Widok

Gdzie dokładnie InVicta na Podwalu?

Co? Gdzie? Kiedy? Temat dostępny też na forum:
Witajcie.

Słabo znam okolice Głównego, a potrzebuję znaleźć InVictę na Podwalu właśnie. Google ładnie pomaga, aleeeee pod adresem Podwale Grodzkie 2 jest biuro PKP iii nic więcej, nawet brak szyldów. Obeszłam budynek dookoła, w środku i nic.

Proszę pomóżcie, czy ja do złego budynku trafiłam, czy jakiegoś wejścia nie zauważyłam (?) a może numerem 2 jest oznaczone jeszcze coś w okolicy? Proszę, o wskazówki, gdzie ta InVicta się ukryła. Dzięki!!! PS ta na Rajskiej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
PS Ta na Rajskiej wiem, gdzie jest, ale chodzi mi teraz o Podwale.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Invicta mieści się w budynku z czerwonej cegły właśnie po PKP. Przy budynku dworca masz parking, przy nim jest mały budynek chyba z kebabem, następnie budynek po starej poczcie i kolejny budynek to Invicta - ładne drzwi z domofonem, może faktycznie kiepsko oznaczona ale wydaje mi się, że coś jest opisane.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Mały penis we wzwodzie (8 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

do góry