pol godzinki i dopiero zmyc ;) takze ciut klopotliwe to

te golwell to w salonach ktore uzywaja kosmetykow tej firmy :)

kerastase i te zabiegi na wlosy sa np. w jean louis david kolo krewetki :) tam na pewno doradza ktore ampulki wybrac

a gdzie ją można kupi w aptekach ?
Papa Dziewczyny, ja też odpływam...

papapapa ma.sia witch , jestdobrze ,aaggaa milych snow ;) JA TEZ S IE POGAPIE W TV

pa sabra, ja tez zaraz odlece ;) i juz mowie pa na zapas :) ale z nas fajne gaduly :))))))))))

ja też znikam do wyrka - pogapię się w tv i napewno znowu będą mi się śniły koszmary :)

Paps Sabra, słodkich snów.

Najgorsze jest to, że moja fryzjerka jest tu, a ślub jest tam. Wprawdzie tam też jest jeden sprawdzony salon, ale jak fryzjer cię na co dzień nie czesze, to zupełnie co innego. Z moją panią Dorotką rozumiem się bez słów.

Ale nic to, damy radę :-) Bo koncepcję to ja już właściwie mam, i nie jest jakaś specjalnie wyszukana, więc będzie dobrze.

dziewczeta ja uciekam w kraine snow , nawet wiem co mi sie bedzie snilo :):) do juterka ,mocno was sciskam i dzieki ze jestescie :):):):)

masia :) halo ;) ogonie zwaracaj uwage na odzywki zeby nie byly obciazajece przy cienkich wlosach latwo je klapnac ;) zbyt ciezka odzywka, na niektorych jest napisane ze to "fine hair" ;) czyli cieniutkich :) no i nie wiem jak sie czeszesz :) ja po ulozeniu wlosow na okragla szczotke mam zawsze ich jakos "wiecej" :)

ma.sia napewno fryzjer wyczaruje cos z twoich wlosow --jestem tego pewna:)

taaa przeszczep ;) ale proszę się nie martwić, drogie panie, kilka jaśniejszych pasemek, żeby rozświetliło fryzurkę nigdy nie zaszkodzi :) i nakręcamy to na duże wałki i lekko tapirujemy, a potem lakierem :)

i dobra fryzjerka (trzeba taką wyniuchać) która tak zrobi (zrobi nam dobrze ;)

Wiedziałam, że to beznadziejna sprawa :-( Zostaje mi tylko przeszczep...

:) 2 razy więcej? trzeba zrobić mooocny tapir :) ja nie mam pojęcia ma.sia :) ale mam taką małą nadzieję że po tych witaminkach co je zacznę brać od poniedziałku mi naturalnie sie włosy poprawią :) ;) naiwna jestem, co? jest taki preparat chyba sunsilk, który zwiększa objętość włosów :) i w moim przypadku z jakieś 3 godziny zwiększał, ale potem klapły i się zrobiły tłuściutkie. Kiedys były też Loreala i Welli "włos w płynie" :) fajne były ale juz chyba nie ma w sklepach....

Narazie jeszcze wytrzymam ale napewno i tak bede cos z nimi robila , wiec moze lepiej wczesniej wypróbuje jakis kolor , w gre wchodza jakies delikatne refleksy , najchetniej to bym te klaki moje zciela ale mam juz do ramion, z tylu nawet troszke dluzsze wiec poczekam do wesela a potem ide i moze zaszaleje a co !!!!

A kto mnie oświeci co zrobić żeby nagle mieć 2 razy więcej włosów niż się ma? Bo ja jak Witch mam cienkie, tylko w przeciwieństwie do Witch jeszcze do tego mało :-(

do góry