Widok

Furby warto ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Córka liczy, że Mikołaj przyniesie jej tego stwora - nigdzie tego nie ma, ewentualnie internet, gdzie najczęściej to inne wersje językowe, czy wersja jezykowa ma duże znaczenie ? Zastanawiałam się nad wersją angielską, zapewne będzie chciała korzystać z aplikacji, poproszę o opinie jakie macie doświadczenia z tym zwierzem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tu masz najświeższy wątek o furbym.Czy warto?Na to nikt nie ci jednoznacznej odpowiedzi bo każde dziecko jest inne,jedno będzie się bawiło a drugie odstawi na półkę.Moja córka ma wersję polską i lubi się nim bawić w połączeniu z aplikacją na tablet,tzn.bawi się parę dni a poźniej przez mc stoi na półce zapomniany ale wraca do niego.

http://forum.trojmiasto.pl/FURBY-po-polsku-t712425,1,16.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moi mieli najpierw po jednym, po jakimś czasie córce się popsuł. Kupiliśmy jej drugiego. Był na to szał, myślałam,że już minął. Teraz leżą w pudle. Czy warto? bawiły się tym przez jakiś czas. Mieliśmy tylko polskie wersje- wtedy były normalnie w każdym markecie prawie.Może jakbym się do tego dokopała to by się jeszcze pobawiły. Dla mnie to taka głupkowata zabawka- w kółko gada to samo. Język może robić różnice, bo to dla małych dzieci i lepiej jak powie coś po polsku. Aplikacje jakoś nie chciały się na tablety ładować, ani na moje, ani na dzieci. Mamy zwykłego i boom-a. Trochę radości dla dziecka i słuchania tego irytującego ględzenia dla rodzica;)
Nie warto. Ale radość dziecka przez pierwsze 3 dni ogromna. Potem przez chwilę raz na miesiąc, a od półtora roku może raz się bawiła.
Nie kupuj w innej wersji językowej. Moja siostrzenica ma po francusku i kiepsko sie tym bawi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zabawka niewarta tych pieniędzy. Zobacz na allegro często rodzice sprzedają prawie niezniszczone
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na krótką chwilę tak. Syn miał radochę przez tydzień góra dwa, potem jeszcze Furby zaczął żyć drugim życiem gdy ściągnęliśmy na androida furby boom. Od dwoch lat furbiś śpi w pudełku ;-)
corka dostala rok temu (teraz 7 lat)Furby i malego furby . Bawi sie do yej pory i bardzo lubi .nie mowie ze codziennie ale bawi sie.Moim zdaniem warto i napewno po POLSKU.
używany za mniejsze pieniądze jeszcze jako tako. Moja córka dostała od siostrzenicy, której znudził się po tygodniu. Siostra wydała 300 zł - żałuje strasznie... Moja też się nim tak za bardzo nie bawi. Stoi na półce i łapie kurz...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (134 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otylosc (30 odpowiedzi)

Dziewczyny pomozcie.... juz nie mam sily na siebie patrzec.moje bmi jest na poziomie 45,2 i zadne...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (120 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

do góry