Widok

Fryzurki ślubne

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pewnie część z was już tą stronkę widziała ale dla tych co nie to proszę bardzo. Ja niestety dla siebie nic nie znalazlam bo z moich krótkich, cienkich włosków takich pięknych fryzurek się nie wyczaruje:(

fryzurki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja zafundowałam sobie - a konkretnie swoim pazurkom - kompleksową kurację: doustnie SkrzypoVita, a miejscowo olejek z arniką Yv.. Roch... i odżywka do paznokci rozdwajających się Maybe...

Wydaje mi się że olejek już dał pozytywne efekty, a stosuję go ledwie od soboty. Obiecałam sobie że w końcu będę systematyczna, i na razie jakoś mi się udaje. Oby tak dalej, bo w chwili obecnej moje paznokcie to prawdziwa ruina.

A jak je doprowadzę do stanu używalności, to będę polecać (nie reklamować) :-).

A propos Skrzypowita - mam próbkę kremu - nawilżająco regenerujący - jakiś taki dziwny ......dziwny ma zapach skrzyp + pokrzywa + A + E :) i taki zupełnie inny niż większość kremów :) mam nadzieję że jutro mi na twarzy pokrzywy nie wyrosną :) ;)

image czy ktos slyszal o uslugach tego salonu jak czytam ich oferte , to mam ochote oddac sie w ich rece ;) a moze sa jakies ciekawsze oferty

hmmm. nie wyszlo mi , chodzi mi o studio izyda

nie słyszałam o tym studiu... coż to takiego, gdzie i co robia i za ile :) i czy dobrze robią ? :) (tzn robią dobrze)

do góry