Widok

Gdzie ciucholand na Chełmie??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Słyszalam ze na Chełmie jest fajny ciucholand,ale szczerze to ja Chelmu zabardzo nie znam i nie wiem nawet gdzie szukac,ale jestescie niezastapione i wierze ze mi pomozecie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
fajny ciucholand jest na chemie na pawilonach koło kościoła na dole, ale dostawa jest w poniedziałki i trzeba być po godzinie 8 rano i stać w kolejce do otwarcia , dodam że sklep otwierają o 9, ale to co się tam dzieje na otwarcie to istne szaleństwo, zazwyczaj są te same babeczki co tydzień i ściągaja do koszyków z wieszaków to co popadnie, nie patrząc nawet na rozmiar, a potem jest mega kolejka do przymierzalni i
" MAFIA " wymienia się tymi ciuszkami :)))))) byłam dwa razy, bo mi nie pasuje tak z rana być i więcej nie pójdę tak rano, bo prawie mnie stratowali hehehhe jeszcze się dowiedziałam, że tu się po to przychodzi, żeby się właśnie poprzepychać, bo wtedy większa frajda jak upolujesz w tym tłumie coś dla siebie :))))) pozdrawiam wszystkie Panie sprzed sklepu :))))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hehehe dobre:D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
MALANIUNIA już tu nie mieszkasz?

mieszkam tylko pytam z ciekawosci bo mama kiedys mowila ze ktos chwalil ciucholand na chelmie i jak kiedys bede po drodze to zajrze;)
jeszcze dwa są na biegańskiego na pawilonach ,na chałubińskiego koło biedronki i na ryneczku jak idzie do tesco,a ten na pawilonach faktycznie jest oblegany.
ja mam jeden ulubiony, ale to już raczej Ujeścisko a nie Chełm, nazywa się Qpse. Ale podobno na Chelmie tez maja gdzies swoja filie, ale dokladnie nie wiem gdzie...

a faktycznie dość duży Qpse na starym chełmie obok kwiaciarni.
ten qpse jest bardzo drogi jak na ciuchland, bylam jakiś czas temu ale się chyba komuś w dupie poprzewracało bo za takie ceny dziecięcych ciuszków to można nowe w chociażby H&Mie kupić, także osobiście nie polecam...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dlatego ja tam tyko chodze w srody i soboty jak jest 50% bo fakt ze czasem przesadzają z cenami...
ale byłam jakiś czas temu w Gdyni w tzw Szwajcarze, tam to dopiero są ceny! jakaś rzeźnia!

wiola 77 czy na Biegańskiego jest jeszcze ten ciucholand wiem ,że kiedyś był i go zlikwidowali ??
Są dwa jeden koło elektrycznego sklepu a drugi na końcu pod schodami .
Pytam bo bylam w Brzeznie i kupilmam pare fajnych rzeczy a babka mowila ze likwiduje bo jej sie tutaj nie oplaca,a byla klientka i mowila ze jakby miala taki towar jak na chelmie(bo tam ma filie) to bylby tak oblegany jak tam i wlasnie chcialam sie dowiedziec ktory to moze byc;)
Przejade sie kiedys po chelmie i popatrze:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no właśnie.. ten koło elektrycznego to nazywa się "szafa Magdy" czy coś w ten deseń. Babka ma nowy towar we wtorki i jak tam weszłam dwa razy to za każdym razem miała cenę 40zł/kg, więc też trochę drogo. Ale ciuszki dla noworodków tam były śliczne.. reszta jakoś jak dla mnie niespecjalnie wyglądała.. ale to może dlatego, że Majka od razu zaczęła jęczeć i musiałam wyjść ;/

Qpse jest na ul. Biegańskiego tuż przy rondzie i fakt, ceny tam są powalające, ale czasem znajdzie się coś fajnego w przystępnej cenie.

A mi najbardziej podoba się w CTO, ale podobno jest jeden w Gdyni, a drugi w Pruszczu Gdańskim. Był kiedyś przy starówce, ale niem, czy jeszcze jest czy nie;/ W soboty mają 50%. Ciuchy poukładane kolorami i też dużo fajnych ciuchów można znaleźć, fajnych gatunkowo. W Olsztynie często tam chodziłam i było multum ciuszków dla dzieci..w Gdańsku jest o wiele mniej.. przynajmniej tam, gdzie ja wchodzę
witaj gdzie dokładnie to jest na chełmie ?? na jakiej ulicy ten ciucholand ? chętnie bym sie wybrała odchudziłam się i nie mam co na siebie włożyć
na cieszyńskiego w pawilonach-centrum chełm ;)

fakt-mają fajne ubrania, w poniedziałek trzeba się przejsc bo na koniec tygodnia zostają ochłapy, ale cena w poniedziałek tez jest kosmiczna-48zł/kg!!!!!!!!
Poza tym denerwuje mnie to że ciuszki dla bejbików rzucone są do kosza i jest taka mamałyga :/

Aniouka CTO jest też w malborku :)
jak maja dla dzieciaczków fajne to opłaca mi sie pojechać w poniedziałek dziękuje bardzo

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry