Widok

Gastroenterolog dla dzieci na nfz

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie czy takiego gastrologa dziecięcego przyjumjącego na NFZ w ogóle w trójmieście znajdę?podajcie proszę namiary jeśli tak, bo nie mogę znaleść

jeśłi takiego nie ma to może macie namiary na gastrologa dziecięcego, który prywatnie przyjmuje gdzieś w trójmieście
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
agalu w szpitalu wojewodzkim na nfz i w szpitalu na zaspie. szoka ze teraz dopiero piszesz bo mialam i w jednym i w drugim zaklepane terminy na marzec, poszlabys za mnie;/
no to szkoda, wczoraj odstałam dopiero skierowanie, ale piszesz o gastrologu dziecięcym tak?
gastroenterologu, rejestrowalam sie pod koniec stycznia i kolejka byla na marzec wlasnie, na zaspie troszke szybciej
Gastroenterologia na zaspie( wchodzi sie od poradni zdrowego dziecka)Jana Pawla II 50
(58 768 4645)

Gastroenterologia w szpitali wojewodzikim dzwon na rejestracje i oni cie przelacza. gdzies posialam nr ale znajdziesz z latwoscia na necie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
acha jeszcze w swissmedzie jest takze gastroenterolog dzieciecy
no tak ale w Swissmedzie za kasę i w dodatku wszystkie inne badania też płatne :)
Też szukam dobrego lekarza bo w szpitalu kolejowym to porażka
W szpitalu wojewódzkim jest rewelacyjny gastroenterolog dziecięcy Dr Adam Szarszewski. Bardzo dobry specjalista:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry