Widok
kochana moja polece ci MOJĄ Panią doktor - Lekarz medycyny Elżbieta Tkaczyk przyjmuje w Gdańsk Wrzeszcz ul. Grunwaldzka 68
tel. 58 341-42-15 i 58 344-60-48 GINEKOLOG-ENDOKRYNOLOG ; wizyta kosztuje 90zł, można zawsze na nią liczyć; poda ci swój telefon
wiem po co pomyslisz trzeba płacić ale Pani Doktor naprawdę pomogła mi; Daje na badania i wszystko na miejscu a najważniejsze nie stresuje pacjentki traktuje normalnie!!!!!!!!!! Ona mi ostatnio
robiła cytologie i bez problemu- byłam u Pana doktora nie stety !
tel. 58 341-42-15 i 58 344-60-48 GINEKOLOG-ENDOKRYNOLOG ; wizyta kosztuje 90zł, można zawsze na nią liczyć; poda ci swój telefon
wiem po co pomyslisz trzeba płacić ale Pani Doktor naprawdę pomogła mi; Daje na badania i wszystko na miejscu a najważniejsze nie stresuje pacjentki traktuje normalnie!!!!!!!!!! Ona mi ostatnio
robiła cytologie i bez problemu- byłam u Pana doktora nie stety !
też szukam i to b. pilnie! a znacie kogoś z Gdyni i to na "już"?
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Zuza jak tak bardzo polecasz dr. Tkaczyk to ja Ci podpowiem, że możesz do niej chodzić na NFZ. Przyjmuje w przychodni na Aksamitnej w Gdańsku Gł. Rano przychodzisz i od razu się dostaniesz, bo do tak beznadziejnej lekarki nie ma chętnych. Oczywiście nie licz na skierowanie na badania na NFZ, bo ona takowych nie daje. Leczy hormonami, bez badań. Gorszego ginekologa nie znam. Masakra
ja miałam tez problemy z hormonami, tarczyca itp i chodziłam do doktor julity krasińskiej jest to ginekolog endokrynolog i położnik, dobra lekarka, konkretna uregulowałą moje hormonyi od razu zaszłam w ciążę , jednak potem po wyregulowaniu organizmu do prowadzenia ciąży polecam doktora grzybowskiego