Widok

Gameta, Invimed czy Invicta

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam do Was pytanie z dziedziny takiej, którą tu, na forum się w kółko wałkuje...
Którą z wymienionych klinik polecacie do zabiegu in vitro i dlaczego (dlaczego tak lub dlaczego nie) i jakiego lekarza z tych klinik.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja polecam Łukaszuka - profesor to profesor jednak o czymś to świadczy skoro za pierwszym razem się udało mamy zdrowe dziecko i jeszcze 3 blastusie czekające na nas!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie invimed - nie podoba mi się ta klinika o ile można nazwać to kliniką. a dlaczego? dlatego, że zrobili biopsję jądra mojemu mężowi i potem miał przez to same problemy, a w efekcie się okazało, że wystarczyło zmienić dietę i plemniki były ok. In vitro nie robiliśmy, ale albo się nie znają na tym co robia albo naciagają....więc jak będziesz robić in vitro to weź pod uwagę, że cena początkowa od końcowej będzie się na bank różńić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja polecam invictę, leczyłam się tam 3 lata, jestem zadowolona z obsługi - najbardziej podoba mi się w invikcie to, że nie musiałam nigdzie łazić, jeździić na różne badania, spotkania z psychologiem, pgd gdzie indziej, bo oni wszystko mają i robią na miejscu i to moim zdaniem świadczy o naprawdę profesjonalnym podejściu do pacjenta. Mi się udało za 2 razem, jeszcze mam tam zarodki - wszystkie zdrowe i będę podchodzić jak mała trochę podrośnie :) Leczyłam się u dr Łukaszuka, miałam spotkania z dr Ochmann -genetyk. w ogóle to przez 3 lata dużo ludzi tam poznałam, ale naprawdę polecam.
Polecam Gamete(wczesniej chodziłam do Invicty, doktor u ktorej sie leczyłam po raz kolejny chciała wysłać mnie na operacje-w Gamecie stwierdzono, ze jest nie potrzebna) pomimo dość ciasnych warunków bardzo miła obsługa. Chodzę do dr.Czecha i in vitro które przeprowadził udało się za pierwszym podejściem jesteśmy z mężem bardzo szczęśliwi!!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zniżki kody rabatowe - gdzie? (19 odpowiedzi)

Hej. Wiecie może czy są jakieś kody rabatowe do h&m lub smyk, reserved, rekids?

dom czy mieszkanie??? (429 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

rośliny na balkon - jakie? (18 odpowiedzi)

Może pomożecie... Chcę coś posadzić na balkonie, tylko w lato tak strasznie tam praży słońce...

do góry