Widok

GDZIE USG 3D

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jeżeli ktoś ma namiary na USG 3D bardzo prosiłabym o telefony i namiary na lekarzy. Pozdrawiam Monika
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mnie interesuje 4 D - więc piszcie, gdzie i 3 D i 4 D :)
Skorzystam :) :) :)

Dr Doering przyjmuje w budynku Hossy na Grunwaldzkiej we Wrzeszczu,nie byłam ale słyszałam dobre opinie na jego temat.

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
a tu adres i telefon 80-890 Gdańsk, al. Grunwaldzka 212 tel.340-64-86

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
invicta w madisonie, ok 200 zl z nagraniem

doering PODOBNO ma malo czasu na pacjentke...

Na Zaspie w Lotni było USG - pamiętam
bo sama chciałam zrobić :-)

Za późno się z tym "obudziłam" bo Wiki była już "za duża" ;)

image
image
Karcia wyściskaj i wycałuj Wiki ode mnie:)sto lat z takim pięknym uśmiechem dla malutkiej:)

image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej.....

STO LAT DLA WIKIIIIIIIII :-)))))))))))))))))

image
image
Dziękuję Bardzo :-)

image
image
Lekarze Specjaliści w Gdańsku na Podbielańskiej
tak. na podbielanskiej robia i biora 130zł z nagraniem na plytke :) ja mam zamiar sie wybrac:)
ponoc od 13 do 24 tygodnia robia... jak dobrze pamietam

image
kiedy najlepiej zrobic usg 3d
Jeśli chcesz mieć dobre usg i pewność,że wszystko ok. z Twoim dzieckiem to idź do prof.Preisa,bo on ma super sprzęt i się na nim zna-co jest niezwykle ważne!!!
Ja byłam ostatnio u innego znanego i dobrego lekarza, który powiedział, że sprzęt jaki posiada Preis jest najlepszy i porównał wszystkie inne (nawet w najlepszych gabientach),że to jak "mercedes do syrenki"!
Także polecam, drugi taki sprzęt jest na AKADEMII MEDYCZNEJ W GDAŃSKU!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hej mamka
A gdzie przyjmuje ten lekarz??

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Preis to dupek idz do invicty mniej kasuja za wizyty i tez maja super sprzet sama tez z niego korzystałam polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mirakula dlaczego tak uwazasz? moja jedna koleznak byla u niego i byla bardzo zadowolona. Ponoc on ma jeden z najlepszych sprzetow. no i zajmuje sie leczeniem wad plodu w czasie ciazy,
wiesz jezeli chodzilo by mi o kase to bym poszla na usg 3d do przychodni na podbielanskiej, bo tam jest najtaniej ale niemam pewnosci ze dobrze robia.
pozdrawiam

image
Ja znam rozne opinie na temat tego lekarza sama razem z moja przyjaciolka nacielam sie dok Deringa ktory tez super wielki specjalista a nie widzial bardzo powaznej wady serca i wady plodu u dzieci mial sprzet i co?? dzieci nie zyja Moim zdaniem nie cena za wizyte i za usg powinna byc wyznacznikiem dobrego lekarza wole chodzic do invicty na wszystkie badania oni maja wieksza renome i dokonania w dziedzinie badan zarowno prenatalnych jak i innych kazda zrobi jak uwaza bo jednej bedzie pasowal zygmuntowicz z woj a drugiej prais
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cześć Hania,
Preis jest profesorem i szefem na Akademii Medycznej jest ogólnopolskim konsultantem krajowym, każdy ginekolog w Trójmieście go zna i na pewno dobrze o nim powie, to jest naprawdę b.dobry specjalista.
Jeśli chodzi o sprzęt to chyba nawet w Invikcie nie mają takiego jak on w swoim gabinecie (tak powiedział mi mój lekarz)! Jeśli jest coś nie tak z maluszkiem to i tak zawsze z każdej innej kliniki trafi się do niego na konsultację!!!(jak nie prywatnie, to do Akademii)
Przyjmuje na Burzyńskiego 6E, na Zaspie tel. 601 62 01 10, chyba też otworzył gabient w Gdyni, ale nie jestem pewna.
nie jest zbyt wylewny i czasami mówią, że jest niesympatyczny, ale czy tego oczekuje przyszła mamusia? chyba nie, chodzi nam tylko o dobrą diagnostykę i zapewnienie że wszystko jest ok!!

Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mi ostatnio jeden z lekarzy powiedział, że sprzęty 3D to taki bajer marketingowy dla klientek, a to tylko podstawowy sprzęt usg!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam sie z mamka :-)
nasluchalam sie o preisie ze gbur totalny itp itd, ale szczerze mowic mile sie rozczarowalam, bo byl nawet sympatyczny. Jest rzeczowy i konkretny. Fakt, moze byc niemily dla kobiet ktore tylko chca poznac plec dziecka albo tylko sobie filmik nakrecic, I z reszta wcale mu sie nie dziwie. Mi ten lekarz bardzo odpowiada.

image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (139 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Fajny hotel nad polskim morzem - gdzie? (14 odpowiedzi)

Polecicie coś?

Dobry ortodonta (42 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

do góry