Widok

Fryzurki ślubne

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pewnie część z was już tą stronkę widziała ale dla tych co nie to proszę bardzo. Ja niestety dla siebie nic nie znalazlam bo z moich krótkich, cienkich włosków takich pięknych fryzurek się nie wyczaruje:(

fryzurki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no właśnie moje paznokcie jak na złość ostatnio zaczęły się strasznie rozdwajać i włoski kiepsko wyglądają (chyba od tych zimowych czapek). Skrzypovita to dobry pomysł szczególnie że ślub już za dwa miesiące:))))
Kuracja to moze dobry pomysl;)
Ale Witch jak Ty jeszcze tej stronki nie widzialas to pewnie wiekszosc forumowiczek tez nie:). Ciesze sie bo może mój link się komuś przyda (dotąd głównie korzystałam z linków umieszczanych przez innych a szczególnie przez Ciebie:).
Pozdrawiam buźka pa
Ja właśnie w tym tygodniu zaczęłam kurację SkrzypoVitą którą ktoś tu polecał na forum na włosy i pazurki, bo na widok moich własnych paznokci to mam do wyboru spazmatyczny śmiech albo rozpaczliwy płacz...

eos, ja tej strony jeszcze nie widziałam, a od takiej ilości fryzurek padam na kolana ;) jedna bida, że moje włoski są raczej z tych cienkich, jasnych, sianowatych i matowych ....
trzeba chyba sobie jakąś kurację włosową zrobić :) witaminki itd, bo mi żadna fryzura nie pomoże ;)

do góry