Widok

GDZIE ZROBIĆ REZONANS ZE SKIEROWANIEM???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
CZY KTOS ROBIL W OSTATNIM CZASIE REZONANS MAGNETYCZNY,GDZIE MOZNA SIE ZAREJSTROWAĆ (NIE PRYWATNIE) PROSZĘ O JAKIES INFO LUB NAMIARY.PRÓBOWAŁAM DZWONIĆ NA POLANKI ALE NIKT NIE ODBIERA.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
na NFZ zrobisz w Akademii Medycznej, Szpitalu Wojewódzkim, W Radiologice w Rumii, w szpitalu Medycyny Morskiej i Tropikalnej w Gdyni

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gabinet NZOZ W Gdyni w bok od 10 lutego koło starego sklepu Mango.
jednak na Polanki mają jeden z lepszych aparatów, może spróbuj jeszce podzwonić, z drugiej strony jeśli idziesz na NFZ to mając na uwadze, że to koniec roku, mogą już nie mieć miejsc. Ale ja bym zadzwoniła i spytała:)
znalazłam http://www.starmed.med.pl/
dodzwoniłam sie na polanki i do wojewodzkiego i nie ma funduszy na ten rok,bede jeszcze probowac w akademii

Spróbuj zadzwonić do instytutu w Gdyni. Tam jeszcze jakiś czas temu można było wykonać na nfz.
zadzwon do tego Gabinetu do Gdyni co podalam, ja na Nfz robilam miesiac temu
zadzwoniłam tam i mają terminy na kwiecie;( a też mam skierowanie. jak się dowiecie, gdzie jeszcze w tym roku można zrobić to dajcie znać
image image
ja robilam w zeszlym miesiacu w tejrRadiologice w Rumii i maja super nowy sprzet a termin dostalam w 2 dni
zapytaj w szpitalu w Lęborku, ja ostatnio co prawda umawialam na TK, ale termin byl na za 2 tyg. a w trójmiescie to wtym roku można bylo pomarzyć.
Teraz pod koniec roku to ciężko dostać się na NFZ, wszędzie będą tobie mówić że skończył się limit i nie będzie ważne dla nich że pilne. Ja miałam podobny problem w 2009 roku. Dostałam się dopiero w kwietniu 2010 roku. Co za tym idzie musiałam mieć odnowione skierowanie bo w jednym szpitalu jest ważne 3 m-ce a w drugim pół roku. Rezonans głowy najszybciej dostaniesz się w szpitalu medycyny Tropikalnej bo tam tylko głowy robią. Ja czekałam 3 tyg.
Radiologica rumia- marzec;)
image image
ja mam do zrobienia dwa kolana i krękosłup piersiowy, czyli jakieś 1500zł prywatnie. dlatego też szukam na nfz../.
image image
Poza trójmiastem niema takiego problemu.
to ja miałam mega farta. Poszłam we wtorek i Pani zapisała mnie 4 dni pózniej na sobote bo sie zwolniło miejsce
stokrotka, ale robiłaś na nfz?
image image
stokrota15 to był jeszcze wrzesień, prawda. A pod koniec roku od października już są problemy z rejestracją
i to do każdego specjalisty nie tylko na badania
13 mialam wypadeka rezonans robilam 18. Tak to był wrzesien i na NFZ robilam
No i po wypadku. A tak ogólnie to ciężko się dostać
po wypadku, to może miałaś skierowanie na cito? , to takie osoby w pierwszej kolejności mają dostęp.
a poza trójmiastem nie wiecie jak z terminami?
image image
Lidia hmmm chyba masz racje bo to chyba było cito
a dzownilas do Leborka do szpitala? Nie wiem czy tam robią, ale TK robią to może rezonans tez mają http://www.szpital-lebork.com.pl/index.php/usugi/pozostale/20-pracownia-diagnostyki-obrazowej
albo w SŁupsku ale to troche daleko chyba http://medicalonline.pl/a476-nowa-pracownia-rezonansu-magnetycznego-w-slupsku.html
wiem ze robia tez w tczewie ale tam po 1 jest taka sama sytuacja z terminami a po 2 ich sprzet ponoc jest sredni jakosciowo

zawsze mozesz jeszczeoplacic sobie na 1 miesiac abonament opieki medycznej np w Medica Polska, taki ktory ma w pakiecie rezonans za darmo - za abonament zaplacisz 200 stowy ale to i tak taniej niz gdybys robila sama prywatnie i terminy wtedy sa szybciutko, za kilka dni - zawsze to jakeis rozwiazanie
Lębork nie robi, słupsk nie ma terminów, ale z tym abonamentem to już jest sensownie. musze poczytać.
image image
w swissmedzie robią tomografię na nfz, więc zadzwoń, bo może i rezonans robią. jednak wątpię, że na ten rok gdziekolwiek się jeszcze zapiszesz.
w swissmedzie tylko odpłatnie rezonans, przed chwilą czytałam na ich stronie.
właśnie ze swissmedu mam skierowanie, ale tam nie robią, trzeba prywatnie płacić , ale ceny mają kosmiczne;)
dzwoniłam do enel-medu, bo mam tam pakiet, ale w pakiecie nie mam. i nie chcą mi powiedzieć ile musiałabym dopłacić, żeby mieć rezonans w cenie. mają to moje kadry załatwiać, a tam jakoś nie chcę dzwonić, bo...;)
kiedyś ortopedzi leczyli bez rezonansu, a teraz wszyscy chcą rezonans...
image image
no takie 3D od wewnątrz.
a tu dzwonilas http://www.szpital-koscierzyna.pl/1591,artykul.html
jest eszcze Medica Polska jakby co, zadzwon i spytaj
alex! dostałam się na listopad! super! dziewczyny, wielkie dzięki!
image image
wow to super.
ja robiłam na zaspie :)
moja mama robiła w kościerzynie . czekała niecałe 2 tygodnie , jakos miesiąc temu to było.
ojjka a długo czekałaś?
image image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja tez musze zrobic rezonans ,Pani na zaspie powiedziala ze w tym roku to moge sie zlapac tylko w koscierzynie,niestety nie mam jak sie tam dojechac ,musze czekac do grudnia wtedy sie gdzies tu zarejestruje
image
No to super ze sie udalo;)
http://www.biancas.pl/
łojjjjj nie tu miało byc :)
w końcu pozostała nam Kościerzyna ,na tą chwilę najblizszy wolny termin to 10 STYCZNIA

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak mieszka się w Wejherowie? (34 odpowiedzi)

Być może będziemy musieli wyprowadzić się z Gdańska w okolice Wejherowa, bo mąż dostał dobrą...

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (40 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...

do góry