Widok
GYNALGIN PODCZAS KARMIENIA PIERSIA (NADZERKA) pomozcie
witam serdecznie; mam pytanie; poszlam do ginekologa na kontrole poporodowa okazalo sie ze mam duza nadzerke.. pani dr przepisala mi gynalgin dopochwowo 1x tabletka na noc / 10dni potem zabieg.. i wszystko byloby ok ale jestem matka karmiaca wylacznie piersia (o czym pani dr zostala poinformowana) i wyczytalam w ulotce ze karmienie jest przeciwwskazaniem do zastosowania leku :/ i jestem w kropce.. czy ktoras z Was uzywala tego leku do przygotowania do zaleczenia nadzerki karmiac piersia? dodam ze nie chcialabym przechodzic na sztuczne :(
skoro ją poinformowałaś to wypada wierzyć, że wie co robi...to moze jeszcze do niej zadzownisz i sie upewnisz?..czasami lekarze coś przepisują wbrew zapisom w ulotkach i nic się nie dzieje...ja np. we wczesnej ciąży miałam brać Acard (co jest niby absolutnie zakazane i babka w aptece aż się za głowę złapała jak jej powiedziłam ze jestemw ciąży)..
osobiście nie mialam takiego przypadku, jak Ty więc nie pomogę jakoś konkretnie...
osobiście nie mialam takiego przypadku, jak Ty więc nie pomogę jakoś konkretnie...