Widok

Garnitur dla chłopca wiek 5 lat

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny poradźcie gdzie kupię ładny i niedrogi garnitur dla chłopca??? Moja córcia będzie miała pod koniec kwietnia chrzest i chciałabym żeby mój synuś też w ten dzień był elegancki :-)
Chciałam kupić garnitur dla młodego na allegro ale chyba to nie jest najlepszy pomysł bo rozmiary są strasznie przekłamane :-(
Zastanawiam się gdzie w Gdańsku (najlepiej Przymorze, Zaspa, Wrzeszcz) są jakieś sklepy z takimi gajerkami???
Proszę pomóżcie???
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ojjka, zmierz jaką długość nogawki ma synek i ile w pasie. Ja mam portki od garnituru i kamizelkę do kompletu (nie mam marynarki ) ale nie wiem czy za duże nie będzie na Twojego synka

Natomiast kupić możesz w sklepach z odzieżą komunijną
Tylko, że Dominik bardzo chciałby mieć garnitur tak jak tata :-)))) Więc jak nie spełnić takiej prośby:-)??
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
a może nie garnitur tylko jakiś inny elegancki ubiór ? w wójciku swego czasu mieli różne pięknie ubrania takze dla chłopców w wieku Twojego synka.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry