Widok

GDZIE USG 3D

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jeżeli ktoś ma namiary na USG 3D bardzo prosiłabym o telefony i namiary na lekarzy. Pozdrawiam Monika
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cytrynka, tu jest ich stronka:
http://www.pro-femina.com/

Kontakt:
http://www.pro-femina.com/index_files/Gabinet.htm

Z tego co słyszałam, na USG zapisujesz się głównie do pana Olszewskiego (ja byłam u niego), ale to niepotwierdzona informacja. Koszt 150zł.
image
image
bardzo dziękuję za info :) buźka
czytałam wasze oferty lekarzy co do usg 3D...i wybrałam panią Tomczyk.....jestem umowiona z nia na piatek..czy moglby ktos kto tam u niej byl napisac cos wiecej na temat przebiegu badania...co tryzba ze soba miec i wogole,
dziekuje z gory!!!!!!
polecam Dr Hanna Olszewska ul. Grunwaldzka 87/91 m 4 (58)3451576/602 779 117, usg 3D i 4D, oprocz zdjec dostajesz plytke i zdjecia z badaniam, 150zl. Polecam byla moim lekarzem prowadzacym.
ja również polecam pro-feminę, byłam co prawda u pana Olszewskiego, ale też bardzo mi się podobało ( i ten różowy fotel- hm bajka ;)

aneta nic nie trzeba mieć ze sobą, chyba tylko swoje badania - kartę ciąży
image
druga część oczywiście była do elci :)
image
ja mogę też polecić dr Hannę Olszewską, zawsze dobre podejście do pacjentki. Jakiś czas temu były kolejki i trochę opóźnienia (teraz generalnie już się to nie zdaża) i mimo to poświęciła mi normalnie dużo czasu, bez pośpiechu. USG 2D i 3D normalnie 120zl a połówkowe 150zl.
Dziekuje za propozycje ale chodzi mi głownie o Dr Tomczyk...hehe
bo jestem z nia na dzisiaj umowiona i nie wiem czego moge sie spodziewac;/.....mam nadzieje ze bede zadowolona :)
Pozdrawiam wszystkie mamcie :P:P:P
Witam wkońcu dodzwoniłam sie do Dr.Doeringa (jakby ktos był zainteresowany to jest zmiana nr tel aktualny to 058 340-64-86)jestem umówiona na 11 maja.Wkońcu sama się przekonam jaki on jest naprawdę!Podaje tez aktualna cene 260zł(badanie+płytka+zdjęcia).pozdrawiam
matko 260zł za max 20min
Ja byłam płaciłam 170 i nie warto za taką kasę!!!
image
Niestety, lekarze się cenią. Około 100zł za badanie z użyciem wziernika plus cena za USG (jeszcze zależy jakie) czyli kolejne 100-150zł. Ale gdyby to było samo USG i fotki z płytą, to 260zł jest wysoką ceną.
image
image
u dr Olszewskiej na grunwaldzkiej już kostuje 180 zł.
zapomniałam napisać że chodzi o dr. doeringa.
poczytajcie opinie o nim:
http://www.znanylekarz.pl/lekarz-3127-doering-dariusz-ginekolog-gdansk.php
image
ja byłam u dr Olszewskiego 14.04 za usg połówkowe( 3d) zapłaciłam 150zł
image
image
ja dzowniłam dzisiaj żeby umówić się na przyszła środę, zapytałam o cenę i wynosi ona 180 zł., tak powiedziałą rejetratorka
ja tez zapisałam sie do dr olszewskiego, prosze o opinie, jestem w 20tc czy to nie za wczesnie na usg 4d?
JA tez polecam dr Tomczyk z Szafranowej w Gdyni. Super sprzęt 4D. Na badanie poświęca tyle czasu ile wymaga maluch. U nas na USG genetycznym nie chciało się maleństwo pokazać to czekała 45 min. a byliśmy ostatni w tym dniu. Jest naszą lekarką prowadzącą i zawsze pomoże choćby telefonicznie. A pomimo pełnej poczekalni i specjalizacji II stopnia ma przystępne ceny. POLECAM
Ile kosztuje usg 4d u dr Tomczyk z Gdyni. Co obejmuje cena?
którego Dr z małżeństwa Olszewskich polecacie do zrobienia USG 3D? (chodzi mi o poznanie płci - właściwie upewnienie się)
podobno pan Olszewski sie specjalizuje w tym usg, jego żona tez robi, ale glownie zawsze jego polecają

ale pamiętaj to biznesman od razu zacznie cię wkręcać w jakieś tematy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (29 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry