Widok

Gdańsk Ujeścisko - jaki/skąd internet?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Może ktoraś z Forumek mieszkających w okolicach Łódzkiej podpowie mi u jakiego operatora mogę podłączyć sobie internet stacj. (może jakiś osiedlowy op.?). W chwili obecnej korzystam z usług UPC, ale przyznam szczerze, że nie jestem zadowolona z ich produktu, poza tym firma okazała się być firmą mało profesjonalną i rzetelną.

Dzięki za podpowiedzi :)
Mąż & Żona od 25 grudnia 2008 r.

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mieszkamy na jeleniogórskiej więc trochę dalej ale mamy netie i baaardzo sobie chwalimy :)
dziękuję! :))
Może ktoś jeszcze coś podpowie?

image
Biall net
Podbijam...

image
mamy teraz UPC wcześniej mieliśmy jakąś osiedlówkę, już nie pamiętam jak się nazywała, ale to dopiero była porażka! np internet podał w piątek ok godziny 16 a przez weekend nie było żadnej pomocy technicznej, więc do poniedziałku siedziało się bez neta. Osobiście nie polecam osiedlówek, właśnie z tego względu...
z UPC jestem bardzo zadowolono, od 3 lat tam mamy i zdarzyly się do tej pory 2 większe awarie, no ale każdy ma inne doświadczenia :)

my mamy ze stream communications (stream przejął homenet, którego klientami byliśmy)

Pisałam wcześniej biallnet mam już 4 rok i o dziwo jedna awaria jak wypadło coś ze skrzynki na klatce,wcześniej miałam inny osiedlowy ,po pierwsze drogo po drugie non stop internetu nie było .jestem zadowolona,tylko prędkość muszę iść zwiększyć .
wejdz na forum moje osiedle / wątek ujescisko tam napewno ci doradza :)
Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
DZIĘKUJĘ! :))

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Urlop niani (64 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

Wakacje na Mazurach - gdzie polecacie? (66 odpowiedzi)

Chcemy (z mężem i ponad rocznym dzieckiem) pojechać w czerwcu na 4-5 dni na Mazury. Nie wiem...

do góry