Widok

GDZIE USG 3D

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jeżeli ktoś ma namiary na USG 3D bardzo prosiłabym o telefony i namiary na lekarzy. Pozdrawiam Monika
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również polecam Profesora miałam ostatnio z nim styczność na Klinicznej i bardzo dobry specjalista wszystko wytłumaczy wyjaśni i odpowie na pytania
Usg 4D zrobione w evi-MED za 180 zł z nagraniem na płytkę. Robił je dr Zabul.
Jestem zadowolona z wizyty: uzyskałam szczegółową ocenę stanu zdrowia dziecka oraz poznałam płeć. Usg robiłam w 26 tyg. ciąży.
Obsługa bardzo miła i jeszcze dostałam prezent w postaci mini wyprawki :)

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy ;)
bylismy w invictie w gdansku. połówkowe mielismy juz dwa tygodnie wczesniej u naszej dr, wiec zależało nam na nagraniu filmy na płyte bez badań i opisu. Bylismy u dr-a Puzio- bardzo sympatyczny lekarz.

cena za nagranie to 80zł. Pani w recepcji mowila, ze jesli Dziecko nie bedzie chcialo pokazac sie na filmie to oddają pieniążki. najlepiej robic je 22-26 tydzien, bo później Dziecko jest juz za duże. na wizytę czekaliśmy ok. 1,5 tygodnia. jeszcze dr Brzoska wykonuje tam takie badanie.

wizyta z badaniami to 280 zł
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
Wita, chcę zrobić za ok. 2 tyg. wkrótce USG 4D w Gdyni

Myślałam o:

Starmed 250 zł
Evimed 180 zł

Jest spora róznica w cenie. Czy ktoś robił tam usg i może ewentulanie polecić lub nie. Może gdzie indziej w Gdyni.

Pozdrawiam.
A czy ktos ma aktualny numer do dr Tomczyk,bo staram sie do niej dodzwonic i nie ma sygnalu wogole....
wybieram się na usg 4d w gdyni w evimedzie za 180zł- polecacie?
ja robiłam usg 4D w 25 tc w pro-femina u dr Olszewskiej we Wrzeszczu - koszt 250 zł z nagraniem - rewelacyjny sprzęt i świetna lekarka. Byłam bardzo zadowolona, dużo się dowiedziałam o stanie dziecka i na dodatek mam super pamiątkę w postaci zdjęć i nagrania :)
image
Czyli usg prenatalne w Invictcie w 3d/4d 18-22tydź. kosztuje 200zł tak? a jak chce się nagranie to 280? a który lekarz to badanie robi? :) z góry dziękuję za odpowiedzi!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
w ktorym tygodniu najlepiej do niej iść?? i czy chętnie podaje płeć?
Tak, ja też byłam u dr Tomczyk - rewelacja! Przesympatyczna kobieta, a do tego wspaniały lekarz. Szczegółowo odpowiadała na wszystkie moje pytania. Byłam dwa razy na usg, cena bardzo przystępna, za 4D zapłaciłam 190 zł z płytą. Kolejne usg bez nagrania kosztowało 120 zł.
USG 4D w INVICTA ja idę na połówkowe koszt 200zł+80 jeżeli chcesz mieć nagrane.
image
250 zl strasznie drogo,juz placilam 200 zl i to tez dla mnie przegięcie,widac ceny coraz wyższe , a szkoda moze mieliby więcej kobiet,a tak to za 250 zl mozna juz cos dla dziecka kupic
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A nie prościej skorzystać z wyszukiwarki??

U dr Olszewskiego nigdy nie byłam, polecam za to jego żonę :)
Koszt w tym roku - 250zł (jeśli nie jesteś stałą pacjentką Pani doktor).
Dziewczyny może któraś z Was była z tym roku na usg 3d u Olszewskich i może mi powiedzieć jakie są teraz ceny? Lepiej zapisać się do pani czy pana doktora?
ja przez całą ciąże chodziłam do lek. med. Michał Szafran z ul. Platynowej 2 C/1, pracuję na Oddziale Ginekologii i Położnictwa w Szpitalu Wojewódzkim w Gdańsku, za wizytę płaciłam 110 zł, a usg ma 4D... naprawdę polecam tego ginekologa, czułam się przy nim bezpiecznie a to chyba najważniejsze, zawsze mogłam na niego liczyć i o każdej porze dzwonić, człowiek z bardzo wysoką kultura osobistą...
imageimage

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
strasznie drogie sie zrobiło to usg, jak sie teraz maja ceny w innych gabinetach ?
witam polecam USG 3d oto adres ul. Derdowskiego 7
81-369 Gdynia
Kontakt telefoniczny:
tel.: /+48/ 058 664 25 25,
koszt to 250zł
lekarze polecaja robienie takiego usg do 20 tygodnia ponieważ jest najlepszy efekt... polecam serdecznie
W invikcie teraz kosztuje 280 złwiec troche drogo.
Ja tez polecam p.H Olszewska.
Acha dr Boćkowski przyjmuje w Gdyni na Wrocławskiej a koszt wizyty 200zł z pełnym usg i nagraniem płytki :)
image
image

image
Polecam gabinet Klif-med dr Boćkowskiego. Posiada świetny sprzęt 3D/4D. O płci dowiedziałam się w 16 tc :) Pomiary wykonywane bardzo sumiennie i wnikliwie, dr posiada dużą wiedzę oraz świetne poczucie humoru. Bardzo polecam :)
image
image

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

CET na Kowalach - proszę o opinie (110 odpowiedzi)

Czy któreś dziecko chodzi do tego przedszkola albo do szkoły? jakie są Wasze opinie o tej placówce?

Usuwanie znamion. Miałyście? Jaki koszt? Kogo polecacie? (63 odpowiedzi)

Mam do wycięcia parę pieprzyków ze względów zdrowotnych. Powiedzcie mi proszę czy znacie jakiegoś...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (139 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry