Widok
O dzięki Justa za info - to ja też tam spróbuję zaparkować. A tam jest gdzie? Jakiś parking czy na chodniku trzeba?
Lenka już w tych nowych półbucikach śmiga od poniedziałku. Co ubiorę? Chyba cieńsze rajstopki na to cieńkie jeansy, na górę body z długim rękawem, sweter rozpinany i na to wiatrówkę...chyba nie będzie ca ciepło. Najgorsze, że tej czapki nie mam - muszę dziś coś kupić - cokolwiek.
No i muszę spacerówkę-parasolkę kupić. Nie wiem jaką...tak jak pisałam musi być pojedyncza-cała rączka. Jutro zobaczę sobie u Ciebie Dagmara Navingtona ok? Może uda mi się nawet przymierzyć do niej Lenkę? Tylko, że on jest droższy niż inne, które też biorę pod uwagę:
1 - Navington Scooner
2 - Baby Design Espiro Magic 4
3 - Baby Design Tiny
4 - Xbaby Slapi
5 - 4Baby Guido
Tylko te ostatnie są tanie - ok 280 zł na allegro, opinie różne i nie wiem sama. W sumie bez przymierzenia Lenki do wózka to też nie chcę kupować. Muszę w końcu zmobilizować mąża i pojeździć po hurtowniach i Mama i Ja.
Lenka już w tych nowych półbucikach śmiga od poniedziałku. Co ubiorę? Chyba cieńsze rajstopki na to cieńkie jeansy, na górę body z długim rękawem, sweter rozpinany i na to wiatrówkę...chyba nie będzie ca ciepło. Najgorsze, że tej czapki nie mam - muszę dziś coś kupić - cokolwiek.
No i muszę spacerówkę-parasolkę kupić. Nie wiem jaką...tak jak pisałam musi być pojedyncza-cała rączka. Jutro zobaczę sobie u Ciebie Dagmara Navingtona ok? Może uda mi się nawet przymierzyć do niej Lenkę? Tylko, że on jest droższy niż inne, które też biorę pod uwagę:
1 - Navington Scooner
2 - Baby Design Espiro Magic 4
3 - Baby Design Tiny
4 - Xbaby Slapi
5 - 4Baby Guido
Tylko te ostatnie są tanie - ok 280 zł na allegro, opinie różne i nie wiem sama. W sumie bez przymierzenia Lenki do wózka to też nie chcę kupować. Muszę w końcu zmobilizować mąża i pojeździć po hurtowniach i Mama i Ja.
Dagmarka, pewnie, że Was zgarniemy:-)
Ja chyba też wezmę spacerówkę-parasolkę od mojej mamy bo ja mam x-lanera (landare, wielką i ciężką) i myślę, że wtedy oba wózki wejdą do bagażnika.
Wyślę Tobie numer tel. na priv musimy się zgadać o której mam być po Was no i oczywiście gdzie?
Moja Zuza lata już w adidasach.
Ja chyba też wezmę spacerówkę-parasolkę od mojej mamy bo ja mam x-lanera (landare, wielką i ciężką) i myślę, że wtedy oba wózki wejdą do bagażnika.
Wyślę Tobie numer tel. na priv musimy się zgadać o której mam być po Was no i oczywiście gdzie?
Moja Zuza lata już w adidasach.
Ugotowałam obiad dla Oli. Cielęcinka duszona z marchewką. Tak zaleciła nasza pediatra, nie podawać drobiu ani wieprzowiny. Niestety zjeść tzn pogryźć tego nie mogę takie trociny, a co dopiero Ola która ma 12 zębów :/
Mąż pojechał właśnie po szynkę mieloną, więc zrobię jej pulpety a cielęcinkę chyba kotki zjedzą.. Sama nie wiem co z tym zrobić.
Co Wasze dzieci jedzą na obiad? Jak przyrządzacie obiadki?
Mąż pojechał właśnie po szynkę mieloną, więc zrobię jej pulpety a cielęcinkę chyba kotki zjedzą.. Sama nie wiem co z tym zrobić.
Co Wasze dzieci jedzą na obiad? Jak przyrządzacie obiadki?
My mamy czarna spacerówkę:) to my tez postaramy sie byc na 11, tzn to bedzie od Dziobus zalezec jesli nas zabierze:) Ja obiadku nie biore, chyba:) ale raczej nie, bo Laura je obiadek kolo 16 dopiero, a w co sie ubierzemy to zobaczymy jutro, ile bedzie stopni, my juz mamy taka przejsciowa kurteczke wiec moze to albo cienka i grubsze cos pod spod, zobaczymy jutro:) zawsez mozna wziasc ze soba grubsza lub ciensza kurteczke i przebrac:) wazne zeby bylo gdzie piluche zmienic bo u nas to co 2-3 godziny zmiana
Michałowa ja zaparkuję na Grunwaldziej, mniej więcej na wysokości ul. Chopina i Chrobrego (zerknij na mapę trójmiasta). Jestem pewna na 100% że parking jest bezpłatny poza sezonem w tym miejscu. Biuro naszej projektantki jest na grunwaldziej blisko monte cassino, zreszta dzisiaj tam będe więc zarknę na parkometr :)
Ja zaryzykuję i pojadę dolnym Sopotem i spróbuję znaleźć miejsce na takim parkingu/placyku przy Grunwaldzkiej mniej więcej vis a vis Grand Hotelu - nie wiem czy wiecie. Chyba ten placyk był bezpłatny...ale pewna na 100% nie jestem. Najwyżej trudno, ponad 10 zł za 3h jest... A jak tam miejsca nie będzie to będę krążyła...A wy gdzie będziecie parkowały?
Najgorsze jest to, że nie znam Sopotu...
Najgorsze jest to, że nie znam Sopotu...
Hej dziewczyny! ;-)
Ale dziś pieknie, szkoda, że w pracy muszę siedzieć.
To ile w końcu nas jutro będzie? Justa, Dagmarka, Dziobus, Asienkaj i Sbj niepewne, no i Ja. Może jednak jeszcze jakaś grudniowa mama dołączy do nas?
Dziewczyny zanalazłam info, że strefa płatnego parkowania jest od pn do soboty! Także chyba tzeba będzie zapłacić krocie za parking.
http://www.sts.sopot.pl/pl/it.php?strona=parking
Dagmarka - fajny wózeczek. Ale kiedyś, w jakimś wątku na forum dziewczyny radziły żeby kupować lekkie, małe spacerówki dla dziewczynek, bo najczęściej szybko nudzi się dzieciom pchanie wózka, a tak można wózek złożyć i nieść, a taką gondolę rodzic musi pchać. Póki co mam ten wózek-pchacz FP i raczej w domku będzie się nim Lenka bawić. Gdzieś za rok może kupię jej inny wózeczek.
A noc u nas w miarę ok. Ok 3-4 (już sama nie pamietam) znowu wylądowala u nas w łóżku, ale zasnęła szybko - może nocne przerwy na zabawę sie skończyły jednak. Mam nadzieję.
Ale dziś pieknie, szkoda, że w pracy muszę siedzieć.
To ile w końcu nas jutro będzie? Justa, Dagmarka, Dziobus, Asienkaj i Sbj niepewne, no i Ja. Może jednak jeszcze jakaś grudniowa mama dołączy do nas?
Dziewczyny zanalazłam info, że strefa płatnego parkowania jest od pn do soboty! Także chyba tzeba będzie zapłacić krocie za parking.
http://www.sts.sopot.pl/pl/it.php?strona=parking
Dagmarka - fajny wózeczek. Ale kiedyś, w jakimś wątku na forum dziewczyny radziły żeby kupować lekkie, małe spacerówki dla dziewczynek, bo najczęściej szybko nudzi się dzieciom pchanie wózka, a tak można wózek złożyć i nieść, a taką gondolę rodzic musi pchać. Póki co mam ten wózek-pchacz FP i raczej w domku będzie się nim Lenka bawić. Gdzieś za rok może kupię jej inny wózeczek.
A noc u nas w miarę ok. Ok 3-4 (już sama nie pamietam) znowu wylądowala u nas w łóżku, ale zasnęła szybko - może nocne przerwy na zabawę sie skończyły jednak. Mam nadzieję.
Ja juz od dluzszego czasu ogladam te wozeczki i chyba na taki sie zdecydujemy http://allegro.pl/doris-wozek-dla-lalek-kombinowany-nosidlo-torba-i2179987629.html nie jest najdrozszy, duzy wybor kolorow, nie wiem sama, co myslicie? Dziobus masz juz jakis na oku?