Widok

Gdzie chrzciny w Gdyni?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Polećcie jakąś restaurację w Gdyni, w której można fajnie i niedrogo zorganizować obiad z okazji chrztu. W wyszukiwarce powtarza się restauracja W Ogrodach i właściwie to wszystko...a inne? Gdzie organizowałyście chrzciny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam...świeżo po chrzcinach piszcie, jakie ceny i gdzie fajnie było? polecajcie...w Gdyni chrzciny...
jeżeli chcecie tanio i smacznie i ładnie to polecam pizzernię-bar bistro Mc Tomas na Witominie. Można wnosić swoje ciasta i torty.
Ładnie udekorują i obsługa miła.
Hopsa, też się chętnie dowiem :)
podbijam!
Polecam Dworek w Chylonii. Ja wprawdzie miałam tam wesele, ale wiem, ze chrzciny też organizują. Większa sala jest u góry a w podziemiach mniejsza , ale w takim zamkowym stylu(bardzo ładna). Menu od 80 zł w górę chyba. Myślę, że do dogadania. Jedzenie dobre.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
podbijam
no mamuśki napiszcie gdzie robicie chrzciny
Juliett - i jak zdecydowałaś się na coś? by my chyba na Zhong Hua ale to w Sopocie jest.
My robiliśmy "W ogrodach", więc nie jesteśmy oryginalni. Ale jeśli skusiłabyś się na Sopot, to mogę polecić "Petit Paris". Byliśmy tam niedawno na obiedzie ślubnym. Świetne jedzenie, klimat i obsługa. Gościliśmy się od 14 do 20 i nikt nas nie miał dość :) Niestety nie wiem jak z cenami, bo nie my płaciliśmy. O "Petit Paris" w Gdyni słyszałam niepochlebne opinie.
Polecam Hotel Nadmorski w Gdyni. Można się dogadać z ceną :)
Novia8 myślałam o Tawernie Orłowskiej. Urodziłaś już? daj znać!:)
ktoś wie ile w tawernie orłowskiej i czy mają dobre jedzenie?
a robil ktos w hottonie??
podbijam temat, piszcie dziewczyny co wiecie, gdzie i za ile:)
tez chetnie sie dowiem gdzie w gdyni badz w poblizu mozna zrobic chrzciny i za ile
cały czas aktualne, do znudzenia;) bardzo fajną maąa knajpką jest Monte w centrum, boczna od świetojańskiej, jednak podstawowy obiad kosztuje 80zł, za drogo!
a ja robiłem w dwotku mitro na chylonii i było bardzo fajnie obiad chyba jakieś 50-60zł od osoby, fajna obsuga moja siostra robiła tam komunię tez było fajnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
hop

robil ktos ostatnio chrzciny w gdyni??
ok ja juz po chrzcinach, robiłam je w hottonie - bardzo fajna obsługa, wszystko było dobrze przygotowane, elegancko podane a jedzenia zostało i spakowali nam do domu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
czy ktoś z Was robił chrzciny w Tawernie Orłowskiej?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry